excursie Barcelona

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LigiaN spune:

Noi hotelul l-am gasit dupa ce am citit review-urile la hotelurile din Barcelona de 3 stele de pe tripadvisor.com. Apoi am intrat pe site-ul hotelului - preturile le poti afla de la sectiunea de "booking".

Cand ne-am decis asupra hotelului am trimis mailuri la cateva agentii de turism mai cunoscute din Buc ca sa ne dea pt acest hotel oferta de pret si am incheiat contract cu agentia care ne-a dat cea mai buna oferta. Biletele de avion le-am luat separat, adica direct de la Tarom - am prins o oferta :)

In legatura cu ziua de duminica - TOATE magazinele si pietele sunt inchise. Ce gasesti deschis sunt obiectivele turistice si restaurantele. Mie mi-a placut ca se respecta ziua de duminica ca fiind de odihna. Era asa frumos prin oras, toti se plimbau si se relaxau ...

Am uitat sa iti spun ceva legat de transportul in comun si mai precis de autobuze: ca sa opreasca autobuzul in statie trebuie sa ridici bratul cand il vezi. Urcarea se face doar pe la usa din fata, unde se si bifeaza cartela de calatorie. Coborarea se face pe la restul usilor, apasand butonul de oprire inainte de a ajunge in statie.

Au autobuze de noapte (circula de la 23.00 la 05.00) la intervale de 30 min, 40 min sau 1 ora - depinde de circuitul lor.

Partea buna este ca in fiecare statie ai programul detaliat pt fiecare autobuz care trece pe acolo + harta cu traseul lor.

Mi-ai facut o pofta cu Barcelona ... numai ca eu trebuie sa nasc in vreo 2 sapt ... asa ca mai asteptam ceva pana la urmatoarea vacanta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

off Barcelona, am vizitat-o vara trecuta...e un oras atat de frumos!

vad ca deja fetele ti-au dat toate detaliile necesare!
Daca vrei poti sa vezi pozele mele din Barcelona...doar asa ca o scurta introducere la vacanta ta!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

AMR 21 zile

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si aici info:

http://www.click.ro/Vacante/Recomanda/barcelona-taramul-bucuriei

Nici ue n-am ajuns inca in Barcelona, epe lista de anul asta, asa ca orice info e bine venita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_tudor spune:

Si eu va multumesc tare mult!
Voi proceda si eu la fel, voi printa.
APARTAMENTELE DE INCHIRIAT CUM SUNT?
Noi am gasit cu 30 euro de persoana/zi, ar fi interesant de negociat direct cu proprietarul d-ar cum....?
Are cineva o carte de vizita de la un apartament la care a stat si e ok, sa vorbim direct cu proprietarul si nu prin agentie?

Sanatate,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Nu prea mai e nimic de adaugat, si eu am fost tot numai 4 zile si m-a incantat.

Daca va plac fructele de mare neaparat sa mancati in Barceloneta, este un cartier micut langa port unde sunt numai terase, la preturi foarte accesibile si cu niste portii imense . Este foarte populara zona printre turisti, dar mai fara pretentii - cam ca tavernele grecesti.

La magazine au si siesta . Noi nu am resuit sa intram in nici unul, nu stiu cum am facut de erau toate inchise.

Este minunat orasul, o sa va placa mult.

Mergi la inceput