Gravidute si mamici de Constanta (13)
Raspunsuri - Pagina 11
miruna22 spune:
buna seara la fete! Ma numesc Oana si sunt din Constanta...
sunt mai noua pe forum, aspiranta la bebe de 6 luni!
voiam sa va intreb, pe la ce medici mergeti voi?
pupici
http://tt.lilypie.com/mGsap2.png
docdecap spune:
Oana (miruna), eu am povestit despre Dr Belcin la care merg eu acu' cateva pagini, daca te intereseaza.
in afara experientelor fetelor de aici, exista si subiect la aspirante, si anume "info utile Constanta" e o alta sursa buna de info. -tot asa, e un link de trimitere tot dat de mine, paginile trecute
si succes mult la bebe!!
Andicu, e taaare greu ce i s-a intamplat colegei tale de la odisee
. in afara de cuvinte, acum nimic nu poate alina, dar conteaza si cuvintele, cat de putin, se aduna... offf, tare greu incearca viata asta, si cand e cineva cunoscut parca atat de brusc lucrurile astea inceteaza sa fie doar statistici...
Monica in asteptarea lui Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Yannia spune:
Salutare! Azi am fost la control si din nou mi-a gasit tensiunea mica(7,5 cu 4). N-am avut-o in viata mea atat, cred ca si o gaina o are mai mare. Chestia e ca-mi curge sange din nas cam des si dr zice ca e normal in timpul sarcinii. Chiar asa o fi? In rest, toate bune.
Bisous, inca ne gandim la un nume pentru printesa noastra. Vrem ceva care se pronunta usor si-n limba romana si in engleza.Nu vrem sa chinuim nici pe unii, nici pe altii. Si sa mearga si cu numele de familie. Cam multe criterii... Tu ce mai faci? Ma bucur ca privesti situatia cu optimism si ai dreptate, oricum ar fi, rezolvati voi. Iti doresc sa fie asa cum vrei! Si noi te
, cu drag.
22+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
Yannia spune:
Revin cu o rugaminte, stiu ca a mai intrebat cineva si nu stiu daca a primit raspuns... Deci, va rog sa-mi spuneti din experienta voastra cam de ce anume am nevoie odata cu venirea lui bebe. Nu am nimic si trebuie sa cumpar de la 0. Si as cam vrea sa ma apuc de cumparat. De ex. haiunute, ce anume, cam cate. Pompa de san e necesara (adica daca la inceput nu ai lapte, te ajuta cumva sa vina lactatia?)
22+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
ina78 spune:
Fetelor am o maaaarrrrreeee problema. Nu m reusit sa previn sau sa tratez in fasa gripa mea sau raceala sau ce-o fi... si azi noapte toata noaptea mi-a fost rau. Frisoane, febra, dureri de cap...
Pot afecta bebele?
Tratament abia astazi o mi se cumpere - ceva naturist.
Ce ma sperie este:
www.ziuaiasi.ro/Gripa-la-gravide-poate-avea-urmari-severe-asupra-fatului_A14776.html+efectul+temperaturii+si+a+gripei+asupra+fatului&hl=ro&ct=clnk&cd=4&gl=ro
unde spun ei ca ar putea afecta bebele.
Sint tare ingrijorata si cu moralul al pamint.
Andicu .... e groznica asa o veste. Cred ca e foarte greu sa te ridici sau sa ai reactii... Nu vreau si nu stiu si nu pot sa-mi inchipui ce e in sufletul mamicii respective.
eu - Ina
- puiutul meu
docdecap spune:
Ina, NU STA CU FEBRA!!!!!!
PARACETAMOL SCURT!
vorbeste cu medicul, tratament homeopat in principiu, dar NU FEBRA!! daca ai peste 37,5 neaparat paracetamol simplu, NU PARACETAMOL SINUS.
pup fata si sa te faci bine repede!!
poate e doar raceala, nu gripa.
EDIT: nu merge link-ul dat de tine
Monica 40s3z ZEN
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
andicu spune:
Hello.
Imi pare rau ca am scris asa ceva mai sus, sper ca nu v-am stricat moralul, dar m-a socat si pe mine! asa cum ai zis, Doc, una e cand te uiti la Stiri si alta e cand se intampla cuiva cu care vorbesti sau pe care il stii..Doamne fereste!
Yannia, cafea bei? 1 cafea dimineata face bine la tensiune mica si nu afecteaza sarcina/ Si eu am avut destul de mica tensiunea in sarcina, dar nu asa jos. Cat despre lista, incerc sa-ti trimit eu o lista pe PM facuta de Mamicile de la subiectul meu de Odisee, lista modificata si adaugata in timp, in functie de necesitati.
Ina, sanatate multa! stiu ca in trim.2 nu mai e asa grav ca racesti, dar e important sa scapi de febra!
Oana( Miruna) , bine-ai venit! sa stii ca la Aspirante, la subiectul " Informatii utile Constanta" vei afla multe detalii legate de ce vrei sa stii, acolo sunt numai fete ca tine, in asteptare de bebe! numai bine si sa ti se implineasca dorinta cat mai curand! 
Fug ca mi s-a trezit puiul!
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori

Cum crestem noi

ina78 spune:
http://www.ziuaiasi.ro/Gripa-la-gravide-poate-avea-urmari-severe-asupra-fatului_A14776.html
asa ar trebui sa mearga
Doc ... la dr abia miine m-am programat. Nu credeam ca e urgenta. tratament homeopat mi-am luat. O sa va scriu ce imediat.
Andicu suna bine ... mi-ai mai ridicat moralul.
eu - Ina
- puiutul meu
madaluta spune:
salutare!
docdecap cred k si tu k si kriss, ma asteptai pe mine sa incep galeria..
uite k am intrat special sa o incep 

, haide serban

Madalina
21
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna
madaluta spune:
daria ioana bun venit in grupul nostru!
cand ti-am vazut numele am tresarit putin pentru k exact la acestea doua ma gandeam eu pentru fetita mea...cand am mai vazut si cum il va chema pe baietelul tau, chiar am ramas uimita....
Daria este numele tau sau al fetitei tale, Imi place tare mult, dar ma gandesc sa nu imi reproseze mai tarziu k am fost atat de lipsita de imaginatie incat sa-i pun acelasi nume cu al fratelui ei. plus k mai am o prietena buna la bucuresti care va naste in februarie si care nu era hotarata ce nume ii va pune fetitei,iar cand m-a auzit pe mine, a zis k este nemaipomenit si k asta va fi si numele fetitei ei...
....
ina:multa sanatate si stai linistita k un puseu de febra nu e un sfarsit de lume.problema e sa nu persiste
bisous:7 zile nu sunt suficiente pentru tot parisul, dar pentru obiectivele principale, da.Nu stiu insa cum vor rezista copiii, caci totul e un maraton....Nu mai spun de cozile la care se sta la casele de bilete, desi mie mi se pare extrasezon; in sezon cred k e nebunie....bineinteles k daca va hotarati iti dau toate detaliile necesare....tu cum mai esti, te-ai linistit?
kriss:felicitari pt lapticul bun si tine-o tot asa!
yannya: ce parere a avut medicul de tensiunea ta? ceva tratament, sau nu e grav? bea si tu mai multa cafelutza..
in rest va pup pe toate si va las k trebuie sa continui maratonul..Am cam obosit, dar nu renunt...azi incep reducerile!!!!!!
cred k voi termina repede obiectivele culturale alocate acestei zile si voi vizita mai mult centrele comerciale...
Madalina
22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna