*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 8
Nonna76 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
pentru toate mamicile (si pentru bebelusii alaptati).
Miha nu m-ai mai vazut pentru ca am fost un pic (de fapt f. mult) impacientata de rezultatul prost la TT al surorii mele.Rezultatele FISH au aratat ca bebe e bine si e fetita.Mai are de asteptat rezulktatele finale peste o saptamina.Nu voiam sa va deranjez de sarbatori.
Andrei a avut si o laringita urita pentru care i-am dat antibiotice(si m-am suparat).
Acum sunt bine.
Dar sa stii ca tot m-am uitat la pozele Amirei sa vad cum a mai crescut.
O zi buna.Mai revin.
kisstherain999 spune:
LA MULTI ANI!!!
Fetelor bagati un ochi www.flaschenmilch.de/catalog/index.php?cPath=23_59&osCsid=749fb980a6edc582720db7c5f8388e0e" target="_blank">aici si poate facem o comanda comuna. Noi suntem deja 3 mamici de la "grupa mea" dar daca am fi mai multe s-ar reduce taxele. Preturile sunt f bune comparativ cu cele de pe piata. Eu am dat la farmacie pe o cutie de cereale 180mii iar aici e 2euro 

ghinetz spune:
Kriss, am vazut poze frumoase. Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 2 luni de cand ai nascut.
quote:Ce e aia "Z"???
marti si azi au fost reduceri la Z de 50%..
Poate s-a mai discutat, dar eu is la furat. A! Si de ce sa cumperi produse Humana? Nu alaptezi? Sau faci provizii? (hai ca sunt cu totul in ceata)Nonna, bine ca v-ati facut sanatosi. Si - am mai scris - ma bucur pt sora ta. Daca FISH-ul e ok, nu mai pot aparea surprize, ca TT da in principiu semne de alarma pt perechile de cromozomi analizate in FISH.
Miha, da, d-na dr. vine acasa (contra cost, desigur). Si o poti si suna cand vrei si la cabinet si pe mobil. Noau ne-a dat toate numerele ei de telefon. dar daca mergi la ea mai bine sa discuti cu ea asta. Si cel mai bine...sa nu fie nevoie.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
A! Si de ce sa cumperi produse Humana? Nu alaptezi? Sau faci provizii? (hai ca sunt cu totul in ceata)
Scuze!!!Se vede ca nu a ajuns inca cafeau (ups! ce cacafonie! mai e loc de inca o scuza?) de la Vaslui la mine, desi sunt aici, chiar la intrarea in oras, ca sa ma gaseasca. Cert e ca m-am incurcat in Kiss-uri si Kriss-uri. Scuze, din nou.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kisstherain999 spune:
Oana scoate mielul
Eu nu sunt Kris
De pe site se poate comanda si lapte praf care ajunge 350mii cutia de 800g sau si mai ieftin cele de 1500g.
Z e un magazin cu haine pt copii fff scumpe
Nonna76 spune:
Inca o
oana daca prima s-a pierdut pe drum.
Si noi ne-am diversificat.Acus acus vom minca mar copt(ii dau copt pentru ca a luat antibiotice si s-a cam deranjat la burtica-ii dau si biotics baby).Mincam si piure de legume si cereale de la milupa cu orez si porumb.
Nu stiu daca v-am spus ca avem si 2 dinti.-ii avem demult,de la 4 luni jumate.
kriss79 spune:
La Multe Lunite Iulius Theodor!! 
Oana..vad ca ti-ai dat seama ca nu imi fac provizii de Humana inca
inca sunt Milka mom
vreau si eu acum sa o alaptez cat mai mult, pana la 6 luni sigur, daca ma vor tine sanii![]()
da..magazinul Zet e in carrefour si e unul destul de scump..noi ne-am luat de la ei anul trecut 2 body uri cu mesaje haioase: Eu si tata o iubim pe mama..si altul cu tata munceste , mama cheltuieste..
si un costumas de lanita de-a-intregul alb..cu care a fost imbracata la botez initial..
Nu stiu daca stiati, dar produsele sunt fabricate aici in Romania, la Barlad parca si sunt vandute sub licenta franceza..mi-a gasit mama 2 body uri la fel..fara mesajul de pe piept..cu 5 lei buc in Vaslui..probabil plecate din fabrica si vandute fara eticheta la un magazinas fara stirea patronilor..cele cu mesaj din Z le-am luat cu 17,98 parca..
Oricum, au lucruri dragute, mai uschite daca vrei ceva mai cool pentru BB![]()
Apropo, se gasesesc blugi pentru bbei asa mici? 3 luni?
Noi cred ca am scapat de colici..nu a mai avut de vreo saptamana..si alea au fost din cauza mancarurilor de sarbatori..sper sa nu mai revina!
Si..am trecut la Happy..ca ma cam enerva de acum Pampers..ii iesea KK pe la piciorute sau pe la spate..cu astia vad ca deocamdata e ok..abia acum 2 zile am luat primul bax.
o zi buna!
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
AnnaBaby spune:
Buna dimineata fetelor. Sunt o graviduta din Bacau si am o mare rugaminte la voi. La noi in oras nu prea sunt eco 3d iar de 4d nici nu poate fi vorba. Am intrebat-o pe dr. mea despre un medic din Iasi la care sa merg pt eco morfofetala la 20saptamani si ea mi-a recomandat sa merg la dr Iliev. M-am gandit sa intru la odiseea voastra si sa va intreb pe voi. Chiar pe prima pagina am vazut ca dr. Iliev are o recomadare negativa din partea unei graviduze oana_oana26. Daca mi-ati putea da un sfat mi-ar prinde foarte bine.
pe toata lumea.
Anna
12+
AMR 28
vinebarza
bebe
irinach spune:
Buna fetelor.
O rugaminte pentru fetele care au fost paciente ale dr-lui Mihaila.
Morfologia fetala la 20 de sapt. o face dr. Mihaila sau ar tb. sa ma orientez spre alt ecografist, pentru a-mi face o programare (iliev, socolov...)?
Si inca ceva: toate ati facut cezariana sau ati si nascut normal? Si daca ati nascut, v-a asistat dr. mihaila?
Va multumesc anticipat .
O zi buna.
aeperju spune:
Ufff! M-a certat pediatrul ca i-am dat lapte de san lui Andrei si iau calmantul Ketonal pentru durerile de rinichi. Pe prospect nu scrie ca e contraindicat in alaptare. Voi ce stiti? Deja ii dau de doua zile asa ca n-am vrut sa pierd lapticul si sa nu-i dau. Oricumtre sa ma internez vineri pentru urografie si o sa pape laptic praf Milumil. Sper sa-l ia.
Asada, ce stiti de ketonal?
Emma