*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 16
vela spune:
Miha, adv este tot tipizata ar trebui sa o gasesti la tine la seviciu, tu doar s-o soliciti, trebuie trecut in adv ca ai platit asigurarile la stat in ultimile 12 luni pana la nasterea copilului.
In ceea ce priveste cererea de suspendare a contractului de munca, eu stiu ca asa se procedeaza in institutiile publice, la cererea ta ei iti suspenda CM pana ce implineste copilul 2 ani, acest lucru se face printr-o dispozitie a conducatorului institutiei respective.
Nu stiu daca am fost explicita oricum cauta tu OUG 148/2005 si te lamuresti mai bine
vela
35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
vela spune:
Mariana, multumesc de intrebare a trecut bineinteles cu antibiotice.
vela
ella10 spune:
Tocmai am ajuns si noi acasa, am fost un pic la carrefour si am facut citeva cum paraturi, de imbracat nu mi-am luat ca nu stiu cit de
voi ramine dupa nastere si nu avea sens sa-mi iau acum ceva.
Si pentru ca se vorbea de etajul 4 sau 6, vreau sa va spun ca noi stam la etajul patru si nu avem lift si saracul sotul meu trebuie sa care toate cumparaturile si pe mine
, dar asta e...
Monica chiar ma gindeam intr-o zi la vremea cind ma plingeam ca nu-mi creste burtica si acum abia ma mai misc, dar nu scap eu![]()
Kriss si eu ma gindeam ca nu prea mai intra gravidute sa-si mai dea cu parerea, doar eu si vela ce mai intram , restul poate doar citesc..
poze
BIANCA ANTONIA 
36+
OanaH spune:
Buna fetelor sunt noua pe acest forum si cu toate ca nu sunt din Iasi am o rugaminte la voi puteti sa-mi recomandati un ginecolg bun la care sa ma inscriu si eu ca in Falticeni sau Suceava nu vreau sa mai merg ptr. ca. sunt la a doua sarcina si primul bebe mi-a murit la 2 sapt de la nastere (am facut cezariana si din cauza anesteziei a facut complicatii la plamani) si nu cunosc nici un dr. din Iasi la noi in Falticeni se aude de Onofriescu dar voi fiind de acolo stiti mai bine ms mult
Nonna76 spune:
Si eu stau la etajul 4 dar la mine nu se cunoaste.Ar trebui sa cobor carutul de doua ori pe zi.Problema e ca ma doare spatele si splina de la carat carut+bebe.
Putine gravidute , asta vara eram toate gravide.Ce-a trecut tmpul.
vela spune:
Miha, hai ca am gasit, incearca aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101157&whichpage=8 ai toate datele, sper ca am copiat bine.Bafta.
vela
mariussimiuc spune:
Vela,multumesc! 
Mariana,multumim de complimente! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by addiana
cand am nascut-o pe denisa am stat la etajul 4 , iar cand a implinit 1 an ne-am mutat la etajul 6![]()
Mey...tu vrei sa ne pui ambitia la incercare...Nu ma fa...ca acus ma mut la 10...

deloc miha...n-ai inteles
rad eu rad, dar daca stau bine si ma gandesc cred ca a contribuit si urcatul scarilor la slabit, cel putin dupa ce am nascut-o pe denisa, fiind vara ieseam de 2 ori pe zi afara, doar cand credeti ca mi-am
"stricat" eu spatele. nu ma durea operatia cat ma durea spatele, iar acum am zile cand merg "aplecata" prin casa pana ajung la un punct de sprijin sa ma "indrept"!!!

asa ca ella daca n-ati cumparat inca carutul pentru bianca, orienteaza-te la unul cat mai usor, asta in cazul in care nu ai cum sa-l lasi pe la parter (boxa ceva!!!!, legat de balustrada!!!!)
vad ca si monica stie ce inseamna urcatul carutului!!!! ai grija mare cu spatele si daca n-ai fost la un control inca ar fi bine sa mergi! eu am luat si mai am de luat medicamente si de facut tratamente dar cine are timp!!!!!

oanah, e cumplit prin ce-ai trecut! banuiesc ca fiecare dintre noi iti va recomanda doctorul cu care a nascut... onofriescu e bun si chiar daca nu va fi el in oras cand vei naste te va lasa pe maini bune, cel putin asa stiu eu.
michelle, ce mai faci? domi? n-ai mai intrat de mult
noapte buna fetele si
!diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mihamora spune:
crismary - felicitari, sa-ti traiasca baiatul!
monica - condoleante!
OanaH- eu ti-o recomand pe dr Socolov, cum a spus Diana, fiecare recomanda medicul ei.Imi pare rau de pierderea suferita.
Diana - suntem la munte, la Sovata, ne relaxam, de asta nu am mai intrat.Multumim de intrebare.Dominic e bine il tin la piscina toata ziua, dar nu prea il bag in apa.Azi am fost pe partie![]()
Miercuri ne intoarcem.
Va pup, noapte buna!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Nonna76 spune:
Buna dimineata si
pentru mamici.
Diana, si eu am avut probleme la Vlad de la carat carutz si copil grasutz in brate.Mi s-a deplasat un rinichi.
Acum vad ca ma doare spatele si splina.Dar azi stau in casa.
Mare lucru nu am ce sa va spun.Mai vb.