Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adina, si al meu pitic in ultimul timp adormea si peste o jumatate de ora urla iar de foame insa ca si tine am zis ca nu ii dau numai dupa o ora, o ora jumatate. Asta pentru ca se amesteca laptele proaspat cu cel pe jumatate digerat si dupa aia urla de dureri de burtica saracu.
Dar acuma cind vad eu ca nu a mincat ca de obicei il tot bizii pina il trezesc si atunci daca nu s-a saturat mai papa :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, si eu am patit la fel. Adoarme sau efectiv nu mai are chef sa manance si nu mai am ce face. Cu toate ca se mai trezeste putin cand o bat pe spate sa scoata aerul tot nu mai mananca. Ca urmare i se face foame mai repede si nu am ce face. Am incercat ambele variante. Inca nu-mi dau seama cum e mai bine. I-am amanat masa pana s-au facut 3 ore chiar (o pacalesc daca dansez cu ea in brate), m-am gandit ca o sa manance mai mult. Nu a fost asa, tot lejer a mancat. La cealalta extreme a fost cand i-am dat la o ora sa pape si mi-a golit amandoi sanii, de nu-mi venea sa cred. Sigur erau cel putin 150-200 ml. Am ajuns la concluzia ca are zile si zile, depinde doar de ea. De exemplu vreo 3 zile a mancat la 2 ore, cu eforturi sa nu pape si mai des; au urmat 2 zile cu mese "serioase" la 4-5 ore. E destul de ciudat, ca abia mi se acomodeaza sanii la noua productie, cand ea si schimba ritmul meselor.

Concluzia e ca fac uneori ca ea, alteori ca mine. O sa intreb si pediatra, dar daca-mi zice iar sa-i dau ceai o intreb degeaba.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Adina nici eu nu i-as da asa repede . Am facut-o la Bogdan si aproape imi cadeau sfarcurile asa incat mai bine sa rabde ca eu nu ma mai risc.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu ii dau sa pape cand vrea ea. MAnanca si dupa o jumatate de ora, si dupa o oara si dupa 3 cateodata. Am incercat sa ii dau ceai o data, dupa ceai tot i s-a facut foame si i-am dat sa pape, dar apoi a vomat tot si ceai si lapte, asa ca ceaiul il beau eu de acum

Am vb cu dr. de familie si azis ca nu e nici o problema daca mai stam pana trece zapada cat de cat, sa putem iesi din casa. Si imi comanda ea la cab vaccinul infanrix (cred eu ca e cel mai bun, dar si cel mai scump. Inca nu stiu cat costa dar o sa va spun cand aflu).

FAta mea doarme de vreo 3 ore...neobisnuit de mult, ca ea ziua doarme doar in reprize de jumate de ora- max o ora.
Acum a facut ochisori...ma duc la ea ca sigur ii e fomica!

Va pupic pe toate maicile si pe toti bebelusii!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

LA MULTI ANI pt toate mamicile si bebeii care au onomastica astazi!
Fetelor am si eu o intrebare: voua dr pediatru v-a recomandat zimaflor pt buna dezv a dintisorilor????
pe mine m-a intrebat daca vreau sa-i dau da acum pana la trei ani zilnic....a ramas sa ma decid pt vizita viitoare. Acum luam zilnic 2 picaturi de vigantol, 4 de vitamina C si 2 ml de calciu sirop. Voi ce parere aveti???
Multi pupici de la catus, mami de Petru-Cristian (21 dec 2007)!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna revenim si noi..sa speram ca deacum in forta...
multumim de complimente ,sfaturi si incurajari...

la multi ani de sf. ioan...

miha(mariussiumiuc) bine ai revenit printre noi...

si sa revenim si noi cu amanunte...ieri printesa mea parca ar fi fost diocheata(zic si eu asa desi nu cred in astea).. nu stiam ce sa-i mai fac nu a vrut sa doarma deloc si tot timpul vroia sa pape.. e posibil ca eu sa nu fi avut laptele destul de substantios...?
mai spre seara i-a facut tati baita... caci eu una inca nu am curaj...la tati sta..in schimb cand incep eu sa pun mana pe ea incepe sa urle...asa ca stau deoparte...si admir cum e cumincioara in brate la tati...dupa baita ..i-am mai dat un pic sa pape si intr-un final a adormit si a dormit 7 ore de continuu...wow..de la 21..la 4 dim.. dupa care a reinceput programul de 2.30 jum... intre mese.... sa speram ca o tine tot asa... azi am reusit sa mai fac si eu cate ceva prin casa.. dar am obs. ca prima ora depa papa nu adoarme imediat...si sta si se uita in jur de parca ar vedea ceva...abia dupa aia incepe sa mai chitcaie si asta daca ii bag suseta in gura.... caci altfel ar tb sa stau cu snii ...

din cate am inteles nu e asade bine sa folosesc suzeta..dar n-am incotro...

pup toate fetele ...mergem sa dam papica ca e ora...

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

va pup dragi mamici

eu am cercetat azi "terenul" si se pare ca vaccinul Infanrix hexa e cel mai ieftin la Sensi blu: 236 RON!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

bb meu doarme de 4 ore jumate ...oare sa il trezesc pt papa???

nu a mai dormit de mult asa mult ziua...de obicei doarme fix 3 ore ziua...3 ore si 15 min....

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by dany26

bb meu doarme de 4 ore jumate ...oare sa il trezesc pt papa???

nu a mai dormit de mult asa mult ziua...de obicei doarme fix 3 ore ziua...3 ore si 15 min....

14 Noiembrie 2007

Nuuuuu!!!!!!De ce sa-l trezesti???Se trezeste el cand ii e foame.Si va urla de mama focului.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Stefania, laptele matern e intotdeauna satios, chiar isi schimba compozitia intimpul suptului, se adapteaza la nevoile sugarului. Si eu am trait acelasi temeri, alimentate mai ales de o rubedenie, care nici n-a intrat bine in casa si a decretat ca laptele meu nu e suficient de gras si sa-i dau copilului lapte praf ca moare de foame. (n-a patit nimic fata, a luat optim in greutate)
Asa facea si a mea la 2-3 saptamani,cerea sa suga f des. Explicatia care m-a multumit cel mai mult a fost ca era un puseu de crestere si simtea nevoia sa pape mai mult. Eu i-am dat sa suga cat de des vroia ea, chiar si la jumatate de ora. Acum cere la 3 ore. Stai linistita ca isi regleaza mesele.

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput