Mamici de Martie-Aprilie 2008(59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Lyvy, Doamne fereste, cum sa dau cu pietre in tine, mai degraba dau cu ! Era doar parerea mea personala, n-am vrut sa te supar in nici-un fel.

Naty, am eu o presimtire ca randunoiul tau isi va schimba parerea de rasfat cand o sa o tina in brate pe bebelusha Iulia. O sa se topeasca dupa ea !

Clabuc, si multumesc de apreciere. Si eu ma trezesc ca pierd de prin pozici si de-aia din cand in cand mai dau cate-o tura prin pozele randunicilor!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Woow claudel ce burticutza faina ai.

Vad ca deja ai ajuns in 32 saptamani..
Voi deja fetelor ati cam intrat in linie dreapta ...acusi fetele de ianuarie-februarie o sa va dea stafeta.

Claudel eu pe tine te cunosc mai bine de aici , asa ca prin tine urez tuturor fetelor bafta multa in aceste ultime saptamani si sa aveti parte de o nastere usoara

O sa mai bantui si subiectul vostru ca sa va vizionez burticile si mai apoi puii de randunele harnice...sper sa nu fie cu suparare

Felicia 20+ viitoare mami de ou cu surpriza
pozici cu noi

Mergi la inceput

Fecian, ce surpriza mi-ai facut!!!!! Asa e ca trece repede timpul??? Si tu ai 20 de saptamani!!!! Esti deja la jumatate. . La inca 20, frumoase si usoare!

Multumim de urare si te asteptam oricand la noi pe crenguta!

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cioc cioc!!! am ajuns acasa! am dormit ca un bebe mic de la ora 23.30 panala 10.30!!! ce bine a fost. apoi am batut orasul in cautare de saniuta, ca a noastra e blocata la tzara si am gasit de imprumut la o prietena draguta. seara pe derdelus, eu la baza lui, marcel cu alexutza pe sanie! smechereii!
si eu am visat urat azi noapte....nu are importanta ce, a fost doar un vis tampitel si atat!
pup cu drag fetele si sovi, uelcom bec!

alexutza 4 ani + si 26 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Vit. D eu am luat pe cale orala...o fiola. Moasa mi-a prescris-o, aceeasi fiola ca la noii nascuti.

de vaccin anti titaanos asta chiar n-am auzit...tu de cand nu ai mai facut? sau mai bine spus, ai facut vreo data. Oricum nu vad motivul pt. care ai face acum! Chiar daca vara ta e moasa, nu trebuie exagerat totusi!

Vad ca va laudati care mai de care cu bagaje si hainute! Eu nu am luat nimic pt. bb, doar 2 suzete cu inscriptii haioase, dar si alea, nu am deschis ochii cum trebuie si cunt de la " luni in sus, asa ca trebuie sa cumpar altele.
Trebuie sa-mi fac si eu bagajul pt. spital, dar il voi face cand voi stii sigur ca voi avea cezariana, poate lista se schimba, caci eu am o lista data de la maternitate cu ce-mi trebuie.
Iar de cumparat...i-mi vine si mie sa-i cumpar cate ceva la David, dar efectiv, in afara de o salteluta noua pt. masa de infasat si ceva biberoane, dar asta cand voi avea nevoie, am ce sa cumpar.
Prietenele ma intreaba ce sa-mi ofere pt. nastere...si nu stiu ce sa le raspund...cred ca un marsupiu am sa le spun, ca sa-l folosesc cand voi pleca, pe aeroport si apoi la plimbarici.
Ma mai gandesc la un "ham" care te ajuta sa inveti copii sa mearga. L-am avut pt. Seb si l-am imprumutat unei cunostinte si normal ca nu l-am mai vazut inapoi.Am sa caut sa pun poze cu el sa vedeti despre ce e vorba.
Nu de mult, m-am apucat sa triez hainele lui seb, sa vad ce dau si ce pastrez, caci din hainele de iarna pana la varsta de 2 ani, nu voi avea nevoie...si am constatat cu stupoare ca nu am fost sanatoasa cand am cumparat atatea haine pt. Seb. Une mi-o fii fost mintea nu stiu, dar sigur nu mai fac la fel pt. David.Multe din haine sunt noi, nici macar purtate

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna sa va fie ziua dragi randunici. N-am mai scris de mult p-aici dar n-am uitat de crenguta noastra si v-am citit mereu.
M-am bucurat de pozele pe care le-ati postat, de burtici si patanii haioase. M-am intristat cand cate o randunica si-a luat zborul si ma rog la DD sa le ajute sa isi tina in brate puisorii cat de curand. M-am bucurat de fiecare data sa vad cum Naty mai adauga cate-o saptamana si asa mi se pare de lungggggggaaa saptamana (ba o data se intepenise contoru' ca uitase ea se modifice). Curaj si sa te ajute D-D draga mea. V-am trimis si eu poze pe e-mail, acum e mai mare burtica si sper sa pun curand inca cateva.
Am vazut pozele de la intalnirea de pe 8 Dec. Sunteti niste frumoase si m-am bucurat ca ati reusit asta. Noi toate de departe si cele care nu au venit au fost alaturi de voi.
Au fost sarbatorile.....au trecut....din pacate aici totul este diferit decat acasa. Am facut si noi bradut si am impodobit casa, sarmalutze....si toate bunataturile. Am ascultat colinde si am vorbit cu cei dragi la tel.
Aici e cald, noaptea este frigutz insa peste zi poti sa stai in tricou. S-au copt portcalele, lamaii sunt galbeni de fructe si tangerinele sunt asemenea globurilor n pomii de craciun.
De la 1 Dec am iesit la pensie :))) Burtica creste pe zi ce trece, suntem bine si sanatosi. Imi este greu sa ma aplec si simt o senzatie ciudata sub sani (parca mi s-ar impaturi pielea).Arsurile ma omoara,Ca, Mg si Zn s-au redresat si am scapat de costipatie (yupiiiiii).
Pt bebe am strans atatea lucrusoare...avem aproape totul cu exceptia car seat-uliui si carutului la care nu m-am putut decide , vb sotului (nimic nu-i bun pt fii-tu).Ieri am fost sa alegem culorile camerei. Mi-am cumparat masina de cusut si vreau sa ii fac eu cateva lucrusoare.
Mami cum merge tricotatul???? By the way...honey....super numele. Simo stai cuminte in patut si ai grija de tine. Bubu...ma uimesti ce de bluzite frumoase gasesti, bitza...faine pozicile. Ela ma bucur ca Rita este bine si Maya mea (catzelusa) ii trimite salutici.:) (adica niste arf arf...hihihi ca aici cainele spune arf nu ham ca acasa). Mihutzei ii doresc zbor placut si succes in noua odisee. Raluca , pupici si mercy de sfat. Si pentru fiecare as avea cate o vorba dar timpul e prea scurt si nu vreau sa lungesc romanul insa n-ati scapat pufoaselor...:). Numeioana, Sovi..???unde-s fetele?
De asemenea vreau sa urez la multi ani!! pentru toate sarbatoritele lunii decembrie cat si Dee-ei care si-a sarbatorit ziua de nastere ieri.
Felicitari tuturor fetelor pentru baietei si fetite (voi ati observat ca n-avem gemeni...memoria mea nu are cunostinta de vre-o randunica cu 2 puisori).
Pentru noul an urare: Sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi, puisorii mai maricei sa creasca sanatosi. Nasteri usoare si impliniri cu carul. Randunoi intelegatori si ocrotitori si dragosteeeee ....cat cuprinde.
Ce e greu a trecut...ce e foarte greu acum urmeaza :)
Va pup pe toate .

Mergi la inceput

Delphin, ce bine iti prind acum hainutele de la Seb! Eu, din pacate nu am oprit de la Razvanel decat o punguta mica cu lucrusoare, niste body-uri si 2 perechi de incaltari mici-mici. Atat! Acum a trebuit sa iau totul de la zero. DAr am inceput din timp cu ele, sa nu ma aglomerez la sfarsit. Abia imi mai incap in dulapurile alocate bebelushei!

Ariel, ma bucur ca esti bine azi, chiar meritai dupa ziua de ieri ( sau alaltaieri parca? ).

Parca mi se face putin somn, cred ca ma bag si eu la cearceaf, ma uit putin la tv si apoi, nani pui!

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Giani - pai din cate vad eu esti doar cu 1 sapt in urma mea..So, pregateste-te! Asta mai ales ca bebelina ta iti face burta asemeni lui Modelino!! A propos de kg eu am luat pana acum (luni intru in sapt 34) 17,5 kg. Deci nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in comparatie cu mine. De fapt nimeni nu trebuie sa-si faca griji daca se raporteaza la mine

Delphin - fii fericita ca nu mai trebuie sa precupetesti asa mult pt David! Gandind ca si eu mai am un baietel ar fi trebuit sa fiu in aceeasi situatie super ca si tine insa...il voi naste pe Robert in plin sezon friguros pe cand Cata a fost nascut vara. Asa ca pt bietul meu copil din burtica n-au ramas "mostenire" de la frati-su decat maiouri si pantaloasi scurti .

Roxana 33 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Scumpele mele randunici, multumesc frumos pentru aprecierile la adresa pozelor mele.

Acum ca am prins gustul, am mai pus niste poze cu burtica, si inca una la "lucrusoare bebe" cu iconita pe care a primit-o Sanziana de Craciun:

http://community.webshots.com/user/Kya1306

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Delphin, gand la gand cu mine, chiar ma gandeam sa va lansez intrebarea daca sunteti de acord -mai incolo, evident- cu hamul de copil! Cand am vazut prima oara, in Grecia, acum mai multi ani, mi s-a parut o barbarie fara seaman si si acum cand vad copii in ham mi-e tare mila, ca trag inainte, se impiedica si cad

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput