Gravidute si mamici de Constanta (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Isidora - ce bine ca ai sunat! Ca eu asteptam saptamana viitoare si nu indrazneam sa sun! Poate miercuri ne intalnim pe acolo. La ce ora te-a programat?

Andicu - vreau si eu retetele despre care ii spuneai Alinei. Eu sunt adunator de informatii si pe urma le selectez deci cred ca mi-ar prinde bine.

Deocamdata noi avem 5 legume la supica (piure) - morcov, pastarnac, patrunjel, telina si ceapa la fiert. Va spun dupa ce vin miercuri de la dr. cu ce o sa mai continuam si noi ca pana acum nu i-am iesit din "cuvant" si am introdus doar radacinoasele.

Ina - nu renunta la vitamine ... in mod normal si daca nu sunt alte contraindicatii ar trebui sa iei vitamine si dupa ce nasti inca vreo 3 luni cel putin (6 luni scrie la prospect). Si eu am avut astfel de probleme, ba mai mult, mi se puneau si carcei si am luat vitamine toata sarcina (mi-au facut bine si nu am mai avut probleme) - am inceput cu Materna si am terminat cu Elevit ca acesta se acorda gratuit parca sau compensat. E drept ca am luat in greutate dar nu de speriat .... mai rau m-am ingrasat dupa ce am nascut .... dar asta este alta poveste si nu mai spun ca ma oftic ca nu ma pot abtine de la mancare.

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (4 luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
...Cu mare greutate... am reusit sa ajung cu Sebi la spital azi, pt a-i face ultima doza de antibiotic si a-i scoate branula... Am plecat de acasa la ora 9 si am reusit sa ajungem inapoi abia pe la 13,30! E groaznic traficul in oras, nu-mi venea sa cred! Norocul meu ca n-am programul batut in cuie la serviciu, ca altfel...
Sper sa nu aveti probleme din cauza asta, mai ales gravidutele care urmeaza sa nasca!

...N-as vrea sa va intristez, dar poate vreti si voi sa stiti ce s-a intamplat cu medamaya (eu chiar ma gandeam la ea si ma intrebam)... A scris aici.

Va pup pe toate!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Doamne! nu-mi vine sa cred prin ce a trecut Meda .... nu se poate ca un om sa sufere atat de mult! Sunt ingrozita! Nu mai am cuvinte ....

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (4 luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

LULU,bine ca nu-i nimic grav...Ce sa zic eu,la Chazly e la fel de aglomerat....sau mai putin ca el nu face intreruperi...dar tot pe acolo....E f. cautat, are paciente din Cluj si Timisoara daca iti poti inchipui...Dar,pt. ce ai tu nevoie, echo pe care il are e ok,iar colul se vede oricum intai la ochi ...Suna sa te programezi si insista sa te puna prima pt. ca vii cu Luca...Daca vrei vin si eu cu tine si stau cu Luca cat esti tu inauntru...Nu stiu cata rabdare mai ai tu ,dar sigur si la el programarile sunt full...
Pot sa-ti mai rec\omand o dr. in varsta ,f. buna dar care nu mai practica in spital ca s-a pensionat....Are cabinet ,undeva la intersectia cu Dacia,pe Tomis-se numeste Carp,are si echo,mai vechi,dar vede ce tb.si nu e f. aglomerata ,pe motiv ca nu mai poate asista la nastere...Iti dau detalii:Carp Coralia-dr. in stiinte medicale,Med.primar.Obstretica -Ginecologie,Bd.Tomis236,bl.TD16,Sc.E,Ap.72,nr. tel:644348
La fel pot sa vin cu tine sa raman cu Luca;de altfel mi-ar face mare placere si bucurie sa ne revedem si sa-l vad pe viu pe Luca.
MOKIKA,m-am programat la 11.30,ca noi suntem mai lenese si dormim mai tarziu...Voi?
ANDICULE ,ati mai luat generator?La noi iar au luat curentul ieri pt. 20 de min. peste tot....am zis ca mor...
DOC,DECI VINE MAMA?Ce bine ca a reusit sa te prinda pana sa nasti...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (33 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

cred ca noi am inceput cu colicile, daca ma insel sa imi spuneti. De la 10 dim a inceput sa planga dar nu cum plange de foame, daca il las in patut e jale, isi agita manutzele si piciorusele si geme si tipa din cand in cand de ti se rupe sufletul. Se linisteste in brate, pe burta mea, cu burtica lipita de mine. Acum am reusit sa il pun in patut infasurat intr-o paturica incalzita pe calorifer.

Maine dim vine dr de fam sa ne vada si sa ne ia in evidenta.

Miercuri la 15.30 avem programare la dna dr Dumbrava.

La sfarsitul capitolului trecut a postat o alta graviduta, redau mesajul aici:

quote:
Originally posted by torrutza

buna ziua tuturor gravidutelor de constanta.desi va urmaresc de mult timp de azi m-am hotarat sa va scriu si eu,pt ca ,de, fac si eu parte din grupul vostru(adevarat ca, cu o sarcina f mica dar sunt graviduta de c-ta).am vazut ce de cristureanu ati scris numai de bine,dar nu stiu daca face si echo,iar daca nu poate imi recomandati unul bun.ce parere aveti de nasterea la medgidia,sa ma risc sa merg la un doctor din acel spital?pupi

Bine ai venit! Vezi ca primele 10 mesaje sunt moderate si apar mult mai tarziu decat le scrii, si s-ar putea sa ne scape iar tu sa ai impresia gresita ca vb singura! Scrie repede primele 10 mesaje ca sa scapi de moderare.

Din cate stiu eu Cristurean face si eco, dar mai bine las fetele care stiu mai bine sa iti raspunda. Pup fata si burtica!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Angi,mama se pare ca sunt colicii.Efect mare la nooi ,am scapat repede in max 4 saptamani si criz eusoare ,cu COLIC BABY si CALMA BABY de la ERBAVITA si GRIPE WATER BABBY..restul Sab ,Bonisan ,Debridat..e poezie..si DA ii calmeaza statul piepele-pe piele si pe burtica si masaj in sensul aceleosr de ceasornic pe burta...SI RABDARE MAMA ,RABDARE ,CA TREC EI ,MAMA LOR DE COLICI!

Isidora ,iti multumesc din suflet ,SINCER,chiar nu ma asteptam la oferat de bona ..iti dai seama ca atunci cand merg la medic vine si sotul .......si sta cu Luca acasa sau merge cu noi..dar era ideea de eviatat aglomeratia mareee.
cat despre revedere ,cu draga inima ,cand vrei si poti si tu!

torrutza, Cristureanu face si echo ...uneori chiar numai echo!

Andicule ...m-ai scos relativ din ceatza ,lecturez si revin cu intrebari!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

LULU,cand ai spus ca nu te ajuta nimeni,am crezut pt. o secunda ca esti singura cu barbat navigator...ca multe femei din C-ta....de asta am sarit asa ...ca mi-e mila de oricine in situatia asta...Ma bucur ca sotul tau nu e plecat si te poate ajuta cand poate.

Adina
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Si nu fi ironica cu torruza, ca ea saraca nu stie nimic... vis- a-vis de nemultumirea ta ....Ma refer la DR. C....ca uite nici eu n-am fost super incantata de B. dar ce puteam sa-ti spun atunci pe ultima suta ,cand tu ai plecat de la C.?Pana la urma le-a aranjat Dumnezeu in asa fel incat sa fie bine cu B.,nu?Ca e un dr.f. bun,doar ca nu e genul f.familiar....dar pana la urma vb. Monicai-doc.,nu cauti un dr. care sa te tina in brate,nu?....Numai ca eu cam asta caut ,nu stiu cum se face...
So,TORUZZA,dr. mentionat de tine are si bune si rele ca de altfel toti dr. de pe fata pamantului,poate fi mai superficial la controale sau cand ar fi cazul sa nu fie...dar e cald,uman,vine la nasteri cand il chemi,sta langa tine ,se chinuie cu tine daca nasti natural-si el e fan nastere naturala,ceea ce greu gasesti in ziua de azi- deci in concluzie un dr. bun daca n-ai o sarcina care sa puna probleme serioase....DEsi ,prietena mea care a nascut cu el in vara,a avut numeroase probleme -trombofilie in trim. 1-,internata in spital facut heparina,infectii urinare (2),pericol in tot restul sarcinii de declansare a unui alt episod de tromboza....tratament indelungat...etc.In final nastere naturala,f. grea travaliu 7 ore,bebe 4 .200kg,epiziotomie de toata frumusetea,refacere completa...Vb. prietenei mele daca nu eraC. muream.A stat langa ea non-stop....Deci eu pot sa-ti spun ca te poti baza pe el,alte fete o sa-ti spuna contrariul;tu alegi!Doamne ajuta!
LULU,abia astept o ocazie sa ne vedem!A propos de controale,la Chazly nu scap niciodata fara control pe masa...pt. el colul e f. important...si e normal sa fie ...

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

"m-au intrebat daca vreau sa o botezam si daca vreau sa fiu acolo cind moare........."

Ingrozitor!!! Biata Medamaya, prin cate a putut sa treaca! Ma rog sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca mai usor peste tragedia asta, de uitat sigur nu va uita... Am plans si mi-am amintit de sora mea care a trecut prin aceeasi tragedie. Copiii ei au murit sub ochii ei, si nu o data si de doua ori. A trecut peste asta si acum are o fetita superba, printesa familiei. Sigur si pentru Medamaya va fi un final fericit! Se zice ca Dumnezeu ne da atat cat putem duce...

22+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ISIDORA , iti JUR ca nu am fost ironica ....SERIOS....eu chiar il plac pe C dar deh...nu am fost pe acceasi lungime de unda!
DECI ..CAND NE VEDEM ?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput