* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (109) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Asa fetele de februarie...scritei scrieti...ca aseara Tinna se temea ca nu mai suntem multe...dar uite ce de fete burticoase...suntem cum sa nu....Hai fetele ca sigur ne fac mamicile galerie ..plus ca avem privilegiul sa folosim experientele lor...

Oricine vrea nr meu de tel e pe contul comun...eu cred ca am sa iau mai multe de acolo..si cand o fi ceva....oricum il pun pe sot sa posteze pe forum...sai dau si sms group:D...asa ca...suntem acoperite...

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

alexia28 am primit pm-ul tau,te pup si iarta-ma ca nu ti-am rasp,dar sunt cam batuta in cap si nu stiu ce sa fac,imi prind urechile aici
dupa ce scriu mesajul,cand dau trimitere imi spune ca tre sa intru la subject si nu stiu ce si cum.scuze,dar daca poti sa ma ajuti ititrimit si eu rasp cu datele mele
alinaatudor pup
pup
nicole34 si alessia luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Saru'mana miri si bb-yasmi pt lamuriri ref. la cat mananca buburuza

FELICITARI LAURA IOANA PT MINUNEA THEA MARIA!

Noi ne-am reglat cu kk - adik nu mai suntem constipati - si facem cam de doua ori: odata la pranza si apoi la miezul noptii.

Noaptea inca avem show de la 11:30 la 2:30 planga si se zbate din maini si din picioare - probabil colicii sunt baiul.

Sau nu stie inca, dak e zi sau noapte?!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

miri, eu zic ca la luat lenea sau saracu din lipsa de spatiu nci el nu mai stie ce sa faca, incearca sa tusesti sa-l zgaltai putin, pe mine daca ma apuca tusea sau stranutul imediat dupa primesc replica de parca as putea sa ma abtin

Louiza 37s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laura, felicitari pentru minunea pe care ai adus-o pe lume! Doamne Doamne sa ii calauzeasca pasii Mariei Thea (ce nume sublim), sa ii presare zilele cu multe bucurii si sa ii aduca noroc si fericire! Sa fiti fericiti mami, tati si puiuta voastra!

Miri, tu imi dai emotii.. Azi cand in sfarsit nu mai e nimeni ranit in aripa la mine in familie, vii cu vorbe de-astea? N-ai vazut ca-s nevricoasa? Si-asa am palpitatii in ultimile zile si simt o presiune in bibilica (serios!). Daca imi mai dai si tu motive...
Hai sa vii cu vesti bune ca te simti bine si ca bebe sacha e saltaret. Mititelul probabil ca simte starea ta de rau si de-asta nu e nici el foarte vioi. Pupam dulce fata si baietii!!

Eu in sfarsit am o zi in care ma simt bine si eu si in care suntem bine toti. Am iesit cu Anita afara, la zapada in marsupiu. I-a placut mult. Eu mergeam tare mandra si ea facea ca un calut.
Luca este la soacra mea azi (este sotul la serviciu si l-a luat soacra ca sa ma pot ocupa eu linistita de Ana).

De Irlandeza inca nici o veste??? Doamne ajuta-i sa fie bine si ea si bebe!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by stoisor

buna zuzici.....la noi a fost popa cu botezu ,acum am reusit sa va citesc si ce sa vezi..........BINE AI VENIT PE LUME THEA MARIA FELICITARI MAMI LAURA si IRLANDEZA O PENTRU TINE ,FI TARE ZUZICO
la mine continua nelinistea cu privire la calciul ala batal vina....mi chiar frica sa il iau ,daca ar mai fi cineva care sa fi luat l-as lua mai linistita dar asa chiar mi frica ,sper sa il iau de maine ca azi tot nu am luatmi frica sa nu imi dea contarctii mai mari pt ca oricum eu am contractii noaptea v-am spus
sunt stresata pt ca sunt toata ziua singura ,stau in pat si ma gandesc la toate bazaconiile ,vorbesc la tel;efon intr-una si cam atat ,am o mie de ganduri si o puzderie de hormoni care ma dispera de viata ....acum imi cant ,acum imi descant
va pupacesc

33+Sara Ioana

eu am avut valorile la ca si mg scazute si mi-a dat doc CA+MG+D3.Si eu ma confrunt cu contractii de vreoooooooooooo 16 sapt:-)si intradevar de la calciu erau ceva ceva mai .....nu e de speriat dar le simteam mai bine ca sa zic asa ,mai ales noaptea dar nu mai aveam dureri de oase in zona pelvisului.Am luat doza dubla ,2/zi timp de 10 zile cu pauza 20 zile si apoi am inceput iar sa le iau.Cand am mers la doc i-am zis ca de la calciu ma doare mai tare burta si a zis sa le opresc , asta in sapt 35 ,dar prima tura le-am luat, cu no-spa de rigoare .Mai mult nu as sti ce sa iti zicf, incearca o zi doua vezi cum e, dar nu sunt chiar asa periculoase daca le iei cu magnziu,asta contraataca efectul calciului.

Apropos de contractii,incepe sa imi fie o frica nebuna de nastere pt ca la 21 de sapt cand am avut col deschis DOAR 1 cm , am avut niste dureri groaznice,imi venea sa urlu.Daca la un cm ,dar pana la 10

Irina 36+ Matei

POZE

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicole_es

alexia28 am primit pm-ul tau,te pup si iarta-ma ca nu ti-am rasp,dar sunt cam batuta in cap si nu stiu ce sa fac,imi prind urechile aici
dupa ce scriu mesajul,cand dau trimitere imi spune ca tre sa intru la subject si nu stiu ce si cum.scuze,dar daca poti sa ma ajuti ititrimit si eu rasp cu datele mele
alinaatudor pup
pup

raspund cam in reluare ca mai fac cate ceva prin casa...si pana mut tonajul...nu am fost in viata mea atat de mare..si la cum spune Irinouka...in ultima luna o sa mai fie un boom...nu stiu ce ma fac....

Nicole, vroiam sa spun ca trebuie neaparat sa scrii la subiect titlul mesajului..un titlu oarecare ce vrei tu...ca altfel nu ti-l trimite..in rest sigur faci bine ce faci si se va trimite ...

Alina 34 si Stefania

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Acum m-am trezit din somnul de frumusete. La asistenta, totul ok..analizele de urina mi-au iesit bune, TA putin cam ridicata 118/80 dar a zis ca e de la raceala, cica. Lungimea burtii este mai mica cu un cm decat data trecuta...a coborat domnisoara.

Acum il astept pe Timo, ca-mi aduce un cadou de ciocolata..asta pt ca sunt bolnavioara...ce smechera sunt

Va

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Bravo Miki pentru vestile bune..iar tensiunea nu e chiar mare...

...Fretele meu a ramas cu o vorba de cand era el mic mic...cand il apuca raceala ii cumpara tata banane (pe atunci erau mai greu de procurat)..si mereu, de cate ori raceste zice ca trebuie sa isi cumpere banane..e super tare...

Alina 34 si Stefania

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

alinaatudor,gata am reusit si eu sa intru pe contul comun si am luat de acolo mai multe nr de tel printre care si al tau(sper sa nu te superi).te pup.
acu va las ca m-a anuntat soacra mea ca vine preotul cu aghiazma de boboteaza,si cum vine doar la sarbatori si din alt oras,prefer sa fiu pregatita sa-l primesc.va pup pe toate.

Mergi la inceput