Iasule, mandra cetate (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tocmai am auzti la radio Hit ca s-a gasit o vulpe turbata sfasiata de caini in zona POitiers - Manta Rosie. am scris despre asta aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114076
aveti grija de copii.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.

quote:
Cu "bunica" m-am scos

Si eu, si eu.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Darria
Dar tu ii spui "mama" soacrei? hmmmmmmmmm?

Sau poate ii spune "tata" socrului?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Sau poate ii spune "tata" socrului?

Miha, cumva nu ti-e bine azi?

Scuzati... buna dimineata!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Miki multumesc... abia acum am reusit sa intru si am vazut...
Daca poti si nu e prea tarziu... e o sansa asa mica dar totusi o sansa. 10 fiole i-ar trebui.

Multumesc Adriana. Multumesc Crsitina.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramonika, multumim pentru informatie, mai ales ca au inceput sa se inmulteasca cainii pe strada si eu chiar am un loc de care ma feresc cand trec cu carutul ca-s violenti.

GabrielaG, multumesc si tie, eu azi am fost la cresa de langa Racovita, mi-au zis ca de la 1 iunie incep inscrierile, dar n-am putut sa vad ce conditii au inauntru (mi-au zis doar ca la ei sunt bune).
Acum pe cea particulara din Podu Ros nu ma risc sa astept sa-i faca inaugurarea, ca eu musai trebuie sa fiu din octombrie la servici. Daca as sti ca o deschid sigur si fac si inscrieri, m-as baga si eu.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata.
Va invit la o cana de ciocolata fierbinte.

Bineinteles ca a zana Maseluta a lasat banuti sub perna in locul dintisorului..de asta spuneam ca a venit impreuna cu Mos Craciun..
Apropo de Mos Craciun,CAtalina a primit un cadou intarziat(cei de la firma sotului au trimis cu intarziere) si a fost atat de bucuroasa,a primit o sireneta,mai avea una dar se pare ca nu conteaza..acum il are si pe crabusor si colier la fel cu sireneta si e incantata,mai greu a fost sa explicam de ce a intarziat atat..de ce nu l-a lasat impreuna cu celelalte

Santeti bine? Sanatosi?

Noi avem o zi de cand nu avem centrala,s-a stricat ceva nu mai merge ventilatorul si asteptam de ieri dimineata sa vina cel de la service..si nu mai ajunge.
Aseara am scos ptr prima data de nu mai stiu cati ani,pilota groasa sa ne invelim.E frig in casa,adica mie mi-e frig cu toate ca avem 22 de grade,ne-am invatat cu prea multa caldura..parca..si e putin disconfort,la spalat...la gatit..oare cum am stat atatia ani pe timpul raposatului fara apa calda si caldura?

Va pupacesc si ma duc sa fac o placinta cu mere,poate se mai incalzeste in casa daca folosesc cuptorul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,ca de obicei va citesc zilnic si scriu doar la nevoie..din toamna trebuie sa intram si noi in clubul gradinarilor:)))asa ca am o rugaminte,imi poate recomanda cineva o gradi cu program scurt,o educatoare???Eu locuiesc in Alexandru,asa ca m-ar interesa cele din zone apropiate!Multumesc anticipat!
Aaaa,uitai sa-i multumesc Danei pentru petrecerea de Mos Craciun,a fost tare frumoasa si mandrei i-a placut la nebunie de mosh!!!
Adi69 sa pui musai poza si reteta cu placinta cu mere,ca am si eu acasa doi consumatori de asa desert si poate fac si eu!!
pupicei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!
Sa aveti un week-end placut!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Cam greu azi,ce sa zic!

Adriana, intr-o zi o sa ne impiedicam de povestile pe care le-am debitat cu talent atatia ani si se vor uita la noi cu repros! Sau uitam - ca ne babim, cel putin eu - ori o sa ajungem sa ne contrazicem... of!
Dar adevaru'i ca fara povesti de astea... ce farmec ar mai fi?
Eu am ajuns sa ii povestesc despre copiii si despre cuma venit el pe lume, acum vreun an... si acum vine cu 2 versiuni, de una gata sa faca haz si pe cealalta sa mi-o serveasca ca autentica:
- "auzi mami, cica pe Matei l-a adus barza! Dar cum sa
il aduca barza? Barza vine primavara si el e nascut cand
vine Mosu! Eu cred ca mama lui nu il informeaza corect!"
- "sper ca nu ai ras de el!"
- "eu nu, dar i-am spus cum am venit eu la tine."
asa ca urmatoarea intrebare, pe care cred ca o astepta a fost sa aflu cine crede el ca l-a adus pe Matei....
-"pai mami, cand eram eu in rai, Doamne Doamne a spus sa
vin la tine in burtica si asa m-am nascut eu. Sigur, eu ma
cam plictiseam acolo asa ca m-am bucurat..."
- "pai de ce te plictiseai acolo, copile?"
- "mai da, mami, tu nu stii ca nu aveam jucarii de astea
acolo? erau numai nori..."
-"si nu erau ingerasi sa se joace cu voi?"
- "mai da fara jucarii?"

Pana nu ma babesc de tot si uit, am sa ma apuc sa scriu ce super cuvinte a folosit... si cateva conversatii de astea beton cu el...
Dupa cum stiti vrea sa se faca om de stiinta:
- "De ce om de stiinta Alex?" "trebuie s stiu despre toate din jur si altfel nu pot" "de ce?" "Pai ar trebui sa merg la serviciu... ca tine si ca tati. Cand sa mai invat!? "
Am palpitatii nu'sh de ce, asa ca va las. Dar va pup. Pa.

Mergi la inceput