*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Kriss e scumpica de tot Ale! O ochioasa si o frumoasa! Ma bucur ca ai laptic! Da, sunt blugi pentru bebei asa mici! Davis a primit asa o pereche! Kaka ii iesea prin pampers pentru ca ii erau mici! Asa am patit si eu cu baiatul! Am cum[parat si eu Happy, dar am renunta repede, ca nu am fost multumita! Probabil ii erau cam mari, cu toate ca la kg erau buni, ca se pisa pe haine!
AnnaBaby e bun, din cate am auzit si dr. Iliev! Dar trebuie sa-ti faci programare din timp, ca f aglomerat! Eu de ex, am fost pacienta d-rei dr. Mihalceanu si am fost foarte multumita de d-ei! Daca vrei sa mergi la ea, ai nr. de tel de la cab. particulare la care munceste! Face ecografie morfologica! Unde vrei sa nasti?
Nonna ma bucur ca Andrei e bine acum si pentru dintisori! Al meu nu are inca! Deasemenea e bine ca sarcina surorii tale e in regula! Vei fi matusica de fetita! Bravo! Si sora mea trebuie sa nasca in aprilie, tot baiat, si sunt nerabdatoare! Sarcina usoara si sanatate surorii tale! Si chiar daca ai probleme, intra si ni le spune, ca doar suntem prietene! Tu cum te simti dupa aceste necazuri? Cred ca esti franta?! Felicitari pentru diversificare! Cum ii coci marul?
Kiss m-am uitat pe site-ul ce l-ai scris tu si am obs ca unele produse se livreaza la bax. Cam care ar fi costul unui colet? Eu ma uitam la produse Nivea, ca lapte praf nu-i dau, alaptez! Am sa studiez oferta!
Ghinetz te salut! Ce-ti fac baietii? Vreun dintisor?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Emma nu stiu nimic! Sanatate! Sper sa nu stai mult in spital, ca ai un bebe de alaptat! Si ar fi pacat sa nu bea laptic bun bun de la mami a lui!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
Nonna76 spune:
Ema e bine sa incepi sa-i dai formula cit mai repede,e posibil s-o accepte mai greu daca nu e invatat cu biberonul.Ar fi ideal sa te poti stoarce cit stai in spital ca sa mai ai lapte pentru bebe.
Multa sanatate.
Alina, marul il coc la microunde ca altfel nu ma pricep.de miine isa ii voi da ras.
Acum sunt bine ca au trecut toate.cel mai greu a fost de suportat incertitudinea data de TT.Mai ales ca au fost si sarbatorile.
sarcina usoara surorii tale si sa te lauzi cu-n nepotel sanatos si frumos(ca David).Sora mea naste la inceputul lui iunie.
vela spune:
Buna fetelor.Cine spunea ca nu pot dormi gravidele? Am intrat in saptamana 36 si dorm f mult, e drept ca seara nu am somn dar dimineata dorm pana la 11. Ma trezesc la 7 cand pleaca baiatul la scoala si dupa aia somn.Sunt invidioasa pe mamicile care-si tin deja bebeii in brate.
AnnaBaby eu toate ecografiile le-am facut la Avicena la dr.Scolov, foarte draguta si se pricepe.
va rog imi spune si mie cineva cum se schimba nr. de saptamani de la inceput ca am ramas cu 33+ si eu sunt 35+.
vela
35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
mariussimiuc spune:
Kiss,prima data cand am deschis link-ul dat de tine era in engleza.Acum,cand l-am deschis a doua oara,ca m-am gandit eu ca poate imi trebe cate ceva se deschide in germana.
