***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Salutare, salutare, mai intram si noi putin de la biuro.

Didi, am rezolvat cu bona cleptomana. I-a zis tati foarte diplomatic "doamna, nu ma mai furati", ea a plans, s-a jurat, popa, icoana, tot tacamul. M-au chemat de la serviciu, ca voia sa plece, dar n-am plecat, am lasat-o sa fiarba in suc 4 ore, si cand am venit, am zis ceva despre imposibilitatea unei angajari viitoare in alta parte, ceva despre iertat daca nu se mai intampla, iar a doua zi, totul era bine. A gatit, a facut ordine, ce sa mai, zici ca nu se intamplase nimic. Sper ca a priceput, ca daca se mai intampla, chiar cred ca o da tati afara pe fereastra.

Coroana pe dinafara usii? La noi? doamne, n-am auzit sa fi rezistat mai mult de juma de ora. Si la noi a fost tot pe interior.

Mi-a placut aia cu taranii la coasa, parca ii vedeam, cum munceau ei sa desfaca. Si a mea dezlipea aparatorile de la colturi, ca sa se izbeasca mai bine de ele, cred.

Madi, multumesc de info despre Tnuva, chiar conteaza sa-ti zica cineva care-s bune.

Gravi, foarte bune info despre Lactogen, am sa-i dau si eu. Aveam aceleasi intrebari ca petit ange, da am vazut ca ai raspuns. Cu inceputul serviciului, sa stii ca la nr 1 am inceput tot la 7 luni, si nu m-a uitat. Se lumina la fata cand ajungeam acasa, si desi bona e foarte calda si iubitoare cu ea (da, aia cleptomana) tot pe mine ma prefera.

Addinel, abia acu, la al doilea, m-am relaxat. Pana cand a facut nr 1 un an, eu nu intrebam cum il cheama pe copil (cand cunosteam unu nou), ci cate kile are, de ziceau aia ca-s dusa. Hai ca voi sunteti totusi mai mari, am vazut ca aveti 7 kile, mie mi-a zis pediatra ca are dimensiunile unui copil de 4 luni jumate (la controlul de 6 luni). Dar nu e slaba, are totusi colacei, numai ca e si mica de inaltime.

Chiqui, nu mi se pare ca esti exagerata cu musafirii, eu am aceleasi pareri. Ce-i aia sa dea buzna, ele nu se gandesc ca nu e sanatos, asa, una-doua, luat in brate? Io nu las pe nimeni s-o deranjeze, mai ales daca doarme, nu intra nimeni. Ii iau de la usa, sa faca ciocu mic: ssst, ca doarme fata. Trebuie sa le zici, fa o gluma, ceva, sau o aluzie, cu epidemiile astea care circula. Io am constatat ca daca nu le zic, raman frustrata, asa ca mai bine scot porumbelul. Cu unii nu merge, mai ales cu babetele, ca-s mai sensibile, dar aplic urmatoarea chestie, ii zic lu tati, sau lu nr 1: vorbeste mai incet, ca doarme Ana. Fac chestia asta cu o vecina care are multi decibeli.

Elteka, tare de tot aia cu lenjeria folosita. M-a umflat rasu si s-a dus naibii seriozitatea mea de la biuro. Cand ai zis ca-l inghiontesti pe tati in pat, mi-am adus aminte de un desen animat cu dinozaurii, in care mama il impinge pe tati pana cade in prapastie. Moment in care ea zice: eh, acum e bine.

Ella, mama, da chiar are un ritm Boby, e cu baterii Duracell. Chiar ca are know how de slabit. Pai ale mele amandoua nu fac cat el, o inteleg pe mama ta cu 5, ca nu-s ca Boby. Sa stii ca m-ai mobilizat cand ziceai ca inveti in vacanta, ma apucasem si eu de invatat pentru scoala de soferi, da nu m-a tinut decat o zi.

Ckristina, saraca de tine, prin ce trebuie sa treci...

hai ca m-am intins ca raia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Teodora Elena de Motannel

Rares de Carstea

Livia de Chiquitita

Calin Silviu Gabriel de Arcadia

Carstea Din ce stiu eu, trebuie procura de la sot daca pleci doar tu si copilul, chiar daca Rares e trecut pe pasaportul tau.
Noi am fost toti 3 si nu am avut nevoie, dar inaintea noastra era o mamica pe care nu a lasat-o sa plece pt ca nu avea procura.

Am si eu o intrebare pentru mamicile de iepurasi: ii spalati pe dintisori dupa fiecare masa sau dimineata si seara sau cum?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
in primul rand va urez La Multi Ani si sa va aveti un an minunat!
Nu am mai reusit sa va citesc din 21 decembrie si nici nu am sansa sa mai recuperez.
De sarbatori am fost la BR la parintii mei, insa a fost destul de solicitant caci Matei a fost tare agitat si
neascultator. Ne-am intors in Buc pe 1 ian caci Bogdanel a facut rosu in gat si vreo 4 zile a tot avut febra. In paralel l-au mai chinuit si dintisorii, dar vad ca tot 2 bucati are.
Eu am inceput de ieri serviciul si e f solicitant, m-au luat de fresh si munca e f multa de facut. Bogdanel sta cu bona si sper sa-i mearga bine. Vroiam sa va intreb CE ACTE IMI TREBUIE PT STIMULENT si pe unde am de alergat pt el. Va rog cine stie, sa-mi dea si mie un PM/email.
Va pup si va urez multa sanatate!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

intru si eu repede de la birou...

Alyna, o sa comand numai 80 si 86 cm; mi-e greu sa cred ca anul asta Boby va trece de 86 cm, fiindca nu se va mai inalta in ritmul de pana acum.

Gravi, eu n-am mai intrat pe subiectul redoutistelor de mult timp, din lipsa de vreme, dar intru aici asa ca daca ai vreun cod, baga aici.

Kid, care dinti? ce spalare? Boby are 4 deja dar o sa-l spal cand o sa-i creasca mai multi

Carstea, iti trebuie sigur procura din care sa reiasa ca sotul e de acord sa scoti copilul din tara; procura asta se cere chiar daca parintii sunt divortati si copilul este incredintat prin hotarare judecatoreasca unuia din ei; poate fi facuta la consulatul din LO sigur, ca mi-a facut mie clona o procura la ei; costa trimiterea, ca eu am primit-o prin DHL si a fost vreo 50 lire; nu-mi aduc aminte cat a costat la Consulat dar daca vrei o intreb pe sor-mea.

Si ca sa nu zici ca nu raspundem complet la intrebarile tale...multumesc, eu am deja vreo 3 tuburi de bephanten, nu stiu cum m-am pricopsit cu atatea...

Carmen_so, baga mare cu carnetul, ca acuma vine vara si vrei cu masinuta la servici; sper ca nu te incumeti sa iei ore pe vremea asta; mi te si inchipui cu masina prin troienile de la noi

Poohy, ce-ai cumparat? ca si eu in weekend am ajuns pe la magazine, cica sa-i iau lui Boby niste pijamalute si tot s-a agatat de mana mea o fustulita si o bluzita pentru mine

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare si de la noi! Sa avem un an plin de impliniri,cel putin la fel cu cel care s-a incheiat!
Noi tot bolnaviori, a inceput Tudor cu raceala continuata cu otita la ambele urechi, care a culminat cu timpanotomie si febra de am zis ca ma urc pe pereti...Pe 24 dec, seara, cine era la urgente cu copiii?Noi...
Apoi s-a mai potolit Tudor si a inceput Cip, mai intai cu tuse si apoi cu muci; au trecut si astia, dar au tinut cam mult si doctoritele noastre erau in concediu la munte, asa ca am luat consultatii prin telefon. Ne-am descurcat binisor, fara antibiotic, dar lasa ca a luat cel mare ptr tot familionul...

Al meu Ciprian merge bine de-a busilea, zici ca alearga, vaneaza toate jucariile lui fra-su mai mare, pe-ale lui nici nu le mai observa. Si cablurile, prizele si prelungitoarele...le gaseste imediat, desi le-am mascat, parca ar avea detector!
Sta bine in picioare, daca ar fi dupa el ar ramane asa, dar ii mai distrag atentia cu cate o jucarie si mai sta cateva minute in fund, dupa care tzusti! iar in picioare! Sustinut de canapea face chiar pasi lateral si incearca sa-si tina echilibrul. Cred ca si eu am mai slabit de cand a inceput el sa se deplaseze, Tudor inevitabil isi mai lasa jucarele de ale lui pe jos, numai bune de bagat in gura de catre asta micu'! Apropo de asta, l-am "prins" intr-o dimineata cu juma de servetel in gura, lipit de cerul gurii, luat de nu stiu unde, dar m-am speriat f tare si ca sa ma razbun le-am facut baietilor un scandal monstru, se uitau saracii la mine si nu stiau ce am, ca eu intai am tipat la ei si abia apoi le-am spus motivul
Mai am de citit putin din urma, cat a fost Tudor in vacanta si tati in concediu timpul nu mi-a mai apartinut, dar acum revenim la rutina zilnica si mai am ceva timp si ptr mine(forum)...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna fetelor!
La Multi Ani in noul an!
Am reusit sa recuperez asa ca apar iarasi in peisaj.. am disparut ca magarul in ceata, dar am avut scuze, nr 1 otita la ambele urechi pe rind, nr 2 - "ceva", care unii spun ca e "un fel de dermatita" si altii DA.
Intre timp am inceput si noi diversificarea, merge asa si asa, important e s-o prind cind nu e obosita si somnoroasa. Apropo de somn, are cam acelasi program de adormire ca si Boby si Petitul, doar kile mai putine (spre fericirea mea), numai 8,5...
Si ca tot am adus vorba de Boby... Ella sa nu te sperie nr de vizualizari la filme, e vina nr 1 mea, cu gura cascata se uita la Bobita cum zice "haide", l-a vazut de vreo 100 ori si apoi tragea de sor-sa sa zica si ea...
Didi, multa sanatate lui David, sper sa nu fie ceva grav.
Nr 1 e nascuta pe 02.09.04 Poze am aici unele si astea si astea de la craciun
Cristina, multa sanatate! Am impresia ca tu cereai ajutorul cu informatii pt prietena ta din Spania. Imi pare rau ca nu am putut sa te ajut, cu toate ca sintem aici din febr, dar nu prea stralucesc la spaniola si la termeni medicali chiar nu ma bag... Sper ca fetita e bine!
Carmen, chiar multe asemanari... Sa ne traiasca, doar ca eu nu am avut stresul kilelor. Asta mica mi-a facut surpriza sa ia doar 100 gr in ultima luna, dar nu mi-am facut deloc griji ca are ea rezerve... Bine ca ati rezolvat cu bona.
Cristina, noi am facut o procura, dar nu am folosit-o ca am plecat toti 3, iar Paula avea pasaportul ei. Dar cred ar trebui s-o faceti.
Poohy, salteaua nu am spalat-o asa ca sorry nu stiu sa spun...
Trimit acum, ca merge supergreu netu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hai ca azi mi-am propus sa fiu activa pe forum, sper sa nu raman fara servici

MamaElei, cum e draga Palma de Mallorca? unde stai, in Playa de Palma?
am rascolit si eu vara trecuta(2006, ca 2007 nu se pune) internetul si toate hotelurile lor par vechi si nerenovate; ai vreo recomandare anume pentru o statiune/hotel, ceva care sa nu aduca cu turismul de masa de la Mamaia?

Am si uitat ca Boby a spus vreun cuvant, ca aia cu "Haide" era la 6 luni, dupa care a spus "oca" vreo 2 sapt, dupa care "aca" iar acum numai spune nimic, se chinuie sa spuna dar mai mult rage, ca nu se mai intelege nimic, e o aglomerare de consoane si vocale fara noima.

Ce frumoase fetite ai, adica cea mica e numai falcute

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Ella, o fi frumos, da cine sa stea la plaja... ca eu nu prea am ajuns...
sigur e frumos, e o insula frumoasa, si mare si munti si de toate, mie imi place.
Noi stam in centrul Palmei... asa ca am pupat doar de citeva ori marea...
Din pacate nu stiu sa recomand hotel sau asa, eventual ceva magazine

Scriu pe bucati ca trage nr 2 de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mi-ati adus aminte de Palma!!!Am petrecut luna de miere acum 3 ani si mi-a placut tare mult acolo!
Vrem sa ne reintoarcem acolo dar sa mai creasca pitik!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

quote:
Originally posted by Carmen_So

Elteka, tare de tot aia cu lenjeria folosita. M-a umflat rasu si s-a dus naibii seriozitatea mea de la biuro. Cand ai zis ca-l inghiontesti pe tati in pat, mi-am adus aminte de un desen animat cu dinozaurii, in care mama il impinge pe tati pana cade in prapastie. Moment in care ea zice: eh, acum e bine.

Sa stii ca s-a intamplat, insa fara "contributia" mea.

Eu eram deja cu copilul trezit, in living, pe covor, ne jucam. Sotulache era foarte obosit, nu s-a trezit, era inca in pat. Eu cu Elias citeam pe covor cand deodata buuuuuuuuuuuuuum! se aude din dormitor. A vibrat podeaua pana la noi. Pana si Elias se uita intrigat la mine, ce-o fi asta???

Bineinteles ca sotulache, in stresul lui sa nu striveasca bebelosul in somn, s-a tot tras spre marginea patului pana s-a prabusit. L-am gasit in pozitie de Ganditorul de la Hamangia

Angi
Foarte frumoase poze!! Eu as mai vrea filmuletze, s-o vad cum gangureste

Didi
Oare iti da rezultatele imediat? Eu am stat vreo 4 zile pana am aflat ca Elias nu are nimic, timpin care el facea diaree si febra...apoi a inceput sa tuseasca, cu secretie. Bineinteles ca nu au vrut sa-i dea nimic. Au zis ca trebuie sa treaca peste tusea asta singur, eventual cu ceai de musetel. Pe care, sigur, el nu l-a vrut

Ninutza
Ce mai faceti voi pe meleaguri japonesti? Cat de cald mai e pe la voi?

Petit_Ange
hai! sa stii ca nu e asa frig, ieri au fost doar -5 grade peste zi, spre deosebire de -12 inainte. Partea nasoala e cand bate vantul, ca Tallinn e pe marginea marii, si atunci si daca nu e frig, te taie la fatza. Dar vara e grozav, te poti plimba pe faleza (si e una frumoasa). Sau aseara, ningea placut, uite niste POZE din centru, n-au iesit clar ca nu mai aveam baterie.

Lavini
Io din toate chestiile alea, am pe lista doar castravetele, ca ma si intreba lumea pe forum daca il fierb . Rosiile stiu ca pe la un an. De restul n-am habar...

Ella
Ah, tocmai acum ai timp de forum??? Sa vina cineva sa stea si cu cupilu' meu, sa pot bea si eu o cafea Ce adidasi ai ochit, ca tu esti lider de opinie aici

Cred ca Elias are un buton in zona dorsala, cum il pun jos cum urla... In brate rade de i se muta gura la urechi, vorbeste cu toate tablourile. De "razbunare" iau cate o gura de tort de cate ori trec pe langa masa (cam des ...am mancat in doua zile un tort singura...). Ancamari nu esti singura...

Andrada
ce mai faceti??

Corap
Pe la noi pe la plantatie nu mai scrii? Stiu ca vin reducerile pe Redoute, dar tot ne e dor de tine

Androix????
Un Filip si o Georgia si impresii de la Craciun si din "noul cadru de viata", please !

Mai facem strigare catre Pauly. Nu mai citesti deloc pe aici, mamica frumoasa?

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput