Gravidute si mamici de Constanta (13)
Raspunsuri - Pagina 10
AngeliquedeS spune:
Eris, eu dupa ceza am stat o noapte la terapie intensiva si de acolo am plecat pe picioarele mele! Si sa iti spuna fetele cum m-au gasit stand cand au venit a doua zi la mine, in pozitie de semilotus!!!! Si am o operatie asa frumoasa! Si am scapat de epiziotomie!!!! 
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
isidora spune:
Ah, si stii si tu cat te poti baza pe echo....
INA,multumesc de ajutor!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
lulu77 spune:
Eris...capul sus...hai uita-te pe poze si sa vezi ce copii minunati au venit prin cezariana:PUPI,FILIP,LUCA,etc.
Eu m-am operat la 11.35 ziua ,seara la 17 m-am ridicat singura pe marginea patului ,iar a doua zi dimineatza mergeam dreapta de ziceai ca nu am nascut.Alergam pe holul spitalului ,coboram trepte......
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Maia37 spune:
Angi se pare ca sunt colici.Ma bucur mult ca ati depasit cubine perioada de inceput,ca ai lapte pt. baiat si mai ales ca-i hranitor.Faptul ca a luat in greutate e concludent.Multa sanatate!
eris Subscriu la ce au scris fetele mai sus.O sa i-a in greutate dupa nastere.Va fi mai bine pentru voi ceea ce a hotarat dr.
Docdecap sunt alaturi de tine
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
31+ cu
Vlad Andrei
eris spune:
Fetelor va multumesc pt vorbele de incurajare.Sincer mie nu mi-e frica de cezariana,eu vreau doar sa fie printisorul meu bine,altceva nu conteaza.Azi i-am bocit dr in cabinet dar a fost asa de intelegator si ma asigura intruna ca bebe e sanatos si ca garanteaza pt bebe meu.Of Doamne sa fie bine,atat vreau.
toate fetele
Mada 38+
Ianis Cristian
Mada 38+
Ianis Cristian
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AMR:maxim 2 saptamani!!
docdecap spune:
sal'tare!!
mai fetelor, ma inscriu in categoria "da' nu mai naste odata!!" asa ca lasati pompoanele o vreme, sa nu oboseasca majoretele degeaba!!
COL LUNG SI INCHIS! e clar, trebuie sa-l bag in sedinta si mai am eu o vorba-doua cu el, m-am hotarat, de acuma nu mai iau nimic sa potolesc contractiile, ele ne sunt prietene!! mi-a zis sa mai vin pest eo saptamana, si daca nu vrea, miercurea viitoare ii facem un cocktail si bagam o inducere, ca i-o fi de ajuns.
eris, daca doc zice ca trebuie cezariana, trebuie, ce e mai bun pentru copilul tau!! ai incredere si fruntea sus!!
va pupic, voi folosi zilele pe care le mai am gravida sa ma rasfat, adica ce treaba in casa? zacut, dormit, citit, muzica, poate daca se inmoaie vremea si niste plimbari!!
Lulu, te-am tinut minte cu 3 zile! sa vedem ce zice si dl inginer!
va pupic pe toate, si daca va intalniti, va dati seama ca ma inscriu!!
Monica 40s2z
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
isidora spune:
DOC,sa fie intr-un ceas bun!Ce sa zic?Daca vrea baiatul sa se mai coaca ce poti sa faci?Dar vb. ta e rost de intalneli
...numai sa ajung si eu la dr. sa -mi zica si mie acelasi lucru ca si tie si sa se mai moaie zapada....Da?Si poate vin si BISOUS,SI INA,SI ERIS SI MAV SI LULU SI fetele noi,si ANDICU.....SI CINE MAI VREA....MOKIKA?SI lista e deschisa...
MOKIKA,pana la urma la ce ora ai programare la dr. Soescu?Ne vedem?
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
AngeliquedeS spune:
Doc, dupa experienta pe care am avut-o, pe mine ma ingrozesc acum cuvintele: col lung si inchis
Fac un sondaj: tu ai facut sport la viata ta? Cica femeile care au facut sport au colul zdravan si se dilata greu. La mine si la alte doua tipe pe care le stiu s-a nimerit. La tine?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
andicu spune:
Doc, eu promit sa am rabdare! si pastrez si pompoanele pt orice eventualitate! ![]()
Kris, si eu am facut sport si am patit la fel. In a 39a sapt. aveam inca col de 1 cm si ceva si inchis, desi placenta deja se maturase. Cred ca daca as fi vrut sa nasc natural asteptam mult si bine..
ps. sunt socata un pic si n-am cu cine sa impart starea mea, decat cu voi: cum nu prea mai scriu la Mamici de strumfi, abia azi am citit; e o mamica acolo careia i-a murit sotul ieri in accident de masina!saraca , el nu era in tara si abia azi dimineata a aflat! Doamne, e socant si ingrozitor! pur si simplu nu-mi revin!
scuze ca am scris aici, dar acasa nu prea am cu cine sa vb..
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori

Cum crestem noi

docdecap spune:
Angi, sport nu, doar sunt o tipa mai energica...sau ma rog, daca poti numi sport un an de antrenamente de volei si restul sport de vara pe plaja. si anul ala prin gimnaziu...
din motiv de col dr. nu mi-a mai propus declansare maine. primul lucru inainte sa ma sui pe masa a fost: daca e sa vina, vii maine dimineata si facem treaba. dupa control: daca nu vine pana sapt. viitoare, facem treaba. nu vrea nici ea sa forteze un col asa ca al meu. las' intai sa mai am eu o vroba cu el. o fi prea tarziu pentru ceaiul ala de zmeur? (apropos, adriana, asta era pentru col bun la nastere) eu oricum tratamentul homeopat pe care mi l-a dat dr. soescu am inteles ca e bun si la col -si asa o sa fie, pentru ca eu cred tare in placebo!!
si sa ne intalnim!!
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'