La multi ani tuturor,bucurii si mai ales multa sanatate!Ma numesc Diana,am 28 de ani si sunt in 34 saptamani cu primul bebita.Bucuria este mare si m-am gandit ca ar fi foarte placut dar si util sa vorbesc cu viitoare mamici aflate in aproximativ aceeasi luna...dar nu numai!
Eu sunt din Buc. si merg la Spit. Cantacuzino, la dr. Dumitrescu Ruxandra....am rh negativ si am si probleme cu coloana...inca din adolescenta....ceea ce inseamna ca ma cam streseaza gandul la nastere si la faptul ca anestezia in coloana este destul de riscanta pt mine....mai are cineva astfel de pb?
Am incercat sa mananc sanatos si sa nu iau prea mult in greutate dar din luna a 5-a nu prea mi-am mai putut stapani apetitul...prin urmare am luat deja 11kg....
De luni intru in prenatal ...asa ca voi avea destul timp pentru discutii daca vreti....ce sa mai zic ca nici seara nu prea am somn...am inceput sa-mi fac lista cu lucrurile necesare pt spital dar inca nu am cumparat nimic....voi in ce stadiu sunteti?
Va pup si astept mesajele voastre,
Diana{bdiana pe forum}
Acum esti la capitolul aspirantelor, dar daca vrei sa vorbesti cu alte mamici, trebuie sa postezi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113712