*** LA REDOUTE *** (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Nushulica nici tie nu-ti mergea cardul inainte sa activezi 3 D ,chiar daca aveai bani pe el

Ce mi se pare mie ciudat este ca i-mi da mesajul ala de a lua legatura cu banca ,practica in 3 secunde .Au ei timp sa verifice cardurile asa repede Sotul meu facea comanda pe amazon sau pe ebay si niciodata nu-i veneau raspunsurile asa repede ,dura ceva pana ii verificau cardul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

vezi ca vine joi la Bacau... e relativ aproape. Si nu, nu citeste forumul si stie ca nu exagerez cu cumparaturile , sunt modesta si temperata, da?!

Nu mai am rabdaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeee!!!!

Paris

tin sa te anunt ca e inzapezita moldova asa ca zii sa nu mai vina

eu ma retrag sa mai si gatesc cate ceva ca maine nu-s acasa si sa nu moara consoarta de foame...poate mai intru pe la 11 daca va mai gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by pap.elena

Nushulica nici tie nu-ti mergea cardul inainte sa activezi 3 D ,chiar daca aveai bani pe el

Ce mi se pare mie ciudat este ca i-mi da mesajul ala de a lua legatura cu banca ,practica in 3 secunde .Au ei timp sa verifice cardurile asa repede Sotul meu facea comanda pe amazon sau pe ebay si niciodata nu-i veneau raspunsurile asa repede ,dura ceva pana ii verificau cardul .

Elena si bufleiul Alexandru

nici mie nu mi-a mers cardul pana nu am activat serviciul secure 3d nici macar aici in ro sa platesc la orange nu mergea....acum merge dar l-am golit asa ca mai gandeste-te daca activezi serviciul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

In seara asta dupa ce adoarme fimiu ,ma bag la calculator sa-mi activez 3D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

cum inzapezita? parca plangea miki dupa zapada, pentru tine si pt ea... sau mi s-a parut mie?

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Graviduta,merci!Am sunat-o pana la urma si mi-a zis ca are 71cm,deci o sa-i iau de 74!Si daca tot mi-ai raspuns la una,urmeaza a 2-a intrebare,la incaltaminte cam ce masura ar fi buna?Ca n-o mai sun s-o intreb si asta!
Bey,da voi redutati la greu nene,abia ce venii si io si nu o sa mai gasesc nika pen mine,ca le luati voi pe toate!
Astea care sunt acum la reducere,or sa mai fie reduse odata dupa 9 sa inteleg?

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:

Vai, nushulico, bine ca nu avem aceeasi marime...parca vad ca faci prapad pe site! Daca ar fi si la astia cum e la strawbery cu bonus la fiecare comanda data...

Dupa ce am vazut ce produse au bagat la solduri, dupa ce sotul mi-a dat comanda de chiloti si polo-uri , dupa ce mi-am facut o lista cu toate zilele de nastere ale prietenilor pt care tb sa iau cadouri...sunt convinsa ca nu-mi vor ajunge 100 euro.

Paris

is cam tampita cred,dar unde vezi ce produse vor baga la solduri ca eu nu stiu pe unde sa casc ochii?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ici: http://www.laredoute.fr/achat-preparez-les-soldes.aspx?categoryid=38583120

vezi daca nu citesti cu atentie ?! prima data a pus linkul aissa, apoi am primit si eu mailurile care anuntau...cred ca l-ai primit si tu, ia verifica?!

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:

ici: http://www.laredoute.fr/achat-preparez-les-soldes.aspx?categoryid=38583120

vezi daca nu citesti cu atentie ?! prima data a pus linkul aissa, apoi am primit si eu mailurile care anuntau...cred ca l-ai primit si tu, ia verifica?!

Paris

multumim, multumim, multumim, asta nu vazusem, desi am primit mailul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

pt mame de baieti.
a luat cineva tricouri mas. 102???
pls....imi masoara cineva si mie un tricou?

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput