Durerea unei pierderi de sarcina (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Baby-r7-ce mai faci,ne.ai dat vestea si ai fugit?
Ale-unde esti??Hai te rog mai scrie-ne!
Liana30-iti doresc in toata inima sa vii de la unguri cu un bebika in burtika!
Remaliss-cum te mai simti?ce face bebika din burtika?
Slimatei-ai o dulceata de fetita!sa fie mereu sanatoasa si sa iti aduca numai si numai bucurii!!
Irinabobe-tu ce mai faci draga?parca luai tratament sau ma insel?

Sper ca anul acesta sa aduca numai vesti bune,numai gravidute si beblusi sanatosi!

Mergi la inceput

Oana-LA MULTI ANI FERICITI!!!!si sa vii in curand cu vestea cea mare!
Bluueyes-of draga mea stiu cat de greu iti era si tie...eu incep sa imi pierd sepranta ca va fii bine si la mine odata...m-am saturat de atatea dezamagiri,nu mai pot!Cat au fost ai mei aici nu am fost trista pentru ca nu am vrut sa ma vada cat sufar,dar acum ca au plecat am ramas cu realitatea dura,inca nu sunt gravida si cine stie cand si daca voi mai fi!
Iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebik sanatos!Nu te gandi la nimik rau,de data asta VA FII BINE!

Mergi la inceput

TEO"RINA-mai ai si tu atat de putin,ce mai zboara timpul,parca ieri ne-ai dat vestea cea mare si acum imi duc aminte ca tu ai simtit inaintea testului ca esti sigur gravi!Ai grija de tine si de bebika din burtika!Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Mariaanna-nu stiu cat timp trebuie sa astepti,depinde de fiecare organism in parte,doctorul iti va spune mai sigur!ai grija detine!
Ariana-ma bucur ca esti putin optimsita,ai sa vezi ca se va intampla si minunea si vei putea zambi din nou!distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle of te inteleg, e atat de greu luna de luna sa nu se intample....nu stiu care poate fi cauza....poate ne gandim noi prea mult,ne dorim prea tare si destinul ne face in ciuda......sa speram ca se indura si de noi si ne va da un sufletel!

Visez la ziua cand voi fii
http://tt.lilypie.com/GqJzp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle,scumpo, e greu, te inteleg foarte bine. dupa prima sarcina pierduta nu ne-am protejat (dupa doua luni) dar nici nu ne-am straduit pentru bebe si totusi nu am ramas iar insarcinata decat dupa doi ani si jumatate. intre timp incepusem sa disper ca nu raman si urmaream perioada fertile si nimic. s-a intamplat cumva sa raman a doua oara insarcinata, dar ce folos? m-a doborat o gripa cu febra puternica si... nici nu vreau sa-mi amintesc. apoi cu bebe Mihnea am ramas din prima incercare, Dumnezeu stie cum. imi pare foarte rau sa te vad asa de trista. dar, sunt sigura ca va fi totul bine.
musette,eu nu te-as grabi cu un test ca mie mi se pozitivau cam greu. iti tin pumnii. poti sa faci barza gold (se poate face, spun ei, cu 4 zile inainte de cm).inarmeaza-te cu ochi ager de soim ca eu la primul test am fost singura care a vazut umbra... umbrei. important este ca a fost si acu' ne pregatim de... intalnire.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Teo ochi ager de vultur zici.....am sa ma pregatesc,maine dimineata incerc marea cu degetul........mi-e frica.........sper sa vad si eu macar umbra umbrei si sa-mi predai stafeta!!!!!!!!

Visez la ziua cand voi fii
http://tt.lilypie.com/GqJzp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irlandeza felicitari pentru fetita! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Flavia am vazut pozicile de la Craciun,sunt superbe,sunteti o familie foarte frumoasa!
Ce bine arata cozonacii si toate cele... daca stateai mai aproape imi trimiteai si mie...(glumesc)

Irene imi pare rau ca ai probleme,iti doresc multa sanatate si sa scapi cat mai repede de infectia urinara.Ai grija de tine!

Alinushca imi pare rau ca testele iti ies negative...nu-ti pierde speranta si ai sa vezi ca se va intampla cand te astepti mai putin!

Liana multa bafta la unguri!Sa te intorci cu bebe in burtica!

Teo2rina te indrepti cu pasi repezi spre marea intalnire...wow...cred ca ai mari emotii!Ai incredere ca totul va fi bine!

Michelle eu simt ca in curand ne vei da vestea cea mare,ai sa vezi!In ce zi esti?

Irda ce mai faci?Ai mai fost la control?

Eu trebuie sa merg la medic in curand sa vedem cum evolueaza sarcina,data trecuta am plecat foarte dezamagita... Sper sa fie totul bine pana la urma si sa nu aflu vreo veste proasta...

Mirela 8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Umbra umbrei o vad si eu! Mi s-a intamplat o data sa o vad si fara sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Umbra umbrei o vad si eu! Mi s-a intamplat o data sa o vad si fara sa fie!

e rau asa.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput