*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Am vazut pozele de la botezul lui Stefan si m-au apucat emotiile.Maine voi avea si eu copil crestin.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Am vazut pozele de la botezul lui Stefan si m-au apucat emotiile.Maine voi avea si eu copil crestin.
Inseamna ca nasica Aime e super emotionata acum... :)
Deci maine ne petrecem, da? :D
Foto Ralu
ioana_77 spune:
Eu am fost asa de stresata de botezul lui Stefan La Maria masa la restaurant a fost un fiasco, nici nu vreau sa-mi amintesc, dar la Stefan a fost minunat tot, incepand cu slujba la biserica si continuand cu restaurantul. Am facut o masa de pranz la Carrafa.
alynta, "sarbatoresc" in familie. Saru' mana de aprecieri.
Miha, bafta maine!!Ce frumos, e si sarbatoare, va fi super!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
addiana spune:
michelle mai ai putin si o sa ajungeti si voi la imbratisari!
oana si eu ma "amagesc" ca seamana cu mine, dar... am o poza de-a sotului de cand avea 2 ani si daca o pun langa o poza de-a denisei de la aceeasi varsta singura diferenta e ca cea a sotului e alb negru iar a denisei e color...amandoi creti, amandoi mai inchisi la ten, amandoi cu aceeasi expresie, mimica etc...
cu toate ca in liceu multi ne intrebau daca suntem frati(eu si sotul)...adica semanam, deci prin concluzie si prin urmare denisa seamana si cu mine!!!!cat despre bunici asa e...si mai bine sa fie asa decat sa nu ne ajute deloc!
miha succes maine, sa fie linisita amira si iasa totul asa cum iti doresti!
ioana ce pot sa-ti zic, o sa fie greu daca nu te va ajuta nimeni. cel mai greu mi-a fost iarna trecuta cand raisa era bebe mic si trebuia sa merg si cu ea dimineata s-o duc pe denisa pentru ca sotul era plecat. o trezeam cand ii era somnul mai dulce si o infofoleam iar in gradinita transpiram toata pana o schimbam pe denisa...
cat despre gradinite eu am inscris-o la cea mai aproape de casa pentru ca stiam ca eu o voi duce si aduce. apoi depinde daca vrei cu program scurt sau prelungit. eu daca stau acasa m-am multumit cu cel scurt.
p.s.:la gradinita "noastra" anul trecut in februarie erau ocupate toate locurile pentru grupa mica!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
mariussimiuc spune:
Pentru ca deja e maine...si nu stiu daca mai apuc sa intru...
LA MULTI ANI tuturor Ionilor si Ioanelor! Sa ne traiasca!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
addiana spune:
daca mai ramane ceva promit ca va dau si voua vreau sa dorm...
la multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi, in special ioanelor si ionilor nostri!
am pus si restul pozelor, adica cele de la tg neamt
crissintibun spune:
La Multi Ani tuturor Ioanelor si Ionilor!!!
Ioana_77 si eu am admirat pozele de la Botez...Snteti toti niste frumosi..Am constatat k moasa Laura e colega de a mea din clasa intai pana intr-a 12-a(la liceu nu am mai fost in aceeasi clasa)...Nu ne-am mai vazut de cativa ani buni..Salut-o din partea mea!
Am reusit sa mai adaug in sfarsit poze sa vedeti si voi bradul care a fascinat-o pe Ami si a carui luminite rosii o mai faceau sa uite de durerile de burtica.
O saptamana minunata!
Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
ghinetz spune:
La multi ani, Ioanelor, Ionilor, Ionutilor!!! Multa, multa fericire va doresc.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Diana, superbe pozele. Superbe!!! (se intelege caa nu ma refer neaparat la calitatea lor) Emana fericire. Imi place ca stii sa te bucuri de viata. Si ca iti faci fetele partase la bucuria ta.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
addiana spune:
multumesc mult oana! asta e avantajul pozelor, poti surprinde doar momentele care iti plac. in aceasta minivacanta am avut un moment in care mi-am pierdut rabdarea si am inceput sa tip la toata lumea chiar inainte de intoarcere si nu a avut nimeni curaj sa-mi faca poza atunci