***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***
Raspunsuri - Pagina 17
Carmen_So spune:
Ella, multumesc de incurajari. Nu mai fac scoala, ca am dat o data si n-am luat (ma dusesem in luna a noua sperand sa ma treaca politistul la traseu, dar nu mi-a mers). Acu macar sa iau sala, ca traseul il platesc, sunt hotarata. O sa mai iau ceva ore inainte sa conduc (presupunand ca iau carnetul).
Mama Elei, minunate donsoarele tale. Aia mare are un par, iar a mica o fata rotunjoara, si cum sunt ele in blugi, manca-le-as.
ancamari spune:
Elteka - ce bine ca ne scrii mai des! Petitul meu nu sta "la citit". As veni eu la vin fiert dar s-ar putea sa inghet pe drum pt ca eu sunt friguroasa rau de tot. Noua ne e frica sa dormim cu Petit in pat, asa ca nu am facut-o niciodata pana acum, tati e masiv si are somnul greu si poate sa sufoce copilul fara sa-si dea seama. Doar cand am fost la mare a mers figura, dar Petit era mai micut si dormea la mine in pat, doar ca erau paturile apropiate.
Ella - multumesc frumos pt info, chiar vreau sa comand multe hainute pt Petit pt ca de Sarbatori eu nu am avut cum sa ies din casa, asa ca ne-am multumit cu cadourile de la bunici si cu jucariile luate de tati. Dar de cand cu diversificarea, murdareste/pateaza hainute in serie, multe intra la apa de la atata spalat, iar masurile la noi sunt varza de tot, mai rau ma zapacesc de cap cu ele. Si eu tot mar 81 si 86 am pus in cos, ca daca sunt mari acum, pana la toamna tot le vine randul. Eu trebuie sa-mi iau bluze 42-44 pt ca am 100 cm la bust si ceva de incaltat pt ca mi-a crescut marimea cu un numar si sunt deficitara in domeniu.
Graviduta - poate ne mai lamuresti si pe noi cu redoute-le cand afli ceva nou, subiectul special e stufos si nu reusesc sa tin pasul cu fetele de acolo.
MamaElei - bine ai venit, scuze ca nu am fost pe faza cand ai mai scris! Te invidiez ca locuiesti pe asa frumoase meleaguri!
Carstea - vreau eu un tub de Bepanthen, Petitul e mare consumator. Cum sa facem sa mi-l trimiti?
Alyna24 - peritolul nu e ca sa doarma Davidutul toata noaptea, ci doar sa-l linisteasca. Noua ne-a scos urletele de 30-50 min si trezirile la fiecare jumatate de ora de somn (urmate de alte urlete) din timpul noptii, dar nu si trezirile la 2-3 ore. Tot rogramul a inceput acum vreo 2 luni si s-a agravat din ce in ce mai tarte, de o luna devenise insuportabil, si totusi a trebuit ca mama, sotul si dr sa ma convinga sa-i dau peritol, asta dupa ce citisem pe net, mai bine nu citeam! Si mie mi-a zis dr ca 5ml e doza maxima pt varsta/kg lui Petit, dar la noi nu a fost nevoie de atat. Eu am vorbit in fiecare zi cu dr si ii spuneam cum a reactionat si hotaram impreuna daca sa-i mai dau sau nu. Am citit subiectele speciale despre peritol de pe DC si eram speriata de ce scrisesera fetele acolo dar si dezgustata de ce fac unele pe forum. Pe mine ma deranjeaza violenta gratuita (chiar si cea verbala, prin mesaje subliminale) si nedreptatea, pana la urma fiecare copil e special si trebuie sa fie ingrijit in mod particular.
Sanatate multa bebicilor bolnaviori!
Petit a zis NA-NA saptaman trecuta, e primul lui cuvant, pe mine ma striga asa, si tot exerseaza el acolo cu NA-NA SI NEI-NEI. Ieri si alaltaieri a zis cate un TA-TA-DA-DA fara dresa, cred ca suntem pe drumul cel bun.
In rest nu sta in fun singurel, dar vrea in picioare, totusi e cam lenes la partea asta.
ASA CA NOI DORIM TUTURO BEBICILOR PASI SIGURI! Poate se ambitioneaza si Petitul.
Imi pare tare rau ca nu am mai mult timp de petrecut cu voi, dar sunt atatea de facut prin casa si niciodata nu reusesc sa fac tot ce mi-am propus.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
Alyna24 spune:
Ancamari, pai atunci si-a facut efectul dupa cum zici tu.Adik
adoarme f repede dupa ce-i dau, ii fac baiat , papam si somn imediat!Inainte ne chinuiam rau sa adoarma!Oricum sunt multumita acum ca nu mai plange noaptea dupa tzizti...doar de foame dc nu sunt prompta!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
petit_ange spune:
Eltekain Timisoara e mai cald acum suntem pe la 0 grade dar e urat ca ploua, eu sunt tare friguroasa asa ca astept cu nerabdare vara. Tare dragut arata Talinn. Daca as sti ca schimbarea de aer ar face-o pe Isa sa manance mancare cu lingurita as lua primul avion
Angela ce mandra sta Nicole in masinuta!!! dupa falcute vad ca ea accepta mancarea, e scumpa foc!
