masura picior
buna tuturor, am o rugaminte la voi , vreau sa ii fac un cadou nepoticei mele in varsta de 5 ani o pereche de role si nu stiu ce marime sa iau , ea nu sta cu mine, si as vrea sa fie o surpriza nu sa ii sun pe parinti si sa ii intreb , va rog sa ma ajutati, ce marime poarta la pantof o fetita de 5 ani .., cu aproximatie, va multumesc mult.
Raspunsuri
szivarvany spune:
Eu cred k e imposibil sa iei o pereche de incaltari asa.
Chiar daca rolele sunt reglabile, ar trebui macar sa stii cu aproximatie ce masura poarta ... ar putea avea un piciorus mic sau unul mai maricel si sa te incadrezi.
Poate vin mamici cu copii de varsta asta si dau exemple ... desi e riscant.
Eventual de unde vei cumpara rolele, pastrezi bon si chitanta sa le poti schimba la nevoie.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
carina spune:
Depinde de multe lucruri. Eu nu as lua fara sa intreb marimea. Fetita mea are 5 ani si poarta 26-27, in timp ce prietena ei care are tot 5 ani poarta 33. Fiica-mea e slabuta, micuta (104cm si 15.5 kg), in timp ce cealalta are 125 cm si 32 de kg.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
monica-elizabet spune:
raisza, cel mai bine o rogi pe sora/cumnata sa-ti zica nr de la picior la nepoatei tale... si ea e om mare...stie sa tina un secret, nu? ![]()
asa este f greu...chiar daca rolele sunt reglabile...poti nimeri ultimul numar(si este pacat sa le poarte doar cateva luni...sau mai rau pana ajunge sa le poarte la vara ii mai creste piciorushul si nu mai apuca sa le incalte)
este f greu sa faci un copilash sa inteleaga ca a primit un cadou dar el trebuie dus inapoi si schimbat(iti zic din proprie experienta)
multa bafta
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Gabi_K spune:
Intraba parintii sa mergi la sigur. Dar poate parintii nici nu vor fi de acord cu role...
Fata mea are 29 la picior, e inalta si slaba.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
viviana spune:
Cumpara role reglabile. Pe piata sunt role reglabile foarte bune si cuprind 4 numere. Odata ce ai stabilit cu aproximatie numarul poti cumpara: 28-32, 30-34, 32-36 etc.
Si o sa le aiba si mai multi ani.
Daca este incepatoare, sfatul meu este sa te indrepti spre role ale caror roti au diametrul de 76-80 mm din cauciuc sau silicon, iar gheata sa aiba si curele cu arici si sireturi. Se prind mai bine pe picior.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
sorana spune:
Monica 5 ani si 3 luni are 30 la picior. Are 112 cm si 19 kg.
Role reglabile clar. Fi-mea are din primavara 28-32 ca atunci purta 28 la picior. Oricum le creste piciorul foarte repede si speri sa le aiba macar 1 an!
Sorana si Monica (5 ani)