LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (274)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetelor, sunt tare fericita: am intrat in posesia medicamentului RISATARUN (prima sarja), o astept si pe a doua zilele astea, deci avem tratament asigurat pentru urmatoarele 6 luni. Asta este cu adevarat ceva de bine.
Oachi, am uitat sa-ti spun ca am plans si eu in primele zile de simteam ca voi muri... dar uite acum, stiind ca-i face bine, sunt relaxata. Te inteleg ca suferi... O sa fie bine, eu asa cred.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR SI IONILOR SECTEI NOASTRE !!!!!!!!!!!
Giova si Ioana de Bistrita si un pupic special de la noi!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ONOMASTICA!

Noi suntem bine, cam inzapeziti dar bine. Lui Tibi ii place in zapada....dar nu prea mult. Cu sania, poate...dar mai putin si numai pe unde vrea el. Asa ca am trecut la iesitul la zapada cu lopata si roaba si e mai bine cica. Adica stam afara 20 minute. Ma rog, nu-l inteleg.

Fug, va pupicesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Toanca, se vede ca ati petrecut pe cinste. Matei este atat de frumos si dulce, ca-mi vine sa-l pap, iar tortul mi-a placut foarte mult cum arata.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

La multi ani pentru Ioanele, Oanele si Ioanii nostri, spiridusi, mamici sau tatici!

Multumesc mult pentru urarile adresate fetei mele !

Mergi la inceput

Acum am apucat si eu sa urez cu ceva intarziere sarbatoritilor sectei un La multi ani si sa trimitem cate un pupic pt fiecare.
Noi ne-am intors ieri de la Brasov, a fost frumos, aglomerat, am racit cobza dar a fost ok, am reusit sa si schiem putin mai ales eu dar ne-am bucurat de zapada.
Aseara ne-am bucurat de primirea calduroasa a scumpicului nostru puiut, s-a jucat cu noi si era tareeeeeeee happy ca ne vede.Pana aici toate bune.......urmeaza partea mai putin frumoasa, din prea multa joaca si agitatie aseara in timp ce era in camera cu mama a dat un cap de coltul de la canapea incat si-a taiat fruntea, f putin un cm aproximativ dar destul cat sa ajungem cu el la 2 noaptea la urgenta sa il coase . Asa de tare m-am necajit ca nici nu pot sa descriu in cuvinte, abia l-am tinut si i-a pus un fir, a suspinat inca o ora dupa si inca doarme la ora asta ca abia dupa 3 a dormit. Cei de la urgenta se mirau ca nu dormea la ora la care si-a spart capul offffffff multe cred ca ma asteapta cu nazdravanul meu.
Nu va spun ca am inima cat un purice la gandul ac il las aici trei sapt, niic nu stiu ce sa fac.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata, cu sampanie multa pt cei care sarbatoresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvi pup baiatul. Imi dau seama ce a fost n sufletul vostru. Nu inteleg insa de ce il lasi 3 saptamani. Und emergeti si unde il lasati?
Ana pune poze cu roaba tre sa fie cool. Deci eu am noroc ca ii placela zapada .. Apropo de ea la noi continua sa ninga si ma rog sa ninga mult rau ca sa nu pot merge la munca.Cred ca merg pe jos acasa ca a facut Marian 2 ore jumatye dus intors cu mine.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Cristina, ma bucur ca ati gasit medicamentl, sanatate multa si pupici de la noi.
Anasebe, pupici lui Tibisor asa e si Alain cu zapada, inca nu e el mare fan dar anul viitoer cred ca se vor schimba.
Giova am vazut pozele vostre, tare frumusei ati fost si zona e mortala, cel mai mult mi-a placut cum arata Marcolino pe sacul acela, m-am
Toanca ce frumos v-ati distrat, pupici de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cristina ma bucur ca ai facut rost de medicament...ia sa vezi de acum incolo...o sa fie bine , ai sa vezi.Pupici la gogonica mea.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Irina il las la mama si merg in Franta numai cu Jean ca am o multime de treburi de rezolvat acolo si nu pot sa fac nimic cu el.Vreau sa ii caut si o cresa, din nou ca suntem numai pe liste de asteptare, vreau sa depun si niste CV-uri sa imi caut ceva job pe acolo prin zona, am tot felul de deersuri de facut pe la camera de munca si prefectura si sa ma inscriu si eu la ceva curs si nu pot sa merg cu el peste tot ca e rece si el nu are rabdare. Am zis ca il las la ai mei 3 saptamani intr-o minivacanta ca el se distreaza f bine cu ai mei dar dupa fazele astea, imi e tare frica ca e tare neastamparat.Iese singur si din patut mai nou si cu sac de dormit cu tot, e alpinist nu alta se catara peste tot face orice nezdravanie ti-ar putea trece prin cap

Mergi la inceput