Draga mea, cel mai bine e sa stati cuminti pana se naste bebe.Daca deja ti s-a ntamplat de doua ori de ce sa mai risti? Veti avea timp sa recuperati ...
Explicata doctorului e buna, daca placenta este inserata jos e si normal sa fie afectata.Chiar daca nu ar fi fost ,si tot stiu ca nu e prea indicat contactul sexual in timpul sarcinii. La o sarcina fara risc dupa contactul sexual apar dureri de ligamente in dreapta si stanga ,pe lateral, jos, pentru ca e si normal:corpul se pregateste de nastere.Totul se dilata, se inmoaie, ormagismul sufera modificari pentru a se pregati pentru nastere.
Sa stii sa sotul meu dupa ce a aflat ca sunt gravida si ca am un bebe mic in mine n-a mai fost in stare sa ma atinga.Iar de cand a pus mana pe burtica mea si l-a prins miscandu-se ,nici atat. Ii e teama ca-i face rau si cred ca mai sunt multe cupluri care simt asa.Legatura care se stabileste intre viitorii parinti este foarte puternica. Placerile noastre raman pe ultimul loc.Deci,mare grija sa aveti de voi si de bebe, si lasati ,ca dragoste o sa mai aveti cand sa faceti dupa ce il veti avea pe bebe.Acum el conteaza. Aveti grija de voi si de bebe