Mamici de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
oanasm spune:
dana, ralu..multumesc de raspunsuri, am niste emotii ptr maine...dar cu ajutorul lui Doamne-Doamne sper ca va fi bine
dma si cristina dati-ne de stire..cum a fost la eco???
a...si eu stiam ca primul trimestru se incheie la 12s implinite
bujoreato bine ai revenit!
ana da-mi si mie plizzz adresa si parola pe PM,
Oana
6s
o noua viata
narcisa.s spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
DANANGIE eu cand am fost la 12 sapt si am intrebat a spus dr ca nu se vede.cu acel aparat fac si eco abdominala si genitala dar si tranvaginala.o fi bun aparatul?
NARCISA.S pai trimite si tu cativa doctori aici in romania dar sa vina cu tot cu asistente,nu de alta dar si ai nostri trebuie sa invete cum sa isi trateze pacientii.
ALINA MARIA,pai tu ai o scuza,MANDY e mica si nu te poate ajuta asa cum o face DELIA mea!
MIKYCRIS
MIKYCRIS, Iti dai seama ca si eu sunt frustrata cand vin in Romania...Nu ca ma astept sa ma intampine cu flori la clinica sau la spital dar macar sa te respecte si sa iti vorbeasca frumos...Facem un export de doctori, se rezolva!!!Unde mai pui ca unii dintre ei sunt si frumosi!!Hehehe...Ca la stomatologie mergeam de mai mare dragul, de abia asteptam ziua!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa 11+
Biribu spune:
maaaama ce spor aveti la scris!!! greu sa va prinda omul din urma, hai sa raspund la ce-mi mai aduc aminte
anaxena vreau si eu parola te rog.
ankalaura am sa ma uit acasa pe buletinul meu de analiza cu valorile alea si pot sa-ti zic, insa nu stiu cit de relevante sunt ca nu avem aceeasi virsta si in functie de asta se calculeaza practic. nu mai stiu cit era doar ca erau f bune. asa sa te auda DD cu kg, eu sper sa am baiat si sa nu ma mai umflu. ma rog pina acum am luat 2kg, dar de vina zic eu sunt sarbatorile, pina atunci ma mentinusem la unul. vedem de acum incolo
dana tare nasoala treaba cu rev. cred ca trebuie sa ai totul f bine organizat dinainte daca pleci de sarbatori. nu te agita cu burta, zau ca am vazut destule paciente in luna a 4-a care nu aveau DELOC! si in privinta sexului bb sa nu te superi ca zic dar dr care spun ca vad la 12 saptamini ce e copilul mint de sting! nu sunt mai diferentiate organele sexuale externe atunci, isi dau si ei cu parerea, ca nu poti sa gresesti prea tare, daca nu-i fata doar baiat poate sa fie, si uite asa ii mai creste sau dispare citeodata puta la copil.
kimmy da si eu am dureri de spate uneori. cit despre vitamine eu nu sunt exemplu de urmat ca am luat din an in paste si ac.folic si vitamine nu am luat nici acum nici la prima sarcina, dr meu zice ca daca maninc sanatos e ok si cam asa cred si eu.
ioana in principiu ce iei in primele saptamini dupa ovulatie cind sarcina are 4-5 saptamini nu are relevanta, e legea tot sau nimic. nu te stresa degeaba, ai grija de-acum incolo.
dia e normal sa ai dureri, nu te stresa!
Mona La Multi Ani pt. Cris-ul tau! sper ca ati petrecut frumos si inca a mai ramas casa in picioare daca ati avut petrecere de pitici. eu ma gindesc cu groaza ca urmeaza petrecerea de un an (doamne ce a trecut timpul, are puiul meu aproape un an ) si ce dezastru vom avea. avem si niste prieteni mai nesimtiti asa cu copii mici, acum nu zic ca trebuie sa stea in fund pe canapea, dar ce fac astia intrece orice imaginatie si nimeni dintre parinti nu s-a sichisit macar cu o observatie de cite ori au fost pe la noi. bai imi scosesera tot din sifoniere, sertare, alergau prin casa nu lenjeria noastra tiris si parintii se amuzau mai bine lipsa, dar mi-e mila de asta mica ca ea se bucura
oana inima lui bb tre sa bata intre 140-180 in general
ralu sa-ti zic eu de peste: aici nu se recomanda pestii mari oceanici care au concentratie mare de mercur, gen ton, rechin, macrou etc. cei de apa dulce cred ca sunt ok. in plus pestii de crescatorie sunt de evitat.
AlinaM sa it zic cum fac eu curatenie: am activat sotul. nu se poate nene, vrea copii tre sa puna osul. pina acuma nu se plinge (prea tare). oricum curatenia e cum e,dar de ordine nu se pune problema, vine furtuna mica si aseaza iar artistic totul, copilul asta cred ca are alergie la ordine, vine, deranjeaza, se uita f satisfacuta in jur si pleaca, nici macar nu sta sa se joace apoi cu milioanele de jucarele.
fetele hai sa punem toate ceva poze sa ne cunoastem la fata. putem face un cont cu parola undeva eventual si intram doar noi, ce ziceti?
pupici
15+
Mami de Anna (5.02.2007)
MIKYCRIS spune:
NARCISA.S ai dreptate!mai bine analfabeti si curati-ma refer la majoritatea de-acolo,aici daca mergi la restaurant stai si te intrebi in timp ce manaci daca nu cumva au pus niste minunatii in mancare si mai ales daca nu cumva erau expirate majoritatea ingredientelor.acolo restaurantele sunt scumpe?
MIKYCRIS
MIKYCRIS spune:
kimmy eu acum am vazut ca tu postezi pe acest subiect.esti KIMMY de pe chat?
MIKYCRIS
Biribu spune:
Miky tocmai ca nu stiu dar pt sanatatea mintala a lui barbatu-meu sper sa fie baiat ca eu alt copil nu mai faaaac!
Bujo mor aici, esti haioasa foc
trimestrul intii e intre 1-13 sapt, al doilea 14-27, al treilea 28 in sus.
15+
Mami de Anna (5.02.2007)
narcisa.s spune:
quote:
Originally posted by Biribu
Miky tocmai ca nu stiu dar pt sanatatea mintala a lui barbatu-meu sper sa fie baiat ca eu alt copil nu mai faaaac!
Bujo mor aici, esti haioasa foc
trimestrul intii e intre 1-13 sapt, al doilea 14-27, al treilea 28 in sus.
15+
Mami de Anna (5.02.2007)
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa 11+
oanasm spune:
biribu si eu stiam de pestii oceanici ca trebuie evitati in sarcina..ca s-ar putea sa contina mercur si afecteaza fatul...dar pestii de apa dulc cred ca sunt ok; dar de ce zici ca sunt de evitat pestii de cresatorie? ca de astia eu n-am citit nimik
dma si cristina sper ca maine dimineata ne aduceti vesti bune despre cum a decurs eco!
eu merg incet la va si noapte buna!
Oana
6s
o noua viata
Kimmy spune:
Mikykris postez aici,dar nu sunt pe nici un alt chat.Am postat la aspirante optimiste si la durerea pierderii...atat
Nu mai stiu cine a spus ca a greturile au lasat-o pe la 8 saptamani....uauu pup norocoasa fata.Eu am intrat in saptamana 15 cand s-au hotarat ca e cazul sa dispara.Si cand zic sa dispara,asa a fost,m-am trezit acu intr-o dimineata si puff,nu mi-a mai fost rau.
Fetela care ati fost private de minunatele artificii,sa vedeti ce artificii am avut noi moamaaa.Am fost la cabana la Colibita si am facut foc de tabara.Mistoo.hehe.
La urmatoarea eco o sa am 17 saptamani deja asa ca speram sa aflam atunci si sexul bebelasului.Tot atunci sper sa aflu si la ce spital o sa nasc,ca sa pot face o vizita.
In legatura cu sistemul sanitar...no comment,ca desi eu nu am experimentat pe pielea mea nimic fosrte nasol pana acuma,am avut rude care s-au plans ceva de coma.
Anaxena poti sa-mi dai si mie pe PM parola te rog fumos?Multumesc anticipat.Pup mamica de fetita(si eu sper tot la fetita).
14+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe