Gravidute si mamici de Constanta (13)
Raspunsuri - Pagina 14
lulu77 spune:
Neatza !
Angi ,eu ii dau sa manance CLAR dupa baie,altfel regurgiteaza tot.Baita o programezi in fct de ora mesei ,sa nu urle la baie de foame.De ex Luca mananca in jur de 17.00 iar urmatoarea masa intotdeauna o cere pe la 20.30...si automat baita o fac in jur de 20.00.Dupa baie ,mananca si se culca imediat.
Isi, stiu ,parca umflatel a plekat cu familia in Spania.
Aseara am hranit copilul cu lingurita (premiera!),adik cerealele i le-am dat cu lingurita ,nu in biberon ca pana acum.Asa frumos a mancat ,si imi intindea mana sa traga de castronel si lingurita.
Desi ii dau cereale (2 masuri) de vreo saptamana- 10 zile ,tot asa se scoala, ba chiar mai devreme decat inainte ,cand era mai mic( se scula la 4-5.30).
De xe.mananca la 20.30 cereale+lapte iar la 1.00-1.30 se trezeste sa manance ,papa 90-120 ml lapte si se culca la loc,urmatoarea masa fiind la 9.00 dimineatza!
Nu il inteleg..rezista mai multe ore cu 120ml lapte si nu rezista cu cerealele+lapte?
eris,succes cu cezariana....degeaba iti dau eu tarifele"oferite" de mine la cezariana ,ca nu se potrivesc cu spitalul de aici ,eu am nascut la Medgidida.
Doc,ce are de gand Serban ,acum zau?
PUPACIUNI.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
docdecap spune:
Lulu, asa zic si eu, deja e un-fashionably late!!
azi am inceput cu dans si curat prin dormitor, mutatul mobilei il las pe weekend!!
Bisous, ma bucur tare pentru vestile bune de la tine!! ma bucur ca e bucuroasa fata! mergi si la control, sa vezi ce zice! 
Ina, cum mai e cu raceala? mami e bine, bebe e bine?
acum stau mai linistita, ca iar a inceput durerea aia de azi-noapte, ma seaca!
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
andicu spune:
Yannia, cu placere! nu toate comentariile sunt ale mele , dar donatiile arau valabile, pt ca eu sterilizatorul o sa-l mai folosesc vreo 2 sapt si gata, ca deja Filip baga toate in gura si n-are roast sa ma mai complic cu sterilizatul biberoanelor.
Angi, papa dupa baita, dar daca nu se poate, lasa sa treaca o ora macar dupa ce a mancat, ca altfel vomita.
Lulu, felicitari pt papa cu lingurita!
sunteti mari! si Filip imi face la fel, se intinde sa bage mana in castronel,ma apuca de mana sau de lingurita, cateodata o face asa brusc ca mai sare mancare si pe mine si pe el, si pe scaunel...
cateodata ii dau si lui o lingurita de silicon, dar ma cam incurca ca si-o tot baga pe-a lui in gura..![]()
Bisous, ma bucur ca te-ai linistit! e f posibil sa fi fost avort menstrual! si eu zic ca e bine sa mergi la un dr sa fii sigura ca e ok pe-acolo!
Doc, hai ca au obosit majoretele si bebe Serban nimic! acum tot intru sa vad daca ai vesti, n-am stare de cateva zile! 
Eris, pt tine pregatim majoretele! poate nasti inaintea lui Doc! ![]()
Noi azi am fost la dr, la controlul de 6 luni (desi azi avem 6luni 1/2
), are 10 kg, 74 cm si am facut si vaccin, dar a plans f putin!
azi-noapte n-am dormit cu gandul ca mergem azi sa-l intepam..
Deocamdata e bine, vesel, acum doarme, i-am pus un supozitor cu Novocalmin si compresa rece acolo cand am ajuns acasa. Sper sa nu faca febra la noapte
.
Si o faza haioasa cu el: ieri dupa incercari mai mult sau mai putin reusite, pt prima data si-a bagat piciorul - de data asta gol- in gurita. Vaaai, ce s-a strambat si s-a scuturat!
nu i-a placut ce gust are! si inca o premiera: aseara s-a rostogolit pt prima data de pe burta pe spate, ca invers ii mai iesea!
era tare nedumerit de ce se intampla!
desi sta bine in fundulet e tare lenes la rostogoliri!
tuturor!
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori

Cum crestem noi

AngeliquedeS spune:
Fetele, va multumesc mult. Aseara la baie - pe stomacul gol - a fost circul de pe lume!!! imi venea sa il scot nespalat. e fff rau de foame. cred ca o sa ii dau dintr-un san si inainte sa trec la al doilea ii fac baie pt ca intotdeauna dupa ce papa un san adoarme, chiar dc nu se satura si de obicei atunci il schimb ca sa se trezeasca. Si dupa se repede la al doilea san de parca nu a mancat nimic ![]()
Doc, ma poti "deranja" oricand cu telefon sau sms, nu imi tin tel inchis. incep galeria!!

Bisous, ce veste buna, numai la tine ma gandeam!
Yannia, Isi, asa este, Pupi e tati intreg in schimb tati e extaziat ca vede in toate reactiile lui mimica mea si nu pot spune ca nu are dreptate: se incrunta, increteste nasucul, strange gurita, e ceva de speriat cum pot copia copii astia! Si moare cand il vede cum zambeste si face gropita!
Va pupic dulce!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Daria_Ioana spune:
Angi,si eu pateam la fel cu fetita mea si asta nu demult caci acum are doar un an ...asa ca am proaspete amintirile ...
Incercam si eu la randul meu sa fac totul ca la carte,numai ca nu se potriveste mereu acelasi tipar la totii copiii.
Imi aduc aminte ca si eu am fost efectiv nevoita sa o scot pe Ioana din cadita ,cu toate ca nu o spalasem inca si asa uda si infasurata intr-un prosopel sa o pun la san sa manance.
Apoi ca sa nu mai repet acest circ ii dadeam inainte sa manance un pic cat sa stea linistita ,apoi mai stateam 20 de minute si o spalam incet dupa care masa mai importanta o servea dupa baita...
Oricum stai linistita ca aceste accese de foame nu dureaza mult ci in jur de 2 luni ,maxim 3 dupa care totul va fi mult mai usor si pentru el si pentru tine.
EU asa as zice sa citesti ,sa te documentezi de peste tot ,dar sa alegi dupa instinctul tau de mamica ce simti ca e mai bine pentru puiul tau.
Daca era si eu sa ma iau numai dupa carti cred ca innebuneam intr-un final si copilul nu mai manca mai nimic decat legume fierte si fructe..acum Ioana are un an si mananca absolut orice fara probleme pentru ca am obisnuit-o asa de pe la 6-7 luni ...asta ca o completare...caci vei vedea ce chin va fi si cu diversificarea si mereu vei avea impresia ca celelalte mamici se descurca mai bine si copiii lor mananca mai mult..
Deci nu te stresa si incearca sa fii relaxata caci totul va fi bine...
mav spune:
Salut! Si eu va pup pe toate
si va cer scuze ca-s telegrafica, dar sunt foarte grabita...
Adina, esti foarte draguta ca te-ai interesat pt baietelul Mihaelei (Umflatel)... Intr-adevar, deja au plecat in Spania pt tratamentul baiatului, dar sigur mamica va mai intra si pe DC, dar mai ales pe email. Asa ca te rog frumos, daca poti sa-i dai mai multe informatii, scrie-i pe email: mihaela77oprea@yahoo.com . Iti multumesc frumos in numele ei!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
isidora spune:
MAV!Esti o dulce ca de obicei.DR.ala vindeca 9 din zece cazuri de autism...Sper sa fie o sansa si pt. baietelul Mihaelei!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(34 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
AngeliquedeS spune:
Daria Ioana,
, ai perfecta dreptate!
Pe noi ne omoara colicii, imi e asa mila de el!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
bisous spune:
De Mokika nu stie nimeni nimic?
Impreuna cu buna dispozitie mi a revenit si cheful de intilneli,hai sa punem ceva la cale,sa vina cat mai multe,poate si noiile mamici si gravidute sa ne cunoastem.Ce spuneti de maiine?La ce ora?Sau o lasam pe saptamana viitoare?Astept raspunsuriile voastre![]()
bisous spune:
Pe unde sunteti toate?Eu care am intrat sa vad cum, cand si cate ne intilnim si voi nici macar nu ati aflat![]()