* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (112) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

MESAJ DE LA JELIMONI:
"Am nascut la 14.20 un baietel de 3.600 ,apgar 9,inca nu mi l-i adus,pic jos de somn da nu pot pana nu-l vad,elena a nascut?ma gandesc la ea."

BRAVO JELIMONI

33+Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Azi am fost la plimbare cu piticul, din noaptea de revelion cand am fost la nasi nu ne-am mai scos nasul in ger decat la geam.
A dormit pisoiul de a rupt. Am venit acasa si a mancat si iar a dormit ( inca doarme de 2 ore jumatate).Traiasca plimbarea si aerul curat !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Noi acum ne-am trezit din somnul de frumusete , am dormit de la ora 13 pana acum , suntem fresh.Acum vom incepe sa facem curat prin casa , eu voi fi pe post de obesrvator , sotul va aspira etc.
Anca.Diana din cauza ca retin apa in corp imi creste tensiunea si de aceea mi-au dat aceste pastile ca sa scada tensiunea si sa elimin apa .Va las incepe operatiunea : curatenia .

danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by stoisor

MESAJ DE LA JELIMONI:
"Am nascut la 14.20 un baietel de 3.600 ,apgar 9,inca nu mi l-i adus,pic jos de somn da nu pot pana nu-l vad,elena a nascut?ma gandesc la ea."

BRAVO JELIMONI

33+Sara Ioana

Felicitari !!!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

JELIMONI, SA TRAIASCA BEBE SI SA FIE SANATOS!!! BINE AI VENIT PE LUME, PUI MIC SI SCUMPIK!! MONI, LAPTE MULT SI MULTA SANATATE!!

40+ EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
APROAPE AM SOSIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

BRAVO JELIMONI! FELICITARI! SA-TI TRAIASCA CLOPOTZELUL MINUNAT, REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM CU POVESTEA NASTERII!

Mitshu-ule, Miki, nu stiu ce ne facem...bebele meu vad ca nu are de gand sa paraseasca locusorul cald...se foieste pe acolo dar semne ca ar dori sa-si faca aparitia nu prea sunt...Eu mai sper, inca, la week-end-ul asta...Daca nu, pe 7 am programare, iar, la medic si, probabil vom discuta de inducere...

Am fost acum 2 zile sa facem cunostinta si cu pediatrul si ne-a zis ca "secretul" ca sa vina mai repede bebe ar fi sa mananc mancare chinzeasca, obligatoriu cu sos de soia si deshidratare (cica asta ar induce contractiile)...???...

(40)&Matei
AMR ...cine stie?
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

FELICITARI JELIMONI SA CREASCA MARE SI SANATOS BB SI TU SA TE REFACI REPEDE!

cum creste
Carmen 36 + David Alexandru AMR 17 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Ce bine! Inca doua mamici printre noi!

Felicitari!!!! Sa le traiasca clopoteii, sa le aduca numai bucurii!

Mitsu_bishu, durerile la ligamentele cu pricina sunt, la mine, atat de o parte si de alta a zonei "fierbinti", cat si in spatele ei. In cazul meu, se accentueaza de la mersul pe zapada, ridicatul picioarelor pt a ma incalta, intorsul in pat de pe o parte pe alta. Le simt de asemenea mai tare daca merg si am ceva greutati - a se citi plase - in maini. Sunt foarte enervante, dar cred ca asa ne pregateste DD pt ce o urma in Ziua Z .

Astazi am fost la doctorita mea - primul control pe masa in 8 luni. Ma pregatisem psihic sa doara, ca doar stiam ca ma cauta de col deschis...dar nu a fost asa. A scormonit putin, nu a fost tocmai placut - mai ales ca pe acolo a intrat ultima oara un mai bandit acum 9 luni - dar nu dureros. Poate si pt ca al meu col este inca "asezat posterior, necentrat" si asta coroborat cu faptul ca bebita nu a coborat cu capul - rezulta ca nu e pericol de nascare iminenta. Ce bine, o mai pastram la caldurica!

Bineinteles, am abordat cu doctorita din nou problema nasterii - cu cine, unde? Ea facuse deja vorbele cu o colega de-a ei de la Cantacuzino, care era pregatita sa ma primeasca - si in afara garzii, inteleg eu - dar i-am spus ca probabil o sa ma duc la Medlife. I-am zis ca fiind prima nastere e o decizie mai mult emotionala si a spus ca locul unde iti alegi sa nasti este in primul rand o decizie emotionala, si ceea ce isi doreste ea e doar sa vina bebita pe lume sanatoasa, ca e putin si "copilul ei". Nu e draguta?

Asa ca luni o sa-mi fac o programare la Medlife, pentru a ma inscrie la un doctor acolo, chit ca la inceput de an au marit preturile - oare de ce ma asteptam??? Ma relaxeaza extraordinar faptul ca drept bagaj voi avea la nastere doar chestii super-personale precum periuta de dinti si trusa de machiaj

Va pupic, si mai citesc din urma!

Stancutza

AMR 25 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicitari Jelimoni! Sa-ti traiasca flacaul! Te admir pentru ca ai puterea sa te gandesti si la Ellenuta!

37 Tudor Gabriel
AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

JELIMONI felicitari de bb mare si sanatos. Asteptam pozici.
Uite ce rpd ai nascut, io una nu am avut timp nici sa fac galerie.

Miri mai ai putzin si ne lasi singurele pe aici .....cateva zile.

Irinouka multumim de vesti despre Creatza...daca stau bine si ma gandesc...nici de voi doua nu ne mai putem bucura mult timp pe aici.

all ma apuc sa mai citesc din urma, ca am vazut lectii de alaptat si cre'ca o sa'mi fie de mare folos.

35+
AMR Max 5 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput