Niste sfaturi pentru o viitoare tanara mamica!

Niste sfaturi pentru o viitoare tanara mamica! | Autor: Stefania_

Link direct la acest mesaj

Buna ziua ! Ma numesc Stefania am 20 de ani si sunt gravida in 7 saptamani. Am foarte multe intrebari si n`am cui sa le adresez....de aceea m`am gandit ca as putea gasii raspunsuri de la alte viitoare mamici ca mine:). In primul rand nu stiu la ce doctor sa ma duc,eu locuiesc in buc la sebastian si as dorii niste sugestii daca aveti...daca se poate de doamne doctor. As vrea sa mai stiu ce lucruri mai trebuiesc facute in aceasta perioada....daca trebuiesc facute niste teste...analize...orice. Cam atat , aveti grija de voi .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Cred ca mai intai ar trebui sa intri aici pe site www.desprecopii.com/info.asp?id=5" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=5 si sa citesti tot ce gasesti la capitolul "sarcina", apoi unde ai nelamuriri poti sa intrebi, pt ca aici sunt multe mamici si viitoare mamici care iti vor raspunde cu drag.
Despre un doctor, nu stiu pe cine sa iti recomand, pt ca eu sunt din Galati, iar despre analize si teste, iti va spune doctorul cand mergi la el, si nu te sfii sa il intrebi tot ce te intereseaza cand vei ajunge in cabinet, si eventual scrie-ti pe o lista de acasa intrebarile, ca sa nu le uiti acolo de emotie.
Sarcina si nastere usoara!

31+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Dr. Celus Tarpan, are cabinet particular, "naste" la Giulesti, dar are si cabinet particular, a fost medicul meu, am fost foarte multumita. Tot dr iti va spune ce analize sa faci.
Poti inra la gravidute de sept-oct 2008 sa vorbesti cu fete care au aceeasi varsta a sarcinii cu tine.

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

stefania te asteptam cu drag la odiseea de iul-aug 2008..unde suntem un grup de vreo 84 de

Oana
6+
o noua viata

Mergi la inceput