De ce oare? 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
aeperju spune:
Ah, nu stau mult in spital/ ma duc la 7 dim nemancata imi baga o substanta de contrast ca sa poata vedea rinichii si la 1 sunt acasa/ Doar ca n-am voie sa-i dau san pana ce nu se elimina substanta aia. da, asa ma gandeam si eu. Am imprumutat de la cineva o pompita de san si o sa incerc sa storc lapticul ca sa nu-l pierd. poate ...sper...chiar daca o sa pape lapte praf o zi sa mai papae san a doua zi. Sper sa fie bine.
emma
aeperju spune:
da, asa este. nu este obisnuit cu biberonul. nici nu stie sa pape din el. s-a cam chinuit sotul cu el cat am fost eu juma de zi la urgenta si ziua cu durerile alea cumplite. dar speram sa fie bine/ I-am luat milumil 1. mananca greu tare si se ineaca ca nu stie sa pape din biberon, dar daca ma ajuta Dzeu sa trec cu bine de analiza ca sa imi spune ce pot face cu piatra, sa revin sa alaptat.. sper sa reusesc.
emma
kisstherain999 spune:
Irinach dr Mihaila face si ecografie morfo-fetala. La nastere naturala nu vine de acasa, te asista doar daca ai norocul sa fie in spital. Am sa caut unde am povestit "patania" mea cu el.
Emma daca pe prospect nu scrie contraindicat in alaptare nu vad care e prolema. Incearca sa fie cat mai mare distanta intre momentul alaptarii si momentul luarii medicamentului. Eu am luat in timpul alaptarii antiiotic si niste medicamente f puternice pt zona zoster si pediatrul a zis sa nu intrerup su nici o forma alaptatul. Asa am facut si H a fost OK.
Alina preturile de acolo sunt per bax. www.flaschenmilch.de/catalog/shipping.php?osCsid=749fb980a6edc582720db7c5f8388e0e" target="_blank">Aici sunt preturile de transport si depinde in cate persoane se impart.
Miha se poate schimba limba de undeva. www.flaschenmilch.de/catalog/index.php?cPath=23_59&osCsid=749fb980a6edc582720db7c5f8388e0e" target="_blank">inca o data
editez: in drepta sus sunt doua steaguri
Nonna76 spune:
Ema am facut si eu analiza asta la Parhon.Am avut o pielonefrita careia greu i-am mai dat de capat.Am o mica anomalie a rinichiului drept.
Nu e nimic complicat la analiza,iti face o injectie cu substanta de contrast,si apoi o radiografie a rinichilor pentru a vedea pozitia pietrei.Ar fi bine sa poti rezolva cu tratament.
Bafta multa.
addiana spune:
buna fetele! mi-am culcat zgatiile si am si eu putin timp liber...
annababy eu am auzit numai de bine de dr iliev, singura recomandare negativa e cea pe care ai vazut-o si tu.
si mai mult de atat i-as pupa si mainile pt "alinarea" care mi-a adus-o...am scris si eu povestea pe undeva dar nu mai stiu pe unde, pe scurt: cand eram in 8 sapt cu raisa( si nehotarata la ce dr sa merg) am avut niste sangerari, am ajuns prin cineva la cuza voda la dr ioan care dupa ce m-a chinuit cu eco endovaginal mi-a spus ca e sarcina extrauterina, ca nici macar nu se "aude" inimioara si ca ma baga de urgenta in operatie. imi facuse bilet de internare, tot, urma ca sotul sa-mi aduca schimburi. eram si cu denisa dupa noi care nu intelegea de ce mami plange... sotul gandind mai limpede a spus ca nu ma interneaza ca mai mergem si in alta parte si asa am ajuns la dr iliev, care m-a primit la cabinet, super aglomerat fiind (cred ca l-au impresionat ochii mei umflati de plans) si care mi-a aratat ca bebica e in uter la locul ei, si i-am auzit si inimioara si mi-a spus sa nu mai plang ca totul e bine. neputand sa-mi faca si control ginecologic m-a trimis la dr grigore cu care am si nascut. tot la iliev am facut si morfologia. gata ca m-am intins prea mult ![]()
vela te invidiez...cat as vrea sa dorm si eu pana la 11
sarcina usoara in continuare!
revin mai tarziu 
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)