LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (274)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvi o sa iti fie greu la inceput dar incet incet te obisuiesti cu situatia, la fel am procedat si eu cand ne-am mutat din Franta, am lasat acasa baiatul 2 saptamani .Imi era f greu primele zile insa apoi m-am luat cu treaba si am trecut mai usor,insa diferenta era ca il vedeam zilnic pe skype , pe webam , era mic , deci nu pricepea mare lucru , era vara si era mereu la plaja si afara,... Oricum sper sa fie bine.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Silvi, pup baiatul sa-i treaca. Ceasul rau... dar asta nu inseamna ca parintii tai nu vor avea grija de el, nu? Stai si tu cat se poate de linistita, iti rezolvi acolo treburile, caci din cate observ, chiar trebuie. Asta-i situatia, e cel mai nasol cand trebuie sa ne dezlipim de ei... sau cand isi fac vreun cucui...

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irina 2 ore juma?! Groaznic!
Eu am decis azi sa nu ma duc cu masina. Nu voi gasi loc de parcare la serviciu si imi e ca-l pierd si pe asta din spatele blocului pana ma intorc.
Am decis ca petrecerea lui T sa aiba loc de abia pe 19 ian, ca pe 13 ciuciu bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cristina, nici vb nu ma gandesc la asta, mama e tot timpul langa el dar asta e nu ai cum sa ii feresti de orice si cu noi cade ca e neastamparat. Imi e putin greu ca nu am stat asa de mult fara el niciodata .
Irina asa o sa vb si eu cu el si o sa il vad pe web, ca altfel cred ca nu as rezista.
Anasebe si noi o sa il sarbatorim retroactiv, o sa ii faca mama ceva petrecere si de ziua lui dar cheful mare o sa fie dupa, sincer vb cred ca anul asta sunt inca mititei, de la anul o sa stie ei de petrecre, de invitati si altele
Va las si eu ca e pe cale sa se trezeasca piticul meu, am sta cu el ca l-am pus de dimineata in patul mare cu mine si acum il pazesc sa nu imi cada si de aici sa mai face ceva cucui Doamne fereste.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
LA Multi Ani!
Multumesc tuturor pt urari.
LA MULTI ANI si pt spiridusii care au facut 2 ani si pt toti cei care isi serbeaza azi ziua numelui.
Am pus poze pe webshots:

http://community.webshots.com/user/ancaspiri

va pupicesc

Anca 18 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In primul rand:
tuituror Ioanelor, Ionilor si Oanelor!!!
Ioana(pufumic), Ioana_T, Oana(micio), Bombo, Oachi!!
Anastasia Ioana, Bianca Ioana, Raisa Ioana, Daria Oana, Ilinca Ioana, Ioan Daniel, Ioana Alexandra, Ioana Catalina, Oana de Dana Ene!!!
( sper sa nu fi uitat pe nimeni)

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

La multi ani tuturor celor cu numele de Ioan sau Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvi vuraj mult...noi in afara de atunci nu am mai fost plecati fara mister si nici nu ma gandesc inca.
Anca la multi ani cu intaziere dar sper ca e bine venit . Ma uit la poze cand ajung acasa ca aici nu merge. Ce face bebe, cand faci morfologica?
Ana da as amutl si mai misto e ca nici nu e la un capat de tara, insa foarte greu se merge.
Giova ma bucur ca ai aparut. Ce ati facut de ziua lui MARCO, cum at petrecut , ce a primit cadou.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor pt. cuvintele frumoase, pt. poeziile deosebite si un special pt. Diana de Ingrid....Marco a ramas mut cand a auzit ce-i spune.
"Un copil poate oricand sa invete un adult 3 lucruri: cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste."
Cata dreptate are Paulo Coelho, de cand incearca si marco sa ne invete astea 3 lucruri si multe altele.

Ieri a fost frumos. marco s-a trezit la 10.15 . cred ca a ramas cu sechele de acum 2 ani cand se pregatea sa vina pe lume , caci la 10.30 il aveam pe burta. of..doamne... cum a trecut timpul.

am fost la cumparaturi, unde a facut numai tampenii, dar am zis sa-l iertam ca e ziua lui...ca in toate zilele, de fapt.
Nu a vrut sa vb. cu nimeni care a sunat sa-i zica LMA, in schimb le zicea ca are "2ani".
Nu a vrut sa manance nimic, i-am dat lapte cu cereale in somn.
la ora 19 au venit musafirii, doar adulti, fara copii si a inceput show-ul. era asa de increzut, nu stia ce cadou sa mai desfaca si cu care sa umble.
am adus tortul, a suflat si in lumanari, doar ca nu ne-am uitat ce lumanari am luat si erau dintr-alea care se reaprindeau dupa 30 sec. asa ca a avut ce sufla iubitul mic.
Musafirii au plecat pe la ora 11, dar el a adormit doar la 24.30 si nu a vrut nici laptele.
azi dim. l-am trezit pt. gradi, nu-mi venea sa-l duc, dar daca am comandat tort....
cand am ajuns au sarit educatoare si ingrijitoarea pe el, sa-i ia suzeta, jucariile...si s-a pus Marco pe un de numa. In plus mai plangeau inca cativa copilasi. ma asteptam la asa ceva dupa 2 sapt. de absenta.
Pana am platit, pana am mai povestit cu directoarea s-a calmat si piticul meu.
am aflat ca iar se schimba educatoarea, noua e si ea psiholoaga, tanara, dar ma enerveaza ca nu prea vor sa stea la grupe dintr-astea asa mici. sper sa se acomodeze cu asta noua, ca nu vreau sa renuntam la cresa.

am fost la Z, dar nu am luat nimic, multe s-au lipit de mana mea, dar la cate haine are...nu-si aveau rostul.

ma pun sa citesc din urma.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

va multumesc pt. uarile de Sf. ioan!!

Irina voi trece datele in lista, cand am putin timp. multe am de facut, daca am fost plecati 2 sapt..
Ma bucur ca-i place lui mario in zapada. si marco ar sta toata ziua...doar sa nu-i atinga zapada pielea. in rest n-are treaba.
Toanca ma bucr ca ati petrecut misto, se vede si pe matei ce incantat a fost.
Oachi...lasa ca si mie imi venea sa plang azi, cand l-am auzit pe marco cum ma striga. Stiu ce greu iti este. sper sa se acomodeze cat mai repede.
Cristina ma bucur ca a venit medicamentul. chiar vroiam sa te intreb daca se gaseste in Austria, caci daca mergem iti cumpar.
Silvia imi pare rau ca s-a taiat la frumte Alain...of doamne...marco exact la fel a facut acum 1 an, in 5 ian., doar ca in barba. i se vede putin, si asa va ramane...semn de buna purtare.
sunt asa de imprevizibili copii astia...nazdravani nu alta. nu-i putem pazi si nici actiona rapid, ca sunt mai iuti decat noi.
lasa ca daca vei avea de umblat in Franta si vei fi cu treaba, vor trece repede sapt. astea. sa nu stai doar acasa si sa nu faci nimic, caci atunci va fi mai rau.
Anasebe lasa draga baiatul sa se joace cu roaba si lopata in zapada, daca asta ii place.
Acina, Dana, Cata.

la noi nu ninge, dar ploua...tot e bine, ca nu e frig si nu e polei. caci de nu...masina in garaj statea.

_

Mergi la inceput