* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (112) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ia te uita! cat m-am plimbat, a mai aparut un "clontopel"!

BRAVO, JELIMONI! felicitari pt bebelul cel grasunel! sa fiti sanatosi, sa te refaci repede-repede si sa ai mult lapte.

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miri, ce ma oftica imbulzeala de la reduceri! noroc ca in bucuresti asta e un sport mai rar. adica reducerile sunt de cacao. uneori am senzatia ca, de fapt, produsele se scumpesc in perioada cu pricina. :-)))

shose, asa-i, nu mai e mult nici la creata, nici la mine. sa vedem cum o sa fie. eu am control pe 7, miri are ceza pe 8, creata are control pe 9. ne-am anranjat, ce sa mai zic.

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Mesaj de la JELIMONI:
Va multumesc pentru galeriae si abia astept sa ma vad in lituta ,va pup"

Deci cine ne poate ajuta sa o treaca pe Jelimoni in listuta
va pup

33+Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

FELICITARI JELIMONI, ASTEPTAM VESTI DE LA TINE

fetelor, si eu tot aici pe baricade, se pare ca si la bebelusa mea ii place mai mult in burtica.

Ellenuta, Miky-baby, Cati se pare ca sintem toate 4 cam in aceeasi situatie. Nici la mine bebele nu e fixat are in continuare capul mobil si nu am nici cel mai mic semn ca as naste. Luni ma duc la medic da sint convinsa ca pina atunci nu se intimpla nimica. Sint curioasa care dintre noi 4 va naste prima,eu am intrat de azi in saptamina 41. am citit azi ca bebeii care stau peste termen sint mai uritei, cu pielea zbircita si unghii lungi, si daca mai fac si kk au o culoare verzuie de la meconiu. sper sa nu fie si cazul nostru. ceva trebuie sa se intimple in urmatoarea saptamina.
va pup si va tin la curent

Carmen sapt.40 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

FELICITARI JELLIMONI!SA-TI TRAIASCA BAIATUL,MULTA SANATATE SI RECUPERARE USOARA!
Neh,MIRI,pe tine nu te poate inlocui nimeni....Pe bune!Cursurile pt. alaptat si tipa care a venit acasa fac maaare diferenta.Eu am auzit multe lucruri noi de la tine ,pertinente si argumentate.Si eu aveam senzatia ca stiu cate ceva....
SU bscriu si eu la titlul de Miss pt. Miri!
Hai,ANGI ca parca esti pe drumul cel bun!
DOC,cum mai esti?
DANYBV,POT SA TE ROG CEVA?Am o intrebare pt. parinte-sotul tau-daca nu-i prea mare deranjul....As vrea sa stiu daca se poate ca parintii finutului nostru sa boteze si ei la randul lor pe baietelul nostru??
Stiu ca babismele spun ca nu-i bine sa intorci botezul dar eu vreau sa stiu ce spun canoanele legat de asta....Numai daca ai ocazia sa-l intrebi...daca nu, nu-i bai ,o sa intreb duhovnicul....Multumesc anticipat!Deci nu nasti inca?Sau e curatenia dinainte?

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (33 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by breaz

FELICITARI JELIMONI, ASTEPTAM VESTI DE LA TINE

fetelor, si eu tot aici pe baricade, se pare ca si la bebelusa mea ii place mai mult in burtica.

Ellenuta, Miky-baby, Cati se pare ca sintem toate 4 cam in aceeasi situatie. Nici la mine bebele nu e fixat are in continuare capul mobil si nu am nici cel mai mic semn ca as naste. Luni ma duc la medic da sint convinsa ca pina atunci nu se intimpla nimica. Sint curioasa care dintre noi 4 va naste prima,eu am intrat de azi in saptamina 41. am citit azi ca bebeii care stau peste termen sint mai uritei, cu pielea zbircita si unghii lungi, si daca mai fac si kk au o culoare verzuie de la meconiu. sper sa nu fie si cazul nostru. ceva trebuie sa se intimple in urmatoarea saptamina.
va pup si va tin la curent

Carmen sapt.40 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/

Breaz, ai nostri o sa fie cei mai frumosi, cu manichiura si pedichiura facuta si o sa faca kk cu pulbere de aur! Doar sunt ai nostri nu?!

Hai, curaj!

Te

Miki 40+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR PANA CAND O VREA PRINTESA SA IASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele, azi am iesit si eu sa dau cu nasul de zapada, am mers pana la magazin, a fost tare bine! la noi in cta orice zapada tine de obicei maxim 3 zile, asa ca bucurie mare, mai au si astia mici vacanta, sa se bucure de ea din plin!!

noi suntem bine, serban e mai activ azi, impinge in dreapta ca de obicei, da' mi s-a suit in stomac de zici ca fuge de iesire!!
adica am arsuri, regurgitari, eu care am avut o singura data arsuri si bagam daca vroiam ca intr-o cantina! acuma, vorba sora-mii, poate se suie ca sa aiba detenta la iesire!!

Jelimoni, felicitari pentru flacau, sa fie un ardelean pe cinste, ca si mami!!

Si Miri, evident ca cu cuplatul e dupa Isidora, si fetele frumoase stim ca sunt mofturoase!!
a, si vroiam sa-ti spun despre prenume, mie Joel imi suna mai bine nume de fata (Joelle -am cunoascut o doamna tare faine cu numele asta), Gael parca nu-mi spune multe. adica 2 critici si nici o idee buna

va pupic, va tin la curent

Monica 39s cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Dragele mele, I'M BACK!

Felicitari proaspetelor mamici!
Laura, se pare ca aveai o fetita in burtica, iar numele ales, Thea Maria, este foooooarte frumos. Sa fiti sanatoase amandoua, te imbratisez!

Irlandeza... Patricia are parul rosu sau nu? Oricum, ma bucur ca ai dus sarcina la termen (chiar daca au fost si probleme) si ca totul a fost in regula cu voi!

Maryb - nu prea ai scris pe forum, dar ma bucur si pentru tine foarte tare! Sa fie intr-un ceas bun!

Si nu in ultimul rand... Jelimoni. Nici nu ai stat prea mult in travaliu, Irinouka mi-a spus ca te-ai dus de dimineata la spital. Asteptam mai multe vesti despre voi si te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Buna seara dragi zuzici....dar ati scris ceva, nu gluma!
Felicitari lui mami si tati de bebe Cristian Bogdan!
Felicitari Jelimoni!
Azi am prins curaj si am iesit si eu la zapada...chipurile cumparaturi dar fara masina....cand am ajuns acasa nu stiu cine era mai lesinat:eu sau sotul meu, cocosat saracul de sacosele cu fructe si laptic
Poate o sa ziceti ca sunt nebuna dar am si eu o intrebare...mai ales pt mamici de baietei...unde este plasat in burtica bebe si unde loveste? Bebita este destul de jos si loveste jos de tot...intelegeti...O prietena mi-a spus ca de regula baieteii stau mai sus...urcand spre coaste, sani....?!!!
35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nu esti nebuna, doar zuza. Da "jos" cum ai spus tu pentru ca acolo are capul, orientat catre iesire si da din manute. Nu are nicio legatura cu sexul. Pozitia in burta nu tine de gen. Poate fi cu capul in jos si cu fruntea in sus sau in jos, transversal de la stanga la dreapta sau invers sau cu capul in sus, spre diafragma ta. Oricum ar sta si ar lovi, sexul este cel vazut la echografie. De exemplu, daca e cu capul in jos si tai pe partea dreapta, copilul se poate rasuci, astfel incat sa loveasca in dreapta jos sau mai sus, pe langa ficat. Daca te intorci si stai pe partea stanga, e posibil sa se mute si el.

quote:
Originally posted by bdiana
Poate o sa ziceti ca sunt nebuna dar am si eu o intrebare...mai ales pt mamici de baietei...unde este plasat in burtica bebe si unde loveste? Bebita este destul de jos si loveste jos de tot...intelegeti...O prietena mi-a spus ca de regula baieteii stau mai sus...urcand spre coaste, sani....?!!!

Mergi la inceput