Mamici de Martie-Aprilie 2008(59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, ma bucur tare pt tine, te simt optimista, implinita, calda (asta ai fost totderauna).sa dea DD ca tot restul sarcinii sa-ti fie cerul senin deasupra capului. Lyvy, ia exemplu!-si eu sunt o worko-holica ce inainte le facea si altora trebile, si inca rapid si obsedata de eficienta...nu crezi ca avem o viata intreaga pt asta?...Revenind la Clau-mie mi-a explicat dra ca hemoleucograma si fierul se urmaresc periodic ca sa nu treci peste o anemie deja declansata dar ca de pe la sf trim 2 oricum trebuie luat fier, indiferent de valorile de laborator, pt ca ritmul de crestere al lui bebe e tot mai mare, el consuma fier enorm, isi ia cat ii trebuie dar...te lasa pe tine fara! Si chiar daca faci o anemie ff usoara, la nastere (naturala SAU ceza) tot poti pierde tone de sange, n-ai de unde sa stii si atunci treaba devine complicata. Cu constipatia nu stiu ce sa-ti zic, eu iau Fier Haussmann, 20 pic x2/zi, nu m-a constipat deloc (drept e ca iau si Magneziu si ca...de felul meu din fericire nu sufar de constipatie) si nici probleme la stomac nu mi-a dat si are si gust bun. Intreaba dr dar eu zic sa nu opresti Fierul.
Ma duc sa mananc de...pranz Uff, somnul asta dezordonat ne da de furca la toate...

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aaa, Delphinash, mi se pare incomod marsupiul in care sta bebe orizontal, in cele verticale cred ca sta drept si-si face coloana buna (in timp ce a ta probabil se face pulbere...). Eu as tine bebitza la spate, asta chiar mi-ar prinde bine, dar parca mi-ar fi frica sa nu vad ce face...Ideea e insa ca tot ce vad din cele obisnuite mi se pare ca i-ar cracana piciorusele

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

fetelor,am intrat si eu pe mamici de ian-feb si m-a luat frica,dar si emotiile.ma gandesc ca nici noi nu mai avem mult si mi-e groaza.eu urasc spitalele si tot ceea ce se afla acolo.si daca ma duc in vizita la cineva dupa cateva minute ma simt rau,ce ma fac cand tre sa nasc?daca sunt prea mari durerile si nu voi putea sa le suport?mi-e tare frica...

diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

am mai pus si eu niste poze cu burtica

diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, m-am trezit si eu. Mi-am pus mai devreme un film, pentru ca nu era nimic interesant la TV, si dupa juma' de ora am adormit evident. In ultimul timp nu mai sunt in stare sa vad un film de la cap la coada...

Naty am bagat la cap - doar cu camasute si halat "de proces" in spital.

Pucca si mie mi-a mai curs sange din nas, din cauza ca suflam prea tare, si s-au rupt capilarele. E normal sa se mai intample asa pe parcursul sarcinii, din cauza presiunii crescute (Naty nu ma certa daca nu am dreptate, asa am citit si eu...). Mai ales daca ai alergii (cazul meu), sau e mucoasa uscata. Eu ma tot pufai cu ser fiziologic - curata si mentine mucoasa umeda, si iti da un confort mai mare.

Diana sa-ti traiasca burtica, dragute pozici.

Kya 26+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, ce crengute multe ati scris! Ieri parca am fost bolnava fara calculator, dar acum e gigea, cu un hard mai mare si merge f. bine!

De o ora citesc si scriu, sa nu ratez ceva , am zis ca stau 15 minute si ma duc la nani, si uite ca toti dorm si eu bantui pe-aici...

Aseara am desfacut bradul, se uscase de tot...dimineata am fost la Selgros ca nu mai aveam de nici unele si apopi am stat jumatate de ora in ninsoare si ne-am batut cu bulgari de zapada! Ce-a mai chicotit Vladut si ce ne-am mai distrat! Apoi au venit finii nostri in vizita, cu cadouri pt. Ion, adica fi-miu si pt. mine.

Kya, foarte frumoase lucrusoarele si burtika ta!! Iconita e superba!

Kitzy, mersi pt. raspunsul cu nuca de cocos, eu nu sunt mare fan, dar eram curioasa.

Ralu, mie imi place mult caruselul ala de la chicco, pusesem si eu ochii pe unul asemanator la Vlad, dar am primit unul mai ieftin cadou si n-am mai investit...

Vad ca vorbeati de bagajul de spital si camasi de noapte. La Elias te lasa cu ale tale, dar dupa ce ajungi in salon, dupa nastere. Iar camasile lor nu erau deloc rupte sau patate, erau super curate, calcate si miroseau frumos. Eu vreo 2 zile numai cu camasi de la ei am stat, pt. ca ma patam pe ele si ceream si imi aduceau sa ma schimb de cate ori vroiam eu. Si eu cred ca peste tot sunt dezinfectate si calcate.

Mstela, tu poti sa te hotarasti ce vrei pt. bebel si sa-ti comanzi on-line de-acasa, fara sa iesi prin magazine! Aaa, vad ca deja ti-a zis si Bitzulina!
Imi pare rau ca iar te duci la injectii!!

Roxana, pune si tu o poza cu pijamaua! Nu m-am gandit ca la alea cu pliuri laterale ies sanii, la Vlad n-am apucat sa-mi cumpar ca n-am stiut de ele, iar acum am vazut din astea petrecute super frumoase.

Lyvy, eu nu-mi fac nici un intravenos sau vreun vaccin!!!

Naty, pai caruselul il pui ca atunci cand bb e treaz sa se uite la el si sa asculte muzica, sa nu stea in brate, nu? Ca de dormit, doarme el!
De ham, nu prea stiu...la Vlad mi-a imprumutat o vecina, era de la Chicco si asta, f.f. putin l-am tinut cu el, intr-un fel e util ca nu te mai cocosezi si tragi de el si-l ridici pe bb cand cade...dar cel mai bine a mers de manuta. Prind un obicei cu hamul, se lasa in fata stiind ca nu cad si merg pe varfuri, asta am observat eu.
Premergator nu am luat si nici sa nu aud de el, Nu sunt de acord sub nici o forma cu el.

Clabucel, LMA pt. sotior!

Adriuta, bine ai revenit! Acum ca esti la “pensie” poate stai mai mult cu noi de vorba!

Eu am pastrat multe hainute de la Vlad, si incaltari si fasuri de iarna, geci, o gramada! Cel putin la hainutele de casa nu cred ca o sa cumpar ceva. Plus o gramada i-am dat sora-mii pt. nepotica mea, din cele unisex. Abia astept si eu reduceri la Debenham's ca si eu sunt fan si pt. lucruri de bb si pt. noi.

Cory, ce frumos ai zis Vladutzu- cu –fulgi- in-gene, am facut un zambet pana la urechi!! Nasol ca te duci la scarbici, eu mi-am luat medical toata saptamana.

Ali_bia, magneB6 pt. carcei si trec garantat!

Diana, ce burtica frumoasa ai! Lasa, ca o sa-ti revii din frica! Cand o sa nasti o sa te gandesti doar la bb, sa fie bine si te vei concentra asa de tare ca vei uita de frica! Pe bune!

Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Diana da' ce burtica frumoasa ai!!!

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 25+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Diana, cu frica sau fara frica, tot trebuie sa-l scoatem pe bebe din burtica, acolo nu poate ramane! Stai linistita ca la momentul respectiv cred ca o sa-ti mai treaca din teama, cand sti ca te mai desparte asa putin de bebe, te mobilizezi si o sa te gandesti cu bucurie ca scapi de burtica si te intalnesti cu bebe.

Naty, si pofta buna la masa de pranz! Cred ca o sa servesti cina pe la 4 dimineata! Lasa ca o sa treaca si perioada asta si ne-om regla noi cu toate. Mie mi-e dor sa ma imbrac cu hainele mele de neburtoasa .

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Am dormit si eu un pic la amiaza.....acum beau un nesquik cu laptic...maine de dimineata trebuie sa ma duc la analize, si cu toate ca am zis ca azi nu pun gura pe dulce ca sa nu imi iasa de aiurea glicemia, nu m-am putut abtine, si am mancat si un pic de ciocolata si cativa biscuitei , acum simt zilnic nevoia sa mananc ceva dulce cand ma trezesc din somn si dimineata si dupa amiaza, iar inainte de sarcina mancam o tableta de ciocolata o data pe an cred.
diana - foarte frumoasa burtica
bubu - cand ma duc la dr o sa o intreb si eu exact cum sta treaba la spital ca sa stiu si eu una si buna, oricum mersi ca mi-ai zis cum e la elias, poate am noroc sa fie asa si la noi
Naty, Kya, Ali -
Clau - si mie mi-e dor de hainele mele de neburtoasa, dar mai ales de abia astept sa ies la cumparaturi, din cauza ca de cand sunt cu burta am vazut niste haine asa de misto, dar nu le-am luat din cauza ca nu stiu cu ce masura am sa raman
Delphin - felicitari pt "batalia" castigata cu Seb

31+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

toate randunicile care ciripesc,sufletiste si dragute..
Gata si bagajelul de spital,gata si rasul,baitza.
Azi parca am stat mai bine cu contractiile,Doamne ajuta,poate revin repede pe ramurica.Trec eu si peste asta..
Vad ca sunteti in ciripeli grase..s-o tineti tot asa.
Naty,du-te,mama joi la control si intoarce-te fugutza acasa,ca la spital nu-i nimik frumos ca sa ramai.Sper si eu sa nu ne intalnim pe acoloMa bucur ca te-ai mai obisnuit cu situatia de regim,dar asta e,treci tu si peste, cu mult optimism.
Aveti grija de voi,randunici,ciripiti in continuare si fiti cuminti.
Si...0 contractii la toate randunelele.
Daca nu ma vedeti inapoi pe ramurica rapid,inseamna ca e de rau
Doamne ajuta.

Stela24+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput