Mamici de Martie-Aprilie 2008(59)
Raspunsuri - Pagina 7
lyvy spune:
Helooooooo, fete!!!
Iar am intrat tarziu, pt ca azi am avut cred cea mai nasoala zi de cand sunt burticoasa, am avut niste palpitatii continue, dureri de burta, stare de neliniste,tremur continuu, ameteli, parca eram drogata, beata,adormita,, nici eu nu mai stiu,.Mi-am luat tensiunea era f buna, am baut cafea, nimika, si acum inspre seara mi-am mai revenit putin , intre timp am mai luat si calciu 1000 mg + vit C si Mg+ B6.
Cred ca azi am simtit-o cel mai tare miscand pe bebelina, o simteam din toate pozitiile, tare draga mi-a fost.
Azi de dimi, m-a chemat vara-mea care e moasa la spitalul unde voi naste,sa-mi faca o monitorizare fetala, baby Dopller, cu un aparat f smecher care se foloseste la mamele aflate in travaliu.La inceput avea 139 batai, apoi s-au accelerat pana la 160, tare m-am speriat cand auzeam cum se agita, cred ca tot ceea ce am vazut eu a avut efect asupra ei, plus ca aparatul a sesizat si un uter contractil 10 %. Adica vara-mea mi-a prezentat sala de nasteri cu tot ce e in ea, sala de travaliu, salonul de nou nascutii, rezervele, toate astea m-au facut sa constientizez apropierea momentului si m-am crizat putin, mai ales ca aseara a venit in vizita la noi, si mi-a povestit pas cu pas tot ce se intampla la o nastere naturala.Eu cu ea vreau sa nasc + 1 doctor, asa de supraveghere.
Am o mare intrebare pentru voi:ati facut vaccinul antitetanos la 28 sapt si vit d2 iv ????Cica de astea se ocupa obligatoriu med de familie, si sunt musai de facut. Eu sunt mare prietena cu doc de fam si iaca asa am ramas pe dinafara, nu mi le-am facut, oricum am zis ca luni merg peste ea cu scandal, chiar m-a suparat faptul ca a omis asta din prea mari relatii ce le avem.

Trimit cearceafu si mai scriu!
livi
+31
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
natynic spune:
Am vazut si eu pozele Kya-sa le mananci nu alta, desi eu nebuna cum sunt as alege chiar mai colorate si cu inscriptii mai trasnite...Caruselul pare superb, dar am adus odata vorba si randunoiul s-a aratat total impotriva: copilul se pune in pat si se lasa sa adoarma. Punct. Cunoscand-o tot mai mult pe soacra-mea, inteleg de ce are principiile astea asa stricte; ea e o femeie aspra, bolnava de tot ce inseamna disciplina, curatenie, ordine, nevoita sa duca in spate o casa cu sotz si 2 baieti nebuni care-i aduceau in casa de la caini la soparle. El e total impotriva rasfatului copilului; dar...1)cand si-o vedea fata as paria totusi ca se va topi si 2) eu o pot rasfata si in lipsa lui, nu?![]()
Asaa, deci am laptopul instalat in brate pe canapea asa ca, dupa ce-mi gasesc o pozitie mai comoda, o sa-l folosesc mai mult. De fapt problema e cand scriu, nu pot scrie dintr-o parte dar oricum daca stau pe canapea cu picioarele pe masuta din fata merge. De citi insa- o pot face si de la orizontala, asa ca o sa mai googalesc si dupa ce mi-o mai trece depresia poate sa si lucrez pt serviciu (desi, repet, am asa o ciuda in mine ca imi vine sa ma las de medicina; acum; dar imi va trece)
Eu n-am visat urat azi-noapte (si nu ca nu mi s-ar intampla des!) in schimb am adormit ff tarziu pt ca Iulia dadea atat de tare din picioare fix in colul meu ca ma durea tot vaginul si fundul, nu exagerez si chiar m-am speriat; singura solutie temporara era sa ma mut pe alta pozitie, pana se prindea ea si se aseza iar cum vroia. Asa ca azi tati a certat-o "Domnisoara, nu mai da cu picioarele in maica-ta". Raspunsul?-INSTANTANEU mi-a mai tras un sut in col! Ceea ce ma face sa cred ca tot berbecutza se va naste pana la urma...
naty 26+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Lyvy, m-ai lasat cu gura cascata...antitetanos???? Vit D?-hai, asta as mai intelege logica, desi nu stiu sa se faca, dar antitetanos!!
Hai sa ne mai interesam
naty 26+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
lyvy spune:
Roxana , si eu sunt spre final cu bagajelul de spital, care la mine incepe sa devina bagajoi, am cumparat tot ce am nevoie, mai tre sa iau o gentuta noua si frumoasa, ca astea care le am , nu se potrivesc.
Sovi, Bine ai revenit, dar
, nu baga mama, toti ardelenii intr-o oala, ca nu mananca toti la fel, au sunt ardeleanca rau, dar nu mananc minunatiile povestite de tine, hai pofta buna 
Ai grija cu ceaiul chinezesc antiadipos, nu e recomandat la gravide, de fapt, cam nici un ceai laxativ.
Naty, treaba cu piata, am zis-o asa din popor, nu sunt nici eu asa de inconstienta, dar tot cu naturala tin , chiar daca azi, dupa cum am povestit in mesajul anterior am cam intrat in panica ![]()
Simo27, si eu m-am trezit de dimi cu dureri foarte mari de cap, n-am mai avut de pe la 20 sapt, sper sa fie trecatoare.
Ramo, dragut bebele 
Mai fetelor, nu stiu daca ati vazut la stiri, azi la noi la Toplita ( HR ), au fost -28 grade C. Tare frig s-o simtit, birrrrrrrr..!!!
livi
+31
Iris Miruna
Clabuc spune:
Seara buna Randunici frumoase! 
Am avut ce cviti din urma.
Stela, imi pare rau ca atrebuit sa treci prin atatea incercari, dar, vei vedea, nu a fost nimic in zadar si Doamne-Doamne va va da un puiut care sa merite tot efortul tau. Ce nu face o mama pentru copilasul ei. Te admir foarte mult, avem ce invat de la tine! 
Clau, m-ai terminat cu pozele tale cu Razvanel, dar cel mai mult m-a impresionat "Povestea lui Razvan", pe care, spre rusinea mea, de-abia ieri am vazut-o (colajul de poze). E foartte emotionant! 
Roxana, chiar ca ma faci sa realizez din ce in ce mai mult ca mai e atat de putin pana incepe sirul nasterilor si la noi, la Randunici. Deja ai bagajelul facut. Bravo! Foarte bine! 
Kya, am vazut pozele cu hainutele, mutunachii si caruselul. Foarte frumoase toate. Vad ca si tu i-ai luat de la Debenham's. Si mie imi plac tare mult hainutele de la ei, am luat o gramada pentru puiutul nostru, inclusiv body din ala pe galben, mai are asa si pe roz, ....... o gramada, ca nu ma pot abtine, cand ajung prin Mall nu pot sa nu-i iau si ei ceva. 
Giani, pup fata ingriojorata. Eu, de-acum, voi intra mai des, mai ales ca merg la servici si nici nu prea avem treaba in perioada asta a anului, asa ca nu scapati asa usor de mine .......
Hai, c-am scris pre mult deja. Naty, te pup mult de tot si pe tine si sa fii cumintica ca si pana acum.
mama eroina!
Eu trebuie sa-mi fac unghiile si sa fac baita (dus, nu va speriati) ca maine avem musafiri, ca luni e ziua sotului meu, face 30 de ani. Sa-mi traiasca!
Laly
28+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
lyvy spune:
Naty, de vaccin mi-au spus fetele de la maternitate si neonato, cica pe toate fisele de gravide au vazut scris de med de fam ca s-au facut aceste injectii, si ca antitetanosul e f imp.
Daca tu afli ca nu e asa, apoi mi se ia un bolovan de la inimioara, ca tare m-am suparat pe doctora mea de fam.
Asta cu vaccinul, am auzit-o si de la alte proaspete mame, deci nu stiu care e treaba!!1
livi
+31
Iris Miruna
gbutucica spune:
Roxana , ai tu dreptate cu grija pentru altii , in general imi place sa fiu ( si de cele mai multe ori reusesc) de partea baricadei unde trebuie sa dau sfaturi bune si sa incurajez pe ceilalti, dar niciodata nu aplic la mine( si asta imi dauneaza). Burtik mea creste , am ficatul valurit dupa cum am mai spus-o( DE LA SUTURI) SI DISCOTECA INCONTINUU, IAR STOMACUL ESTE FOLOSIT PE POST DE GLOB CU MULTE lUMINITZE, intestinele tot pe post de coarda sunt si eu din ce in ce , din ce in ce mai grasa.Tie bravo pentru geanta de spital , mie mi-a groaza sa o fac , am impresia ca daca e gata tre sa nasc si inca mai are de stat in burta .
pt grija de mine
Kya votez si eu lucrusoarele de nota 10
Clau eu tot cu vasele nespalate is, dar sa vezi maine, bec si farmacie.
Naty,despre Iulia eu cred ca are personalitate de insista asa tare la poziitiile cei plac, stiu cum e patim si noi .bravo pt laptop si pozitie confortabila.
livi sa stii ca si eu am aceste palpitatii care mi se par destul de urite si nasoale, dar nu cred ca avem ce le face.eu nu am facut nici un vaccin9 bine eu sunt anti pastile , anti vaccin, anti de toate). si sa stii ca daca maine sunt racitura de la tine mi se trage ca ai adus - multe grade in dicurie si bbbbbrrrrr ci frig so facut in casa la mini.ai dreptate cu Ardelenii , nu toti sunt la fel , ca de altfel toati natiile .
Raluca , eu am auzit ca produsele Chico sunt tare bune calitativ, dupa cum spun si fetele. nu stiu ce sa-ti zic in privinta achizitionarii.
Daca continuam asa , ajungem pe pagina 2 si sa ne fie rusine atunci.......asa ca haideti rindunic dati din aripi, sau guritzi mai.

Giani
,....
32+
ca am dovada
AMR 8 saptaminisioare
clauclau spune:
Lyvy, eu nu mi-am facut aceste vaccine, si daca mi-ar fi propus, tot nu as fi fost de acord cu ele. Din cate stiu, cel antitetanos se face ca sa nu te infectezi de la ustensilele pe care le folosesc doctorii la nastere, in caz ca sunt ruginite, Doamne fereste! Eu refuz sa cred ca se folosesc astfel de instrumente in ziua de azi intr-un spital, indiferent cum ar fi el! Ma rog, poate vorbesc prostii, nu stiu...
Cert e ca acest vaccin mi se parea normal de facut daca nasteam acasa sau pe camp!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
31 + cu
Rebecca
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
lyvy spune:
Clau, cred ca ai dreptate cu vaccinul, poate e vreo moda pe-aici pe la noi, si eu acuma aflu, habar nam, poate au ramas cuplati med de fam mai old si il tot fac mecanic.
Ce sa mai zic?????Am aflat si eu ceva , si am zis mai departe, nu dati cu pietre in mine!!!
livi
+31
Iris Miruna
lyvy spune:
No, dar toate v-ati suparat,de s-a golit ramurica????
Aloooooooo, mai tre sa zic una si-au fugit toate randunicile!!!
livi
+31
Iris Miruna