Iasule, mandra cetate (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Darria

Dar de ce intrebi? Iti este cunoscut, tu ai 2 pui mici care iti fac programul

fara nici un motiv,
da, imi este familiar programul,

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by aime

Carmen, deci ma stii da nu stii de un' sa ma iei...de pe forum deh...in alta ordine de idei, Miha poate sa confirme, mi-a placut mult de parintele si cum ne-am schimbat domiciluiul si aici ajungem usor, o sa mergem la biserica lui de acum. Sincer mi-a placut mult, ptr ca am fost si duminica si-am vb cu el, am impartasit copiii, vom merge si duminica viitoare.

Ma bucur ca v-a placut la biserica, parintele e o persoana deosebita.
Si tot cunoscuta imi pari, , lucrezi in cc invatamant?

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, raman eu constanta, pana va pune cineva parul pe mine si ma scoate in suturi de pe aici... Stai numai sa vezi... si mai vorbim atunci...
Ups... ce bunica aveti la voi?

Aime... degeaba zici ca asa serioasa esti de felul tau... Eu am vazut multe poze in care zambeai si iti sta mai bine, sa stii Sunt sigura ca te-ai descurcat de minune, mai ales datorita ajutoarelor... Nu stiu cel mic cum o fi fost, dar cel mare era la fel de emotionat ca si tine, daca nu si mai mult chiar.Hai, pune-te pe picioare, sa fii in forma maxima la party!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Ups... ce bunica aveti la voi?

Foto Ralu

Nu am nici o bunica la noi. Uneori vine bunica din Is sa stea cu strumfi. Siiiiiiiiiii fii sigura ca nu te fugareste nimeni de aici. Nu vezi ca fetele sunt pro?

Aime: insanatosire grabnica, mai ales baietelului. Sa fie fresh sambata.

Mergi la inceput

quote:
Nu am nici o bunica la noi. Uneori vine bunica din Is sa stea cu strumfi.

Bunica-soacra?
quote:
Siiiiiiiiiii fii sigura ca nu te fugareste nimeni de aici. Nu vezi ca fetele sunt pro?

ei... si tu acum... parca ce sa mai zica si fetele? ma injura in gand si merg mai departedeocamdata...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Da, Ral. Socrela - asa mi-a spus sa-i spun Ca nu-i pot spune soacra, e prea dur cuvantul si nu i se potriveste. Cu "bunica" m-am scos

Mergi la inceput

quote:

Da, Ral. Socrela - asa mi-a spus sa-i spun Ca nu-i pot spune soacra, e prea dur cuvantul si nu i se potriveste. Cu "bunica" m-am scos

spune-i "mama"

Foto Ralu

Mergi la inceput

Pai vezi tu Ral ca nu pot. Si nici sotul nu poate sa-i spuna "mama" soacrei lui Amandoua stiu asta si ne-am scos amandoi cu "bunica"

Dar tu ii spui "mama" soacrei? hmmmmmmmmm?

iar nu ai mess sau esti pe invizibil?

Mergi la inceput

quote:
Dar tu ii spui "mama" soacrei? hmmmmmmmmm?

iar nu ai mess sau esti pe invizibil?

hmmm... ar vrea ea... da' n-are norocul asta

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

'Neata, pentru mamicile interesate, aseara la Z, in Carrefour erau reduceri de 50%. Nu aveau nimic afisat, am intrat din intamplare si dupa ce am cumparat o bluzita imi zice la casa ca toate sunt reduse cu 50%. Nici pe etichete nu era redus pretul. Poate mai sunt si azi. Foarte dragute lucrusoarele, ca de altfel intotdeauna la ei, dar inainte cam scumpe. Bafta.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput