Gravidute si mamici de Constanta (13)
Raspunsuri - Pagina 18
AngeliquedeS spune:
Monica e bine a scris la zuze ca nu mai poate sta in fund la calc, oricum ne-a promis ca ne anunta, eu stau cu ochii pe telefoane ca pe butelie ca sa nu pierd sms-ul.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
jojo_miha spune:
Buna ziua !Of am asa o stare,ieri am facut pomana tataului meu de 6 ani si acolo majoritatea erau cam duipa gripa si sper ca nu mi-au dat si mie,dar ma doare capul si am nasul infundat.
Eu apa lui Teo i-o incerc la mana.Fata mea a inceput sa doarma noaptea,se trezeste o singura data o cshimb si-i dau sa manance si apoi o pun intre noi,ca in patut nu vrea nici neam ,e bibelou in casa doar ne incurca in dormitor.
Tot ma uit si caut carti cu diversificarea mancari bebelusului,dar vreau una sa-mi zic ce sa-i dau de mancare la fiecare masa ,am impresia ca nu mai am atat de mult lapte,bine deocamdata daca nu urla inseamna ca se satura si nu incep,dar e mai bine sa am in casa.Asa ca daca vedeti pe undeva va rog sa-mi ziceti si mie.
Fetelor eu nu-mi gasesc pomeleo,eu cand vad ca ma incerca gripa ma indop cu portocale si pomelo,dar nu gasesc si mi s-a cam acrit de portocale.
Ma duc in pat ca nu ma simt bine.Va pup si va urez o duminica placuta!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36
docdecap spune:
'neata!!
fetele, am avut primul semn cum ca s-ar putea sa vina!
adica pe langa Gynofort-ul pe care l-am aplicat aseara, azi-dimineata au rasarit niscaiva firicele roz, niscaiva adica mai multe, adica PIERD DOPUL!!
az-noapte (de fapt azi-dimineata pe la 6, dupa trezirea de rigoare pentru pipi) am avut dureri ca la ciclu continue au cedat cu un no-spa, iar la trezirea finala am avut peste dureri o contractie, si un prim pre-view despre ce se va intampla in curand... am mai luat un no-spa si vad ca m-au mai lasat.
deci intr-un final parca, parca se intampla ceva!!![]()
cand va veni vremea de majorete o sa dau semne, ma gandesc ca ma mai apuca si ziua de maine in formula asta!
myral, monika, multumesc pentru recomandari.
Sincer, eu ma gandesc mai mult la hemoroizi decat la epiziotomie, si ma gandesc ca combinatia sa nu-mi faca probleme. Oricum, si la hemoroizi in masina trebuia sa pun vreo 2 perne pe care sa ma asez, si era un chin sa ma asez/ridic/schimb pozitia.
asa ca mai mult sa stiu ca am, daca va fi nevoie. probabil daca era vara, chiar n-as fi ezitat, ca se gaseau colaci pe toate drumurile!!
va pup si un we excelent!!
Monica 41s cu tot cu Serban (intrat in penalizari pentru depasirea termenului de livrare)
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Maia37 spune:
Azi m-am hotarat sa facem cunostinta pe viu si a avut timp si fica-mea sa ma ajute
Cateva poze cu burtica la 32 de saptamani si cu big sister Andreea
http://img248.imageshack.us/img248/6836/pic1028gy6.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/7959/pic1027cm8.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/8904/pic1026ur0.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/4442/pic1022xf8.jpg
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
32+ cu
Vlad Andrei
isidora spune:
DOC,vine SERBAN,mama?Sa nu ma uiti cu sms-ul...vreau sa particip si eu cum pot la nasterea unui potential ginere
...
Eu am considerat colacul o binecuvantare,desi epiziotomia mea a fost mica,n-am avut hemoroizi,dar voiam sa fiu sigura ca se prinde totul ffff.bine acolo...Trebuia sa fac rost de el azi ,sa mi-l aduca sotul prietenei mele la biserica dar n-am reusit sa ma dau jos din pat....m-am culcat la 2 .30
...O sun azi , si te tin la curent...E bine sa-l ai si pe drumul de intoarcere,in masina....eu l-am folosit si atunci si dupa aceea vreo 10 zile...adica alaptam pe el-desi tu o sa poti f. bine si pe pat intr-o parte-sau stateam in timpul zilei.
LULU,mersic de precizari!Luca e f. bine!
JOJO-MIHA,cea mai buna carte in materie de crestere a copilului e cea a sotilor CAPRARIU,parca,e roz si era in jur de 50 ron;ai acolo tot ce tb. sa stii despre diversificare.DAca mai ai intrebari ,suntem aici!
si sanatate si tie si TEodorei!
ANGI,hai ca Pupi se da pe brazda...ma bucur ca ai reusit si tu sa te odihnesti...
!Btw,si eu ii cantam Isidorei Silent night,ca-mi placea mie la nebunie,dar ea saracuta tipa din gura de sarpe...la cat de afona sunt imi spunea deloc subtil sa ma opresc dar eu nu si nu...
![]()
ERIS,eu la fel, sper sa ajung marti la Cristurean,desi ne-am vazut si aseara
....In sensul ca eu eram la carfurit si el saracul,cu o fata de om condamnat si resemnat carfurea si el alaturi de cei doi copii-ambii in carutul cu cumparaturi-si sotie...Sunt o familie frumoasa- si copii si sotia au parul inele,inele castanii
....Asa ca daca ma apuca ceva prin Carrefour-ca am ajuns acasa mai mult moarta decat vie-deh!erau reduceri
-aveam doctor...![]()
INA,ma bucur ca esti mai bine!
YANNIA,cum mai stai cu tensiunea?Tot asa?
PUPICI LA TOATE BURTICILE SI MAMICILE!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(34 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Of,Doc,m-am laudat degeaba cu colacul...Am sunat-o pe prietena mea si mi-a spus ca ti l-ar fi dat cu tot dragul dar si al ei s-a spart dupa ce l-a imprumutat cuiva...exact ca si al meu ,era copt cauciucul intr-un punct si a cedat...Ce porcarie, sa coste atatia bani,sa fie de fapt f. practic dar atat de prost calitativ

Sa mai spunem ca l-am luat si eu si ea de la SEnsiblu?DEsi nu l-au facut ei...
So ,mai bine 10 colace de plaja decat sa risti cu ala...Si aici te pot ajuta cu 2 bucati de la Isi;spune-mi numai cum facem...
Imi pare rau ca m-am oferit inainte de a verifica...dar eram ferm convinsa ca il are si e bun...Deci eu tot cu alea de plaja ma voi descurca...
si iarta-ma!
MAIA37sunteti frumaoase foc amandoua!Ce domnisoara mare ai...sa-ti traiasca!Si burtica e splendida...abia astept sa vad ce ascunde...
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(34 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
docdecap spune:
Maia, ce domnisoara frumoasa ai!! deja maricica... Sa-ti traiasca!
am facut si patutul lui Serban, acuma mergem sa papam si dup-ai apromit ca o sa fac si o sa pun poze, ma bucur tare ca e gata!
in rest toate la fel, nu ma mai doare, dar mi-e team asa merg l atoaleta, ca dupa pipi sa nu ma ia iarasi cu dureri (am avut o data o infectie urinara care s-a lasat cu cheaguri de sange si dureri groaznice!! oare se poate sa fi avansat atat de repede o infectie, ca la 32 sapt cand am facut analizele nu aveam deloc?
a, sa va spun ce zice horoscopul meu pe ziua de azi?
HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 13 ianuarie 2008
Ati ajuns la finalul unei actiuni, dar va indoiti ca ati urmat pasii cei mai buni pana aici. Ca la orice final de drum, incepeti sa va faceti probleme daca este bine ce ati facut sau ar fi existat si alta cale de mers. Trebuie sa va luati ramas bun – de la o persoana, de la o stare de lucruri, de la un sentiment – si parca nu sunteti pregatit. V-ati atasat atat de mult, incat nu va puteti desparti usor, ci cu mari regrete, de parca va tineti cu dintii de el.

OARE ASA O FI???
Monica 41s
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
lulu77 spune:
Ai ma DOC,ce faci?...Adik ce are de gand Serban?
Mokika,eu deja nu ma mai agit cu sesiunea ...este ultimul an ,a doua facultate ,deci am experienta
.luca e cuminte ,doarme noaptea ,deci am cand sa invat.
JOJO..de ce te grabesti cu diversificarea? Eu am o gramada de chestii despre div. de la ANDICU si de la alte fete...ti le trimit pe email.
Noi marti facem vaccinul de 4 luni(cu intarziere din cauza ca si cel de douA luni s-a decALAT de la muci
) si dupa ...incepem diversificarea.Pe 20 deja are 5 luni.Deocamdata mananca seara cereale +lapte si vad ca se descurca extraordinar ,ii place ,singura problema ..a aparut constipatia dar o rezolvam cu LASS BABY de la ERBA VITA.
Maia ,sunteti niste frumosi!
Mai avem adaugate ceva poze ...mai proaspete .
MIIIII DE PUPACIUNI!
ISI ,vad ca toata lumea a carfuit ieri..si noi ..pe la 14.00 eram pe acolo.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
isidora spune:
Lulu,Isidora a decretat ca-i place Luca si a remarcat bratarica rosie
...E frumusel foc si inca se mai face....
si sanatate multa!
Mai, voi mai aveti neuroni pt. invatat?Mare lucru...nu-mi dati si mie niste maruntis, ceva?Ai mei tati blonzi si bolanzi...
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(34 sapt) cu 
lulu77 spune:
ISI ,deci am si io o nora ,chiar daca este mai mare ,se poarta
.
Bratarica este special de deochi (cica) ,adusa din italia ,cu pietre de coral .
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"