Mamici de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Boticellina, nu te speria ca nu se vede burta, si la mine abia daca se simte ca e mai ferma, si atat, doar de vreo cateav zile am simtit ca incepe sa se si rotunjeasca, dar foarte putin. Si eu ma uit pe Reality la Birth Stories. Imi place ca aproape toate gem de 2 ori si apoi cer epidurala. Si eu vreau asa!!!
Turturica si eu am secretii de care spui tu, dar am citi pe net in nu stiu ce articol ca e ceva normal. Daca sunt insotite de mancarime, e o micoza, care si aia e normala in timpul sarcinii pt. ca se schimba flora bacteriana din vagin. Micozele astea nu afecteaza fatul si se trateaza doar local.
Am citit pe site despre modificarile care apar la femeile gravide: parul e mai lucios si mai des, unghiile mai lucioase, si tot felul de chestii de-astea. Voi le-ati experimentat?

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Am vazut ca s-a intrebat de perna de alaptat , de fapt e un fel de semiluna care e destul de flexibila si facuta din diferite materiale . Eu am luat cu un fel de bilute mici albe inauntru si cu o husa .
E foarte folositoare daca alaptezi in fund sau chiar culcata , ori iti sprijini mana , ori sprijini copilul , sunt f. multe de incercat cu ea . Eu am cumparat-o cand s-a nascut Mandy si acum o folosesc si in pat , o iau in brate pun coltul intre picioare , burta o sprijina ca sa zic asa ,, ce mai e de nota 10 .

Alina 15+3 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

in cazul meu am observat urmatoarele schimbari:
o super burta
unghii care nu se mai exfoliaza asha rau
parul creste mai incet
par negru pe burta si eu sunt blonda rau de tot..deci ceva nashpa
coshuri cu kilu..pe spate(nu am mai avut pana acum),in jurul gurei si pe conturul fruntii
celulita pe partea spate a pulpei ,asta e cel mai trist
si 3kg in plus
tate marii,de fapt duble
mameloane maronite
ce mai...ma transform intr-un monstruletz!!!

Ana-Maria16+
am oMARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Anaxena, subscriu la parul de pe burta si la sanii dublii (ai mei erau destul de mari inainte, si acu abia ii mai car), la celulita si burta no comment, ca aveam de-amandoua si inainte.
Oricum chestia cu modificarie e cu "va urma"...

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

As vrea si eu cartile virtuale, dar cum activez PM-ul? Sau cum sa intru in posesia lor? Adresa mea de mess este amarfei_florina

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuleea spune:

Buna Dia,

Desi tot incerc sa mai pun cate un mesaj pe ici-colo...nu mi-am vazut nicaieri reply-urile mele...
Da si eu experimentez aceleasi lucruri...Sanii ma deranjeaza cel mai tare in acest moment...noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta....parca se rup daca nu-i iau cu mainile sa ma intorc... :)
In ceea ce priveste unghiile si parul, asa e.
Eu sunt in 7 saptamani dar m-am modificat destul de bine...adic burta nu e mare, dar mi s-a marit circumferinta taliei si soldurile putin... Nu mai incap decat in cateva haine si intentionez sa ma duc sa-mi iau ceva...
Eu aveam 48 kg inainte de sarcina acum am deja 53 si nu mananc neaparat mai mult ca inainte...cred doar ca corpul asimileaza...De vreo saptamana n-am mai luat in greutate dar mi s-au intarit sanii si parca incep sa simt ceva in burta!
Eu nu prea pot dormi noaptea...dar nu din chestii fizice(excluzand ca ma duc la pipi cam la 2 ore)...dar parca am asa o stare ciudata...Cred ca simt ca e cineva strain in mine...si ma gandesc ca vreau sa fie totul bine....
Tu ai simtit miscari ceva? In cate luni esti?
Doamne ce bine e sa ai cu cine sa povestesti despre ce se intampla!

quote:
Originally posted by dia_filipas

Boticellina, nu te speria ca nu se vede burta, si la mine abia daca se simte ca e mai ferma, si atat, doar de vreo cateav zile am simtit ca incepe sa se si rotunjeasca, dar foarte putin. Si eu ma uit pe Reality la Birth Stories. Imi place ca aproape toate gem de 2 ori si apoi cer epidurala. Si eu vreau asa!!!
Turturica si eu am secretii de care spui tu, dar am citi pe net in nu stiu ce articol ca e ceva normal. Daca sunt insotite de mancarime, e o micoza, care si aia e normala in timpul sarcinii pt. ca se schimba flora bacteriana din vagin. Micozele astea nu afecteaza fatul si se trateaza doar local.
Am citit pe site despre modificarile care apar la femeile gravide: parul e mai lucios si mai des, unghiile mai lucioase, si tot felul de chestii de-astea. Voi le-ati experimentat?

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput