Durerea unei pierderi de sarcina (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Mirelus, dupa cum tu mi-ai spus mie: ai incredere ca va fi bine. de fapt, trebuie, o meriti. iti tin pumnii.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

mirelus eu zic ca va fii bine!!!!!!!!!Ce ar facut cu tratamentul cu utrogestan pana la urma?scuze daca ai mai scris dar eu daca am fost plecata am cam pierdut sirul

Visez la ziua cand voi fii
http://tt.lilypie.com/GqJzp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

blueeyes iti tin pumnii pentru vizita la doctor.sigur de data asta vei veni foarte incantata de la dr ca bebe e deja mai maricel si se vede bine.
musettepink ma bucur ca te-ai hotarat sa faci maine testul.
Teo2rina mi-a fost dor de tine.ma bucur ca sotul e bine.ma uit la numarul tau de saptamani si nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul.mai ai putin putin.
Michelle imi pare rau ca au venit uratzii pe 31, dar ti-am spus eu ca au venit atunci ca sa fie ultimii si pe 2008 nu vor mai veni 9 luni.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

mariaana nu m-am putut abtine sa nu plang cand am citit povestea ta.imi pare rau ca ai ajuns si tu aici, dar ma bucur ca ne-ai gasit pentru ca fetele de aici sunt extraordinare.pe mine m-au ajutat sa ma ridic si sa-mi gasesc forta necesara sa o iau de la capat.sper ca povestile de succes ale fetelor de aici sa te ajute sa o iei de al capat si sa gasesti in tine puterea sa treci peste.
jojo miha e superba micuta teo.asteptam poze noi.
irinabobe sper ca tu sa fii exceptia care sa confirme regula, adica bebe peste aco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare si LA MULTI ANI! celor care isi serbeaza azi ziua numelui.
Eu sunt in saptamana 12 si 4 zile
O sa va mai scriu dupa vizita la medic sa va zic ce si cum. Sper sa fie totul in regula.
O zi buna !

bb strumf

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mcrissa
Teo2rina mi-a fost dor de tine.ma bucur ca sotul e bine.ma uit la numarul tau de saptamani si nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul.mai ai putin putin.

si mie mi-a fost tare dor de tine, de voi toate. da' am cam fost plecata.nici mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, iar acum constientizez foarte putin ca se apropie intalnirea cu bebe. mi-e mai frica decat oricand, sper sa trec cu bine. dar iti predau tie stafeta, lui Michelle, Oanei, lui Alinushca, lui Irene, Niniei si tuturor fetelor de aici care nu si-au indeplinit visul. va tin pumnii tuturor, eu tot astept fetita ta pentru bebe Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari.Vreau sa urez si eu multa sanatate si LA MULTI ANI sarbatoritelor de astazi .

Mergi la inceput

mony,bafta multa. astept vesti foarte bune, sigur vor fi asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana73 spune:

Spun si eu LA multi ani, sarbatoritelor.
Noaptea trecuta nu am dormit de loc, am stat treaza pt ca sotul meu e campion la pierdut avioane, si ca sa fiu sigura ca pleaca am facut eu pe santinela.Era 4 dimnieata si ma gandeam sa va scriu..insa nu am am facut o.Acum vad ca deja sunt 3 pagini in plus.
Vreau sa vad spun un lucru pe care doar cineva din afara il poate obeserva.Desi bebei de aici vin poate uneori mai greu, si nu poate ,sigur ,sunt cei mai frumosi copii,am urmarit cat am putut fetele care au poze cu burtici si bebei aici, si sincer sunt toti supèrbi si cu siguranta cei mai destepti.O spun pentru ca asa simt.Asa ii vad eu.
Despre mine urmeaza 5 zile de singuratate deplina fara sot, apoi plecam la munte si tinand cont ca nu am vazut zapada de 9 ani ..Sunt fete care spun ca in fiecare luna asteapta minunesa , un mare impediment in concepere este stresul, gandul , poate luna asta raman insarcinata, si doctorii spun ca asta impiedica sarcina, eu atunci cand nici nu m am gandit ca pot ramane, cand asteptam cel mai tare bubuta , cand nu am calculat zilele fertile, atunci cand nici unul din noi nu am am avut stresul asta ..atunci sa intamplat minunea.Si spun minune pentru ca in cazul meu este o minune chiar daca sa transformat intre timp , a fost o minune.
Nu vreau sa va plictisesc , dar ma simt bine cand va scriu.
As vrea sa scriu ceva frumos ca nici una din voi sa nu fie trista,sa fie cum sunt eu acum, plina de speranta,desi sufeletul meu sufera inca, da asta o stiu doar eu si nu se vede.
Eu sant departe, nu am cum sa ajung dacat cand merg acasa o data pe an, dar pt fetele din bucuresti si celelalte care au posibiliatea sa ajunga acolo, exista o biserica in cartierul chibrit, facatoare de minuni se numeste SF SIMNON , este un sfant al tinerilor casatoriti, al celor casatoriti,al casei, care ajuta mult si in cazul nostru.Pe mine ma ajutat mereu chiar si atunci cand am implorat o sarcina , desi am uitat sa spun in rugaciunea mea sa o si duc pana la sfarsit.Mergeti acolo , la slujba de luni seara tine 4 ore, o slujba dar este cea mai frumoasa slujba la care am participat vre o data.Cate fete se rugau pt un bebe acolo si pt casatorie , numai eu stiu .
Merita.
Si iertati ma ca iar am scris povesti.
Daca ar fi dupa mine, acum as trimite mesajul asta si imediat as avea ce sa scriu in altele.
De, sau acumulat cuvintele de atata timp..
Sa aveti o zi buna si sigur am scriu cate ceva azi.
Poate este doar euforia noului venit.

sa incerc sa pun si eu cateva desene pe aici poate invat

asta mi sa part cea mai potrivita ca restul nu prea stiu ce inseamna

Mergi la inceput

ariana povestea ta m-a lasat fara cuvinte.sper sa-ti gasesti linistea si cum ai spus si tu "dar se spune ca adevarata fericire vine dupa o lunga suferinta.Asa si cu fiecare dintr noi."
yubi iti doresc sa fie bebe in luana treia de incercari si sa te rogi la DD sa tea jute sa ai o sarcina la termen cu un bebe sanatos.fiecare simtim altfel si durerea si fericirea.unele fete au mai repede curaj sa incerce din nou, altele mai asteapta.pe mine faptul ca am inceput sa incerc din nou m-a ajutat foarte mult, in felul asta am mai uitat pierderea lui bebe, am fost mai ocupata.
danangie imi pare rau ca ai avut parte de un asa revelion.dar lasa ca acum esti bine acasa si au trecut toate
pepsi atat de frumos ai povestit cum ai petrecut tu sarbatorile ca deja ma vedeam si pe mine la anul cu un bebe mic acasa, trebaluind si gatind.cat de mult a crescut David.tot doar san ii dai?sunt superbi baietii tai, sper sa-mi dea si mie DD un pui ca al tau!
cristina26, oana_oana, alinushca, idaira,luly morning,liana, ninia si toate fetele de aici

Mergi la inceput