Gravidute si mamici de Constanta (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

LULU,ma prinsesem ca-i coral....ce ma pricep....daca-i din Italia...mai,mai...Si ma inndoiesc ca Isi ar fi prima nora,ia spune tot ...e mare randul?

Doc,te-ai suparat pe mine?Nu ca n-ai avea motive...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mai ,ISI, nu-i prima nora...si stii ce-i fain ? Ca nici una nu-i de varsta lui ,toate pretendentele sunt mai mari ? Deci ...ce ma fac io cu baiatu'? Nu vezi ca in ultimul timp numa' baieti ies?
Daca stau bine si ma gandesc ,pana la urma are ce invata de la pretendentele mai in varsta ,nu ? Stii vorba aia : Ciorba buna iese cu gaina batrana si morcovul tanar .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Salut fetele, ce faceti?Noi am venit de la cumparaturi am mai luat ce ne mai lipsea pentru bebe si acum stam linistiti nu ne mai agitam asa tare...cel putin eu k printisorul meu se misca zici k vrea sa iasa prin lateral.
doc cred k ma iei si Serbat o sa fie mai mare decat puiul meu cu cateva zile
Adriana si pe termometrul meu scrie k 37 de grade este buna apa pentru baia lui bebe ...notroc k scrie bine k altfel io cu cotul nu cred k m-as fi descurcat.
Fetele voi ati facut aici lipeli intre copilasi da pentru printisorul meu cine ramane....Adriana, Bianca are multi pretendenti
Fetele va pup si mai intram si maine sa va spunem ce mai facem si cum ne mai agitam pana joi.
Va pupam

Mada 38+ Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:3 zile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele,

Kriss, Isidora
am lasat telefonul pe discret, si acum am vazut ca m-ati cautat...
sper ca nu sunteti voi suparate pe mine!!

s-a linistit problema, nu mai am contractii durerose, da' am avut azi vreo 3, una si una, pacat ca nu regulate!
cred ca-i fac cadou sor-mii maine un nepot.

am pus poze noi cu mine gravida si cu patutul lui bebe, unde am pus si costumasul rosu in care o sa-l scoatem din spital, sa nu mi-l deoache cineva!!

si va tin la curent!

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

BUna seara, fetelor, Pupi doarme de la 6 fara 10, sper sa faca la fel si la noapte ca azi pe zi nu a avut chef de somn, de la 12 a fost treaz trezut.

Uitati aici poze noi cu noi: http://good-times.webshots.com/photo/2455106910065968642ssKhQp

Maia, ce frumoase sunteti! Doamne, ce frumos, ai fata cat tine!

Jojo_miha, sper sa nu fi racit!

Lulu, m-am uitat pe pozele cu Luca, ce mult m-a impresionat cea in care doarme cu iepurasul in brate, e un ingeras. Intr-adevar minunata bratarica!

Moni, cand am vazut ca nu raspunzi ca sms m-am ingrijorat dar pe urma ai postat la zuze si m-am linistit. Super pozele cu burtica, esti minunata dar nu am gasit costumasul cel rosu, trebuie sa fie insae mortal, rosu e culoarea mea preferata (si bleu). Imi place tare mult poza in care esti cu tati si tineti burtica in palme.

Eris, vezi ca ti-am raspuns despre neonatolog, inca odata scuze ca nu am vazut intrebarea ta la timp, sper ca nu esti suparata pe mine...

Isi, am ras de m-am prapadit cand am citit ca zici ca esti afona, dar nu te lasai si cantai in continuare!

Pup toate fetele.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Eris, fata noastra inca nu are pretendenti, dar nici tati nu e cica de acord...a zis (razand, evident) : "CE? Pai inca nici eu nu am vazut-o, si deja sa o promit la altul???"
vedem noi, ne intalnim la o plimbare cu puiutii, si vedem si reactiile lor...nu as vrea sa fiu o mama bagareata, dar cine stie cum oi fi
Ianis si Bianca....mai, nu suna rau, este?

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Doc,vazusi ce burtica mica ai...nu-i de mirare ca Serbanel se impinge in toate partile ....ca la mine dealtfel...Dar e frumoasa si tati mandru ca-si tine odata cu ea si mostenitorul...
Tu pari ,cand senina si stapana pe situatie,cand fericita ,dar mai ales epuizata si dornica sa se termine odata...!Doamne ajuta!Ca nu mai e mult.
Colacul de plaja cand ti-l dau?De data asta pe bune

Angi,am spus si la zuze ,mi se pare ca in primele 2 seamana cu Sacha a lui Miri,iar acum mi se pare ca are gurita finului meu...Oricum e mortal si evident ca e unic ca e al vostru si a luat ce-i mai bun de la amandoi!smecherasul!Hainele de la Z sunt super!
Eu am luat tzeapa tura asta cu Z;cand ai spus tu ca sunt reduceri nu m-am dus ca n-am stiut ca tin doar 3 zile,iar cand am ajuns ieri erau doar de 30% si nu mai era mai nimic....Pusesem ochii pe o tinuta pt. botez,dar n-am avut parte....si parca vad ca o sa caut de o sa innebunesc atunci ....Asa am patit si la finul meu...si pana la urma salvarea tot de la Z a venit...Deh,sanatosi sa fim!Sa dormiti neintorsi noaptea asta!muuuah!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Angi nu sunt suparata stai linistita.Pupi e tare frumos si dolofan
Adriana are si tati dreptate dar macar unu acolo sa sti k ai...si da suna bine Ianis si Bianca

Noi invatam, cu tati si din cand in cand mai aruncam un ochi sa vedem ce ati mai scris Pe zi ce trece devin mai nerabdatoare sam-mi vad printisorul.
Va pupic

Mada 38+ Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:3 zile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Si eu , si eu am carfurit ier dimineata, eu zic sa o punem de intalneala acolo
Lulu, ai iutat de fata mea,e doar gaina batrana cu vrea 2 ani deci mai buna, sau ne certam ca nu este de nasul baiatului
Isidora, cu talentul la cantat parca vorbeai de mine, ca eu sunt paralela cu muzica,si acum poate va arat cand ne intilnim cum atunci cand incepi sa cant fata mea imi pune mana la gura sa tac sau mai bine isi pune maiinile in cap si tipe AU AU CAPI CAPI BUBA BUBA,auzi la ea cica ii fac buba la cap cand ma aude.Nu glumesc deloc fetelor, lasa ca va arat , invariabil face asa,iar lui taicasu care nu canta mai bine ca mine(parerea mea, oi fi geloasa)ii cere ea sa ii cante
Angi, iubita faci foarte bine sa diferentiezi clar ziua de noapte.Tu ii dai exclusiv san , nu stie ce este ala biberon, nu?
Un sfat de la mine ca sa nu patesti ca mine, incerca sa nu il culci la san , adica nu il lasa sa adoarma cu sanul in gura ca se invata si devii pe post de suzeta si e tragic ca stai cu ea in gura lui pana se mureaza
Doc,doar stii ca cica suntem cei mai fericiti in burta mamei doar ca nu constientizem asta , se pare ca Serban si a dat seama din timp si nu vrea sa plece din paradis pentru lumea asta rece si zgomotoasa.Dar da i de veste ca nu are incotro, pup fata.
Mokika, si eu vreau intalneli dar am propus ultima data si nu s a inscris nimeni asa ca astept sa propuna altcineva si vin si eu negresit
Adryana, eu m am bazat tot timpul pe principiul ca asa cum iti este tie ii este si copilului adica daca tie apa iti este buna sa faci baie in ea merge si pentru el,daca tie nu iti este frig la cap nu are rost sa ii pui caciula lui si asa mai departe.Nu te stresa de la atata lucru ca inveti din mers si mai ales baseaza te pe instinctul tau , e mai bun ca orice carte.
Ina, nu mai intri pe la noi?
Yannia, eu sunt hipotensiva de fel , adica am tensiunea normala 9 cu 6.Odata ma simteam cam ametita si am cerut sa mi se ia tensiunea(eram la spital la practica)si aveam 7,5 cu nu mai stiu cat si o duceam pe picioare .Toata sarcina am avut 9 cu 6 si a fost ok.Cum mai e vremea pe la voi? te tot intrebi ca esti mai aproape de ai mei.
Mav , la ce gradinita e Sebi ca am inceput actiunea umblat pe la gradinite de stat pentru vorbit pentru la anul si habar nu am care sunt mai bune.Dar banuiesc ca a ta este aproape de voi si foarte departe de mine.Ai auzit de vreuna buna pe langa mine adica pa le casa de cultura ?
Maia,doamne ce domnisoara in toata regula ai, ma minuneam de Crina fata lui mokika dar a ta chiar ca este super domnisoara,o prietena adevarata pentru tine, cred?Baiatul tau o sa aiba doua mame ca sunt convinsa ca il va ingriji cu mare drag.Mai trebuie sa mai astept mult de tot sa ajunga si cristinica mea asa o domnisoara frumoasa

Fetelor, ce facem ne intilnim in fustite si pompoane sa facem galerie pe bune lui Monica,punem si de o barfa mica daca tot ne adunem, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, eu ma bag la patut, m-am trezit la 11 azi-dimineata si a venit vremea sa ma culc la 11 seara profit si eu de vremea asta sa mai dorm...

nu mai am dureri, vad ca se linistesc de la no-spa, am luat de 2 ori azi si au efect. contractii am mai rar, acuma nu mai dor.

Adina, sa stii ca sunt cand "mai stai in burta, ca mi-e mai usor asa" cand "da' hai odata, ca a venit vremea". aseara mi-a facut niste salturi pe vezica de ma indoia de durere, si nu s-a linistit pana nu m-am pus la orizontala. dar mai bine sare in burtica decat sa planga fara sa-i pot face ceva sa-l ajut. acuma fiecare cu morcovul ei...

si pozele sunt de pe la craciun, am zis ca inainte sa pelcam la maternitate mai fac o serie...
am facut intr-un final si locul pentru serban, si bagajul final de spital, sper ca nu o sa alerg ca bezmetica prin casa.

in rest de bine, va si ma duc la orizontala, ma paste un sooooomn

Monica 41s

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput