Mamici de Martie-Aprilie 2008(59)
Raspunsuri - Pagina 16
Ali_bia spune:
Raluca si eu 
fata , eu inainte de sarcina mancam la greu ciocolata dar acum nu suport nici mirosul... ca imi vine
.. mananc ceva dulce dar nu ciocolata
Stela cum?? vrei bataita
cum sa se intample ceva rau? lasa ca nu se mai intampla

multi.
M-a sunat randunoiul meu si mi-a zis ca a ramas inzapezit la servici
.. deja stau c-am cu frica
_
Mamica de Bianca si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
25+
Bebe2
Pozele mele
Simo27 spune:
Stela,imi pare tare rau ca mergi din nou la spital,stiu ce senzatie ai!Dar trebuie sa gandesti ca ii va fi bine bebelusei...sa ne dai un semn de viata!
te felicit ca esti optimista cu atatea necazuri
Poate maine ajung si eu din nou(a treia oara) la spital ca nu mi-e bine...am burta tare ca un bolovan,si maine cand o sa il sun pe dr,parca vad ce-mi zice"fuguta,la spital"...parca nici nu vreau sa-l sun
...si ieri l-am sunat ca ma durea tare capul(dar,ieri nu aveam burta tare),eram doar cu DAVID acasa si,saracutul a inceput sa planga ca plec iar,si abia l-am putut opri din plans...era tare bucuros ca dr a zis sa iau un algocalmin,si daca nu trece durerea sa-l sun,si mi-a trecut repede !Mi-e groaza ca ai mei pleaca miercuri 10 zile in Spania,cu niste prieteni,au programat vacanta la inceputul lui noiembrie,cand eu eram f bine si acum o sa ramanem cam de izbeliste si cu casa si cu mancarea...si daca ma mai si internez...vai de baietii mei! O sa vedem maine cum o mai fi...
Vise placute
Simo,mamica lui DAVID
,
32+ cu SAMUEL
Am ajuns la 32 de saptamani,nu-mi vine sa cred!!!Doamne ajuta-mi in continuare!
natynic spune:
Lasa, Stela, ca informez eu fetele ce faci, nici o grija...Si mie mi-e dor de tine, as vrea sa te vad dar n-am nici un chef sa ne intalnim pe acolo pe la spital.
Kya, ai raspuns super corect Puccai! 
Si mie mi-e dor de hainele anterioare dar, la fel ca Raluca, astept cu curiozitate sa vad la ce masuri ajung; probabil ca la 34-36 al meu anterior-never...Actualmente, raportez: 65 kg, adica 13 kg luate in sarcina 
. Sa vedem ce se intampla daca am lasat sarea, poate ma mai dezumflu un pic.
Am uitat
sa salut cu mare bucurie revenirea Adriutzei-n-am sa uit niciodata telefonul-surpriza pe care mi l-ai dat in spital. Hai mai des pe crengutza, chiar daca nu zilnic, ci cu cearsafurile tael in care nu uiti nimic si pe nimeni! 
Randunoiul ma tot piseaza la cap sa va salut pe toate din partea lui (cred ca de fapt va e si el foarte recunoscator ca existati!)
naty 26+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
RalucasS spune:
Eu am spalat vreo 2 vase si m-am apucat sa prajesc niste peste, si simt ca nu mai p[ot, ma simt obosita franta(si abia m-am trezit doar), abia respir, ma ia cu ameteala si parca imi bate inima mai repede pt cateva minute...de abia astept sa imi fac maine analizele sa vad cum sta treaba
Simo si Stela - ma
pt voi, sa fie totul bine si poate scapati de internare, iar daca nu , macar sa puteti iesi repede de acolo .Multa, multa sanatate si sa auzim numai de bine 
Naty - si noi il salutam pe randunoi
si ii multumim ca are grija de tine si de printesa iulia
31+
Lucas
Kya spune:
Stelutzica cum adica sa nu fie totul bine?? Ce-i cu atitudinea asta? Hai, ganduri pozitive si curaj. O sa fie totul perfect 
Naty
he, he, he, ce ma mai umflu in pene...
Kya
26+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
RalucasS spune:
Si ca sa fie setul complet ma mai arde si pe gat rau de tot , si am mai ars si pestele pe o parte, dar e "mancabil"....
31+
Lucas
clauclau spune:
Naty, multumim randunoiului de salut! Si pe mine ma intreaba soatza mereu de fetele mele! ![]()
Acum ne pregateste mamaliguta cu branza si smantana ca voiam sa mancam mai lejer, parca m-am saturat de atata carne.![]()
Raluca, 
si sper sa-ti iasa bine analizele.
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
31 + cu
Rebecca
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
natynic spune:
Simo, poate totusi nu te retine la spital...Dar te inteleg perfect, si eu stau si ma pregatesc pt joi pt orice eventualitate; daca ma interneaza asta e, voi suporta mai ales ca, Delphin are dreptate, la ce belea mi s-a adaugat acum chiar ar fi mai cuminte asa, dar de randunoi mi-ar fi tare mila, dupa ce ca trebuie sa-mi gateasca acum (si inca cu imaginatie) sa se mai si care iar zilnic cu mancare, pe vremea care e, chiar nu-i doresc! Daramite sa ai si un David mic acasa, of, ce-o fi si in sufletelul tau...
colega de greutati!
naty 26+ cu
(Iulia Elena)
PIDANA spune:

Ma tot uit la poze ce burtici frumoase aveti
. Mi-e groaza ca si burta mea tot creste si parca nu mai incap in piele. vineri la doctor era o gravi cu o burta IMENSA, credeam ca mai are cateva zile pana naste si cand colo mai avea destul ...
Azi am fost si noi la biserica, apoi am cumparat cate ceva de la aprozar si am venit franta acasa. De la 3 tot bantui prin bucatarie sa termin odata mancarea - am avut o gaina de tara la care fierbi o juma' de zi si m-au disperat socrii cu fumatul lor. Nu mai suport!!! Am
ajuns iar la limita rabdarii. Trebuie sa fac intr-un fel sa ne mutam chiar daca e sa ma simt mai rau de la urcat 3 etaje.
De vineri fimea s-a cam puturosit si nu mai e la fel de activa ca in zilele trecute.
Stela sper sa stai cat mai putin la spital. 
Aseara am patit-o rau, dupa ce am facut baie- a se intelege ca m-am spalat si pe cap- m-am cremuit si dupa ce m-am ridicat de pe pat m-a apucat o contractie de-am zis ca innebunesc de durere.
Am uitat ca am cartofii pe foc... ma duc asa vad daca mai am din ce face un piure.
pupici!
Dana
23+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
natynic spune:
MAMALIGUTA (FARA SARE) CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA!!!! Clau, sa-ti dea DD sanatate, o idee minunata, iata ceva care chiar imi place si ma satura. mi-e cam foame...Si atunci rod morcovi la greu
naty 26+ cu
(Iulia Elena)