*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 10
alynta27 spune:
Addiana povestea ta mi-a strans lacrimi! foarte emotionant! Si ce minunatie de fetita aveti! A fost o minune ca nu ai "avortat"!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
addiana spune:
asa e alina! cand ma gandesc ce era sa-mi faca un doctor incompetent... ma taia si imi scotea o trompa si un ovar degeaba!
monica si sotul meu la fel imi spune...sa mai fac un bebe ca sa am sanii iar mari si frumosi! si el nu glumeste, chiar mai vrea copii! de cand ne-am cunoscut imi spunea ca vrea sa aiba cel putin 3!
aseara uitasem sa iau pilula si am sarit din pat speriata si el radea..."nu-i nimic mai facem un bebe!!!"
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
ella10 spune:
Salutare!tocmai ce am intrat si eu putin caci pina acum a fost mami al meu la mine sa faca ceva papa si curatenie.
Addiana foarte emotionanta povestea mea,mi-am adus aminte de patania mea cind prin 2006 am mers la control si la co nu se mai auizea inimioara lui bebe si tot asa si noi am incercat si la alti dr dar a fost in zadar...dar Dzeu a avut grija de mine si mi-a mai trimis un bebe.
Hai ca ne-am intristat putin
Va pup pe toate!
poze
BIANCA ANTONIA 
35+
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by irinach
Buna fetelor.
O rugaminte pentru fetele care au fost paciente ale dr-lui Mihaila.
Morfologia fetala la 20 de sapt. o face dr. Mihaila sau ar tb. sa ma orientez spre alt ecografist, pentru a-mi face o programare (iliev, socolov...)?
Si inca ceva: toate ati facut cezariana sau ati si nascut normal? Si daca ati nascut, v-a asistat dr. mihaila?
Va multumesc anticipat .
O zi buna.
eu am facut-o tot la el.la nasterile normale nu vine, decat daca e in garda atunci..asa cum ti-a zis si Kiss..insa e un f. bun chirurg..
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ghinetz spune:
Si eu am recomandari bune despre dr Iliev. Nu mi-a urmarit el sarcina, la el am facut doar morfofetalele. foarte calm, mi-a explicat totul mie si sotului...super ok.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Darria spune:
tuturor
quote:
Originally posted by AnnaBaby
mi-a recomandat sa merg la dr Iliev.
Ai primit o recomandare buna. Singura recomandare negativa pe care o stiu este cea de la ac. subiect.
Am facut doar morfo la dr. Iliev. Examineaza atent bb, nu se grabeste, ne-a explicat de fiecare data, vb. frumos cu pacientii. Pe langa faptul ca e glumet si destinde atmosfera.
Daca te hotarasti: sa-ti faci din timp programarea. Atunci puteai merge cu o discheta. Acum nu stiu daca si-a schimbat aparatul si inregistreaza pe altceva dar poti intreba cand faci programarea.
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Ema am facut si eu analiza asta la Parhon.Am avut o pielonefrita careia greu i-am mai dat de capat.Am o mica anomalie a rinichiului drept.
Nu e nimic complicat la analiza,iti face o injectie cu substanta de contrast,si apoi o radiografie a rinichilor pentru a vedea pozitia pietrei.Ar fi bine sa poti rezolva cu tratament.
Bafta multa.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
stiu ca nu e nimic complicat. a facut si sotu'. dar nemancata cica iti cam vine rau cand baga substanta si...nu stiu in cat timp se elimina prin pisu' ca sa pot sa-i dau de papa lui Andrei. daca mi-ar da drumu' pe la 1 oare pot sa-i dau papa lui bb seara?
emma
addiana spune:
neatza fetelor! haideti la
.avem si portii duble pentru cine are nevoie!
emma nu stiu ce sa-ti zic, dar doctorii care vor face analiza ar trebui sa stie cand se elimina substanta.
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
slimatei spune:
multumim...diana chiar e nevoie maree
pitica mea are doar 20 de zile... si de vreo sapt nu iese cum tb afara cu kk... la inceput iesea la fiecare masa..dupa care le-a rarit..pana la 1-2 pe zi.. si a ajuns de vreo sapt.ca nu iese cate doua zile... azi are 3 zile de cand nu iese afara... o vad ca sta bine... papa... doarme.. dar nustiu daca e bine ca ea nu iese cu scaunul...ce tb sa fac dati-mi un sfat
sa chem pediatra ... ar fi o urgenta..?
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
AnnaBaby spune:
Alynta, Addiana, Vela, Darria va multumesc pt raspunsuri. sunteti tare dragute. Eu voi implini 21 sapt abia la inceputul lui martie, asa ca nu mi-au facut inca programarea pt ca e prea devreme, m-i s-a spus sa revin cu un tel in februarie.
Anna
12+
AMR 28
vinebarza
bebe