Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

adina dar ati tras-o cu racelile in iarna asta
La mine s-au mai ameliorat ragadele, la un san - dreptul- este chiar ok, la stangul mai lucram dar problema principala ramane : Andrei musca si musca rau de tot cand se ataseaza.
Sper sa se ameliorezesi asta deoarece am momente in care ii spun mai in gluma mai in serios ca nu-i mai dau pana nu mai este catel .

De la 6 continua sa doarma si sa pape mai mult in somn...era epuizat saracul sau vorba lui Bogdan isi incarca bateriile pentru la noapte

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Da Lala, am tras-o cu racelile, in general a fost un an mai prost la capitolul sanatate. de obicei nu ma imbolnavesc mai deloc, nu stiu ce a fost!
Si Floris musca, si asa de tare, prinde niste locuri cu multi nervi, ca nu trece durerea nici dupa alaptat. Dar asta-i problema mai mica la noi, ragadele-s grave tare! Si usturimea asta nu inteleg acum de ce a aparut, poate l-am tinut gresit la san??? Parca-s inflamate, nu stiu cum sa explic. Incetu-incetu imi pierd rabdarea, pentru ca din cauza durerilor sunt intr-o stare de permanent stres si iritatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adina, , bine ca te auzim din nou :)
Lasa ca trec toate si va reveniti voi, numai rabdare...
Apropo de usturime, pe mine m-a usturat asa, insa eu am luat candida aceea de la piticutz si de aceea imi zicea pediatra ca ma ustura, erau si inflamati tare sinii..
Si la tine sunt inflamate mameloanele?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Adina si daca mulgi dor la fel de tare ?
Eu am mai facut asa : cand nu mai puteam si nu mai puteam de durere , mulgeam pentru o masa ( am Avent manuala si e delicata, nu ma durea).In felul asta aveam si eu timp sa stau cu creme pe sani si sa se vindece. Cam asa am scapat de ragade.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu ai pt ce sa-mi multumesti . Si la mine se vad clar imbunatatiri de cand scot aerul mereu. Ar trebui sa-i multumim fetei de pe acel forum ca a impartasit si celorlalte ce i-a spus dr ei. Intelept doctor .

quote:
Originally posted by adra_bell

Buna dimineata!
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!!

Ultimele 3 zile au fost foarte linistite, multumesc din suflet cui a postat aici si a spus ca este extrem de important sa scoti aerul din bebelush, chiar daca dureaza 30 de minute operatiunea. Eu o bateam de cateva ori pe spate si daca nu ragaia , renuntam.Acum nu ma mai las nene!
Doarme si copilul meu linistit, fara sa planga si sa geama in somn de dureri, trage parturi si face kk relaxata. Nu-mi vine sa cred ca mi-am chinuit fetita o luna de zile doar fiindca n-am stiut ca trebuie sa scoata aerul bine-bine

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

La multi ani! Ioanelor si Ionilor! Va pup pe toti!

Si La multi ani! si fetei mele care a implinit doua luni!

Va dau la toti prajiturele si suc...

Noi suntem bine, trebuie insa sa ajungem la dr. de familie sa vb de vaccin. Voi l-ati facut la 2 luni fix sau se poate si mai incolo, ca e o zapada...mare mare si nu stiu cum o sa ajungem cu fetita la dr.
Ce vaccin ati facut?

Pupici!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani Miha si RGE pentru bbi! Si tuturor celor ce-si sarbatoresc azi onomastica.
Creem, felicitari pentru cele doua lunite! Mie pediatra mi-a spus ca vaccinul se face in cursul lunii a doua, nu fix cand implineste 2 luni. Si mi-a dat 2 scheme. Stiu ca mai intreba cineva. O scriu aici. Eu fac Pentaxim:

luna 2: infanrix hexa (sau pentaxim+euvax)
luna 4: infanrix ipv (sau pentaxim)
luna 6 la fel ca luna 2

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Vasari, multumesc pentru schema. Eu am inteles ca daca incepi cu un tip de vaccin pe ala trebuie sa il folosesti tot timpul. Tu ai facut vaccinul fetei, ati avut ceva reactii?

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Creem, nu am facut vaccinul inca. Ar trebui zilele astea, dar sa vad ce zice doctora. Nu stiu daca are vreo importanta ca tuseste acum. Eu sper sa mearga totul bine cu vaccinul. De-asta nu il fac pe cel gratuit. Acum ramane de vazut... :)

Cami, abia astept sa li se contureze cat de cat trasaturile, sa intuim cum o sa fie. :) M-am uitat peste ecografiile din trimestrul 2 si seamana foarte bine. Sunt impresionata, ai fi zis ca se mai modifica totusi in ultima parte a sarcinii, dar se pare ca ei sunt deja hotarati.

Adina, ma bucur ca s-a imbunatatit cat de cat situatia. Macar in ceea ce-l priveste pe Floris. Va doresc multa sanatate.

Eu trebuie sa organizez botezul zilele astea. Ceva intim, in familie, maxim 30 de persoane. Daca poate cineva sa-mi recomande un local in Drumul Taberei ar fi super.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Va multumesc mult,Lala, Flory, Vasari. Nu am incercat inca cu pompa, la Jasmina ma durea si cu ea, de aia nu amincercat (tot Avent Isis aveam). Si nu o gasesc, asta oricum ma enerveaza tare...

Acum am incercat iarasi alta pozitie, n.-a mai usturat asa tare, in scimb am simtit iarasi ragadele mai mult. Am vorbit cu d-na aia la telefon si mi-a zis sa alternez pozitiile, asa e ideal (cand ai dureri).

E interesant, aici nu se face asa marefestivitate cu ocazia botezului, un botez cu 30 de persoane e maaare. Si nu se face cu dans si tinute prea stiu eu cum, cu meniu la restaurant etc. O gustare ceva, cu bautura, da. Dar nu asa mare ca in Romania.

Ma duca la pitic. Dar mai am o intrebare:

Caz: Copil alaptat la sanul stang, pana motaie si nu se mai lasa animat la papat. Schimbat, s-a inviorat, papa la sanul2 si numai vrea. Adica il mai ia in gurita si nu face nimic cu el, e satul. Daca peste 15 minute iar ar vrea, voi ii dati? Ca eu am hotarat sa nu-i dau, satul e satul, ca imi distrug maitare sanii asa. Astept macar o ora, voi cum faceti?

Mergi la inceput