Durerea unei pierderi de sarcina (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Alinuscha, Musette, sa dea DD sa fie cu ochi....
Irina, multumesc de raspuns.Pe astea le-am facut si eu.Ma gandeam la altele, mai deosebite...Cred ca va trebui sa -mi aleg un alt medic si apoi...
Ariana, sper ca timpul petrecut cu sotul tau te va face sa devii mai opimista.
Of, mai aveam de adresat cate ceva si altor fete, dar am uitat...
Poate revin...
Pana atunci, va doresc o saptamana minunata si un an bun!

mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetelor voi ma incurajati sa fac test si eu nu am curaj sa dau ochii cu un test negativ.......offffff.Poate am sa fac unul diseara sau maine dimineata.De care imi recomdati sa fie cel mai sigur?

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!!!!!!!!Multa sanatate si noroc!!!!!!!!!!!!!!!

Visez la ziua cand voi fii
http://tt.lilypie.com/GqJzp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Musettepink-ce frumos ar fi sa vi cu vestea cea mare!Iti tin pumnii stransi tare!
Alinushca-ce zi esti?poate ca ai afcut testul prea repede,mai asteapta cateva zile si fa.l din nou!Doamne ajuta sa fie cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Shurecheck sa zic ca mi s-a parut cel mai sigur. Cel mai bine il faci dimineata. Ca daca nu, exista riscul sa incepi sa te gandesti "daca a iesit negativ pentru ca l-am facut seara si trebuia sa il fac dimineata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Musettepink-ce frumos ar fi sa vi cu vestea cea mare!Iti tin pumnii stransi tare!
Alinushca-ce zi esti?poate ca ai afcut testul prea repede,mai asteapta cateva zile si fa.l din nou!Doamne ajuta sa fie cu ochisori.

Nu mai nu, nici nu mai vreau sa sper sau sa ma gandesc la asta. Sunt ziua 35. Nu prea avea cum sa nu iasa macar acolo ceva o urma microscopica de liniutza daca era sarcina. Bleah!

Mergi la inceput

Pepsi-draga mea imi pare rau ca ai fost si tu trista.asa este intotdeauna ne vom gandi la ingerasii nostrii,la cum ar fi putut sa fie viata daca nu s-ar fi intamplat nenorocirea...offf..Eu ma tot gandesc la tot ce s-a intamplat de parca ar fi fost ieri...si doare ingrozitor...iar acum ca vad ca nici nu mai raman gravida ,nu stiu e prea mult...

Mergi la inceput

IreneCam-imi cer scuze ca am inteles eu gresit ca esti garvidutza...sper sa se vindece infectia cat mai repede si sa nu mai ai probleme niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle merci iubita.Ar fii ceva nesperat!

Alinush si mie initial surechek mi s-a parut ok dar am citi pe el made in China si mi s-a rupt filmul....parca nu mai imi vine sa-l cumpar,am o idee despre lucrurile facute acolo...

Visez la ziua cand voi fii
http://tt.lilypie.com/GqJzp2.png

Mergi la inceput

Nu vreau sa va stresez cu gandurile mele insa deja am inceput sa fiu chiar foarte ingrijorata pentru ca incercam de destule luni de zile si in ciuda analizelor bune totusi nu se intampla nimik...nu mai suport...e atat de greu luna de luna...nu mai stiu ce sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura-Ioana la multi ani!!! Sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si norocoasa si sa te bucuri de ea! Numai bine iti doresc!
Abia astept sa vad poze cu ea!

Oana la multi ani si tie! Multa sanatate iti doresc si sa te ajute DD sa ramai cat mai repede gravidutza!

Am citit putin din urma si am vazut ca sunt multe vesti triste...

Idaira imi pare sincer rau...stiu ca in aceste momente cuvintele sunt de prisos...sunt alaturi de tine! Te rog sa fii puternica si sa nu-ti pierzi speranta!

Marianna,Ariana imi pare foarte rau ca treceti si voi prin aceasta grea incercare! Pot sa imi inchipui ce este in sufletul vostru! E cumplit...Stiu ca fiecare zi care trece este grea...plina de durere si de golul pe care niciodata nu-l putem umple...
Solutia pentru noi,cele care am trecut prin aceasta suferinta este sa ne stergem lacrimile,sa mergem mai departe si sa privim cu inceredere spre viitor!
Va doresc din tot sufletul sa gasiti puterea sa mergeti mai departe si sa va impliniti visul!De cate ori veti dori sa vorbiti cu cineva,noi suntem aici!

Michelle te cred ca esti dezamagita,stiu cum este,dar trebuie sa mergi inainte pentru ca numai asa vei reusi.Si eu plangeam in prima zi de CM si ma gandeam ca poate niciodata nu am sa mai raman insarcinata dar uite ca DD m-a ajutat si s-a intamplat minunea.Acum sper sa ma ajute si sa ajung la termen.
Sterge-ti lacrimile si ia-o de la capat!Multa bafta!

Musettepink iti tin pumnii sa vezi II liniute! Incearca un SureCheck!
Sa stii ca si la mine singurul simptom de sarcina au fost sanii putin umflati si durerosi,asa ca...Bafta!

Revin!

Mirela
Our little Miracle!

Mergi la inceput