Madi cum sa fac sa am rabdareeeee cand nu vrea sa manance???? face cu capul numai stanga dreapta si inapoi numai sa nu intre cumva lingurita in gura din greseala si ca sa fie sigura mai da si din maini ca in cazul in care reusesc sa ajung la gurita ei atunci macar lingurita sa fie goala ieri a mancat totusi cat de cat in schimb azi nimicccccc
ancamari spune:
Alyna - Petit si acum adoarme greu, plimbat in brate zeci de minute, pana ne plictisim si uneori renuntam ca incepe sa urle. Aseara a adormit la 12, in ultimele seri pe la 23,30. La noi era rau ca ajunsese sa adoarma pe la 2-2.30 si la 8 se trezea, dupa ce urla si noaptea macar 1-2 ore, deci somn pauza, iar eu ajunsesem sa dorm 3-4 ore/noapte. Ziua doarme 1-2 reprize, in total 2-3 ore, asta acum dupa "linistire".
Andrada - multam ca mi-ai dat curaj sa-l invat sa adoarma singur peste zi, eu mai reusisem pe la 4 luni, dar dupa aceea a fost racit de 2 ori, plus dureri de dinti si se alesese praful de somnul de peste zi.
Ella - eu l-am obisnuit sa doarma cam o ora, o ora si jumatate, deci mai mult de 30 min (parca avea un ceas in fund! stiu ca si Mati al Tamarei la fel) in felul urmator: il adormeam in dormitor, in patul mare, langa mine si il pazeam; la fiecare jumatate de ora il mangaiam si-l tineam la caldura; uneori reuseam, de multe ori trebuia sa-l iau in brate si sa-l plimb sa-l adorm la loc; m-am chinuit cam o luna, dar uite ca functioneaza. Am invata sa fiu mai perseverenta decat el. Acum "lucrez" la adormit singur in patut, uite ca azi mi-a iesit o tura, d-aia am timp si energie de stat cu voi. Bine, mai intind si rufe in pauze, mai fac ordine...
poze sept-oct
poze nov-dec
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Eu trebuie sa-mi iau bluze 42-44 pt ca am 100 cm la bust si ceva de incaltat pt ca mi-a crescut marimea cu un numar si sunt deficitara in domeniu.
Ancamari
Tu arati exact ca si mine, si inainte de sarcina si dupa. Si eu tot 100 am la bust, eu iau 38-40 de pe LR, ba unele chiar imi vin lalai. Masurile lor sunt mai mari decat ce zic ei sa masori (i-am comandat sotului o pijama dupa cat ziceau ei sa ai circumferinta bustului, si innoata in ea).
Si, ca sa vezi, si mie mi-a crescut piciorul . Avem 38, acum ma simt bine in 40...
MamaElei
Ce frumoase fetite ai!!!
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
ancamari spune:
Elteka - multumesc mult, o sa comand 38-40 atunci, poate ma stimuleaza sa slabesc, macar la primavara, dupa ce il intarc pe Petit. Pe mine alaptatul si acum statul in casa m-au ingrasat. Toata vara am avut 68,5 kg, iar acum am ~71 kg. Si nu ma omor cu mancarea, doar dulciurile sunt inamicul nr.1.
Graviduta - am citit LAREDOUTE SI VAD CA AI 2 CONTURI. pOT SA-mi MAI FAC UN CONT CU ALTA DRESA DE MAIL dar acelasi card? Sau pe numele sotului? Dar tot un singur card am.
poze sept-oct
poze nov-dec
Madi spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
Madi cum sa fac sa am rabdareeeee cand nu vrea sa manance???? face cu capul numai stanga dreapta si inapoi numai sa nu intre cumva lingurita in gura din greseala si ca sa fie sigura mai da si din maini ca in cazul in care reusesc sa ajung la gurita ei atunci macar lingurita sa fie goala ieri a mancat totusi cat de cat in schimb azi nimicccccc
Petit_ange crede-ma, chiar stiu cat de frustrant e! Ana mai incepea si sa planga daca insistam. Si eu ma umpleam de nervi la inceput, nu intelegeam de ce nu vrea si insistam si insistam. Acum, daca mai refuza, o las in pace. Adica ma opresc, plec de langa ea, o las 5- 10 minute si mai incerc iar. Daca nici asa nu vrea nu ii mai dau nimic. Si in functie de cat de foame ii e ii dau lapte, daca chiar nu a mancat nimic din castronel. Dar Isa ta refuza absolut totul? Nu are vreun fel preferat?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Alyna24 spune:
Ancamari, cum ai reusit sa-l faci sa adoarma singur?Ca ma termina cu leganatu si plimbatu in brate!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
ancamari spune:
Alyna24 - cum a zis Andrada acum ceva timp. Il pui in patut, il acoperi si il lasi sa vezi ce face, se mai mosmondeste si daca are chef o sa adoarma. Dar numai cand e obosit merge figura. Daca urla, il iei si-l calmezi, il mai plimbi putin si il pui iar la culcare. Se repeta figura la nesfarsit, la un moment dat o sa invete sa adoarma singur. Daca are vreun animalut preferat, da-i sa-l tina in brate.
poze sept-oct
poze nov-dec