Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Scuze Vali, n-am vazut desi eu mai citesc pe la ele [floare]
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Stai linistita, eu trebuie sa-mi cer scuze fata de fete, pt. ca ar fi trebuit sa ma loghez cu contul comun, dar cred ca ma intelegeti ca sunt zapacita...si, mai ales, nedormita.
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
ancadragoman spune:
Vali sa ne dai si noua link-ul ca nu gasesc unde ai scris.
F bine ca ai scris.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
pussi spune:
salutiiiiii
ellis nu stiu ce sa zic, sunt contrariata.. oricum parerile sunt asa de impartite, iar Tustele deja s-au obisnuit cu el... oricum 100 ml ar bea si daca nu insist.
bb, dany dupa 2 zile de cheiut de chimen, efectul e un Zero mare asa ca am revenit la Baby drink si luni va zic ce-mi spune pediatra. Nu ma plang ca n-am motive... de ieri de la pranz sunt singura cu ele si e bine, m-au lasat sa dorm sa pap.. pe fuga ce-i drept..sunt cuminti!
mihuta da, noi nu avem asa mult par, dar sa sti ca nu ramane uns deloc!le pun caciulita o ora dupa baie si cand o dau jos nu mai e urma de crema...sapt. viitoare vreau sa merg sa vad ce produse de curatarea a fetei are Mustela, eventual si crema pt. Tuste!
Cu iesitul la plimbare.. si eu le sot zilnic cate 1/2 ore!
in cosuletele de masina le pun cam 1-2 ore/zi cat stam in bucatarie!
Ne-am hotarat cu botezul.. pe 19.01.! Va fi doar o masa de pranz cu nasii, ceva prieteni si bunicii, acum nu-mi arde de altceva, le vreau botezate si crestinate. In mai probabil cheful. Vor avea nasi diferiti asa ca am cumparat eu hainutele... ca sa nu creez discuti.Dar nu sunt deloc multumita de ce am gasit, mai ales ca trebuie sa fie imbracate si gros fiind ianuarie.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pussi mai poti mama?
Frumoase rau fetele si poza de la brad m-a dat gata.
Avem si noi patyurica roz ca a voastraaa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
pussi spune:
Ancuta, sigur ca pot
eu nu pot sa vad poze ca scriu de pe loptului lui tati care are nu stiu ce antirus ce nu ma lasa... sau nu stiu eu
pt. constipati care papa humana ... asta am primit de la o mamica de gemeni.. poate va intereseaza:
"pussi daca ii dai nan se constipa de la lapte din cate mi-a zis mie dr cand aveam eu probleme de acest de gen . sfatul pe care mi l-a dat si mie e ocare favorizeaza scaunul in caz de constipatii. se numeste humana milksucker si costa la sensi blu 40 lei cutia. asta a mers la noi dar mai ri sa ii schimbi laptele si ea mi-a indicat humana ori daca nu este lactoza humana bine consulti dr tau."
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
totulii spune:
pussi sunt besssttttiiiiaaaallleee tustele. cred ca esti topita dupa ele. sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase
eu ma duc la muls. chiar dc scriu mai rar, sunt aici, va sorb fiecare cuvintel si fiecare sfat. tare ma mai ajutati mai fetelor, mai. ce m-as face fara voi, offff.
va pup pe maine.
http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
5saptamani
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
Vasari spune:
pussi, chiar ca sunt niste dulci fetitele tale. Poza in care dorm si tu "le chinui" mi se pare super! Sa-ti traiasca!
Maria - 3 NOV 2007
ggaby spune:
la multi ani de la gaby si david! va pup si va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine...!david e bine sanatos si mananca mult...si doarme cate 5-6 ore noaptea! sunt pe fuga ca asta mic vad ca scartie! nu am citit nimic din urma...va pup mult!!!!!
ggaby
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
Ancuta, sigur ca pot
eu nu pot sa vad poze ca scriu de pe loptului lui tati care are nu stiu ce antirus ce nu ma lasa... sau nu stiu eu
pt. constipati care papa humana ... asta am primit de la o mamica de gemeni.. poate va intereseaza:
"pussi daca ii dai nan se constipa de la lapte din cate mi-a zis mie dr cand aveam eu probleme de acest de gen . sfatul pe care mi l-a dat si mie e ocare favorizeaza scaunul in caz de constipatii. se numeste humana milksucker si costa la sensi blu 40 lei cutia. asta a mers la noi dar mai ri sa ii schimbi laptele si ea mi-a indicat humana ori daca nu este lactoza humana bine consulti dr tau."
DOAMNE AJUTA!
pussi eu am incercat si cu milkzuckerul si fara nici un rezultat!! am dat banii degeaba si el....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
dany2007 spune:
'neata fetelor.
Am si eu o problema cu Luca al meu de vreo 2 - 3 zile i-au aparut niste bubite/iritatie/alergie nu stiu cum sa-i spun pe fata cap si putin pe umeri si nu stiu cum sa scapam de ea. De pediatru nu dau si ma ingrijoreaza sa nu ramana cu semne permanente pe fata. Bebe se comporta normal zic eu, adica nu-l mananca nu-l deranjeaza.
Ati mai vazut asa ceva ? De la ce paote fi si cu ce as putea sa-i dau pe fata ?
Am pus cateva poze cu "problema".
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/