Mamici de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
dia_filipas spune:
A, am uitat, apropo de sport, ce stiti despre mersul pe bicicleta? eu am una de camera care momentan e folosita pe post de cuier pentru halatele de casa...
Cred ca in curand o sa o iau iar la "calarit".
dia
13+
strumfuletz
oanasm spune:
dia din ate am mai citit..bicicleta e ok..mai putin in 1 trim de sarcina...dar voi deja sunteti maricei..asa ca..![]()
Oana
6+ 
o noua viata
Alina Maria spune:
Vai ce discutii interesante asa da . Si la noi este Ikea si este o.k. trebuie doar sa sti cu ce ai de aface si sa deschizi bine ochii cand iei ceva sa sti ce iei , si noi am avut accidente pana ne-am invatat bine si am inteles cum merge treaba . Mobila e o.k. atata timp cat o schimbi la un anumit nr. de ani . In general suntem multumiti desi nu luam totul de la ei .
Cat priveste schiatul e o mare pasiune de a mea , m-a invatat sotul acum 6 ani in Austria si am plans sus pe munte si am crezut ca nu mai cobor niciodata , acum stiu f. bine si imi place la nebunie , nu imi place viteza ci sa vad peisajul si sa fac miscarile si manevrele cat mai frumoase ca sa spun asa .
Nu stiu cum va abtineti voi sa nu cumparati nimic la bb. eu am cumparat astazi de peste 150 euro , am luat un buggy pt. masina mea cea mica caci carutul cel mare incape doar in masina sotului .
Am luat un rucsac de bb. pt. a merge mai usor la cumparaturi cu sotul ,vara si cu Mandy .
Apoi am luat 2 perechi de paltaloni unii trei sferturi cu o banda tare elastica care sustine burta , si alti negri lungi super .
Apoi o geaca mai de primavara tot de gravida si o plasa tip tunica de vara colorata si stralucitoare care o iei peste alte piese .
Am mai luat un sutien de alaptat si sosetute .
Toate in reclame altfel ma costa mult mai mult .
Revin ca sotul vrea la comp.
Alina
15+3 si
Mandy Stephanie 3 ani
boticelina spune:
Alina
si io, si io. Si eu i-am luat gargaritzei o multime de lucruri, si vom primi foarte multe (luate tot de mine pentru copilul prietenei mele) si care se vor intoarce la mine. Mi-am luat si mie dar asa-mi fug okii dupa chestii de bebelushi, abia reusesc sa ma abtin.
Pina acum am 3 prosoape de baie, 2 subtirele de bumbac, de vara, cu ursi crem si unul mai grosutz cu un urs albastru, am luat un set de 5 body maieu pt ca astea nu se gasesc tot timpul anului, o salopeta ultrasimpatica cu un urs crem, sosete, termometrul luat azi, luna asta decid ce si cum cu mobila (speram ca ma rezolv la Ikea, dar acum, dupa experientele voastre raman un pic in dilema, mai vad). Scaun de masina am primit de acum o luna, la fel si marsupiu, si de Craciun Gargaritza a primit deja de la viitorii ei nasi un set minunat de hainutze cu puishori. Inca nu stiu ce sex avem deci mai stau un pic pina ma "dezlantzui"
. Poate ne zice doc acum pe 12 daca e cu putza sau (mai bine) nu. 
Monica
si gargaritza 12+
"If you are unware of your choices, then you have none"
narcisa.s spune:
Vaaaaaiii...O zi am lipsit si ce de activitate pe forum!!!!Incerc sa mananc ceva - salata de vinete, sa merg putin pe plaja si dupa aceea vin sa va citesc cu atentie si sa imi dau si eu cu presupusul...
Cristina 26 si DMA bravo pentru rezultatele de la eco!!!Sa o tineti tot asa fetelor!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa 11+
M&M spune:
Oana, Narcisa, multumesc...![]()
Oana , marele meu stres era sa nu fie extrauterina( am sau am avut o anexita care nu trecea la tratament). Asa ca in momentul in care mi-a zis ca este la locul lui bebe, altceva nu prea a mai contat ...
Parca masoara 19 mm bebe. Arata fain spitalul din Ungaria.
Ai facut o alegere buna.
In rest eu nu m-am gandit nici cum o sa il cheme, nici ca se va naste in august si nu sunt destui copii sa ii serbez ziua. Eu is nascuta in iulie si cand mi-am serbat ziua mereu se gaseau copii sa vina, nu toti aveau bunicii la tara.
Si cred ca am avut printre cele mai reustite petreceri.![]()
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
7+
JulyMorning spune:
Helle, fetelor!
Sunt relativ noua pe acest forum si tot cautam o odisee pentru august-septembrie 2008, dar se pare ca nu este. Asa ca ma gandeam sa ma alatur voua, desi noi avem abia 5s si vreo 3z, nici la doctor n-am ajuns inca :)
Apropo, La multi ani!, sa aveti un an nou minunat si sa va aduca tot ce va doriti.
Pupici
_
Our future determines our past
narcisa.s spune:
Nu mai merg la plaja, poate mai tarziu....
Bubuleana eu sunt aproape dependenta de pepsi si apa minerala...Prostioare, mai scap din cand in cand cate o ciocolata si cate un tortuletz. Din cate am inteles din portugheza doctorului am de facut aceleasi analize pe care le-ai pus in lista...Dar saptamana viitoare ma indur sa mi le fac
Boticelina Dumnezeu a facut toate lucrurile asa cum, cu marea Lui intelepciune, a stiut ca El cel mai bine...Important e ca esti sanatoasa, ca faci un bb sanatos si frumos...Si pana la urma un test este doar un test, nu inseamna cu certitudine ca asa o sa si intample.Daca Dumnezeu ti-a dat copilul asta inseamna ca acum este momentul potrivit
Mada - aia mica e o scumpa...Cel putin in pozele in care e imbracata cu bunditza si caciulitza maro...
Monalac, asa sunt oamenii mai invarsta, mai egoisti...Oricum, nu ai cum sa-l schimbi pe socrul tau.Nashpa faza oricum
Acum trebuie sa ma opresc, mi-a scazut brusc tensiunea si nu ma mai pot concentra...Cred ca trebuie sa mananc putin
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa 11+
dyanira spune:
JulyMorning exista odiseea de septembrie-octombrie.Acolo suntem deja vreo 5 graviduteze toate cam cu aceeasi varsta a sarcinii ca a ta adica 5 saptamani si cateva zile.
Te asteptam acolo daca vrei sa vii.
Diana
5+
danangie spune:
MONALAC dar nu ai pe cineva care sa vina la tine? Sa-ti taie unghiile? Ca sa nu se mai incarneza trebuie sa tai unghia la patrat. D-ne ...eu am vazut o operatie de la o unghie incarnata si m-am cutremurat. Mai ales ca pacientul era un baiat de 11 ani. Deci...ca sa nu se incarneze trebuie sa o tai la patrat.Nu oval....nu trebuie sa tai colturile. Infectiile de orice fel oricum sunt nasoale. Sa ne spui ce-ai mai facut. Sa te speli acolo cu ceai de musetel. E foarte bun.
BOTICELINA ce frumos mai povestesti tu acolo. Se vede atunci ca ai avut o copilarie frumoasa. Cinste parintilor tai.
DIA cumnata mea este
in 22 s si doctorita ei i-a dat voie sa faca cate 30minute bicicleta de aia de casa, asa agale.
JULY bine ai venit! Sa ai o
usoara si un
sanatos si mancacios. Daca tu vrei pe listutza noastra e de ajuns sa ne dai datele tale (da un ochi pe lista). De cand incerci sa faci un bb? Sau a fost neasteptat?
NARCISA vai cand aud ca te duci la plaja!! Vreau si eu!! Gata m-am saturat de frig. Ce fain. Cate grade sunt la tine? Daca iti vine rau si iti probezi tensiunea si e mica sa te intinzi repede si sa ridici putin picioarele pe ceva si sa stai asa putin. Cum te simti acum? Ti-a trecut? Sa bei multe lichide.
Fetelor, nu stiu...dar mie imi este frica sa cumpar dej apentru bb. Eu pana acum nu am cumparat absolut nimic. Sunt prea superstitioasa. Voi cumpara cand implinesc 7 luni.
mult asteptat