* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (109) *
Raspunsuri - Pagina 10
stancutza spune:
Fetele, ce zi buna pentru zuze!
Avem deci un nou clopotel-clinchetel, in persoana Theei-Maria, si o Patti mica pe drum! Sa traiasca amandoua, sa fie sanatoase si papacioase si sa-si bucure parintii...ca de mult le asteapta!
Eu am fost la serviciu, prin zapada taras-taras, cu pasi mici, si cu sotul alaturi. Am ales sa mergem cu metroul, si cred ca bine am facut. Trebuia sa ajung dimineata repede-repede la recoltarea pt streptococ si ne grabeam putin. Dar m-am fortat sa nu fac nici pasi mari, nici sa nu alunec sa mai fac o supra-intindere fata de cea permanenta si tot m-au durut oasele de la dansa. Se pare ca e o stare cu care trebuie sa ma obisnuiesc. Dar, la fel ca si in perioada greturilor: am zile mai bune si mai proaste, zile in care ma doare fiecare pas si zile in care chiar iau viteza ... ma rog, adaptata la dimensiunile elefantine .
Una peste alta, azi a fost ultima zi de munca. De acum, huzureala..si organizare! Eu sunt o zuza de sfarsit de ianuarie, dar cum observ ca au fost mai harnici la venit pe lume clopoteii-baietei, poate ca o sa devin zuza de februarie??? Oricum, promit sa fiu activa aici pe forum in timpul care a mai ramas, ca sa fim o gasca mare si vesela la sfarsit de ianuarie.
, ca de obicei,
Stancutza 36 Sofia-Elena?
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker
http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele
Gina M spune:
Laura Ioana - mi-au dat lacrimile cand am vazut ca ai nascut si totul este in sfarsit bine!
Ma bucur tare mult pentru voi!Sincere felicitari pentru micutza; Thea Maria!
Fie ca Dumnezeu sa va calauzeasca fiecare pas al vietii,sa va protejeze si sa va binecuvanteze cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a putea fi pilde demn de urmat pentru micuta voastra.
Poze-David Jonathan!
miri_mik spune:
ca s auit de dureri de cap de nemiscari si alte cele, ghiciti ce am facut... curat in casa! daca-s normala... nu-mi da nimeni certificat, eventual o dunga roshie in buletin:))) am desfacut bradul, luat jos o parte din decoratiuni. asa stiu c anu mai am treaba cand revin din spital, si cum e zi de "gunoaie" maine, si culeg si brazii din fata casei, m-am scos. l-am "terminat" fara nici un sentiment. groaznica ziua de azi. noroc ca maine incepe alta:)))
alina023, nu-ti fa griji pt mine.maine merg la spital oricum. gaga s-a mai fatsait, asa, anemic dupa lapte batut, dar poate e doar o zi proasta si eu am avut prima criza pre-partum zdravana din viata mea de gravida:))
capul tot ma doare. nu-i bai, rezolvam cu shopping:)))
miri_mik 39s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Bravo Miki pentru vestile bune..iar tensiunea nu e chiar mare...
...Fretele meu a ramas cu o vorba de cand era el mic mic...cand il apuca raceala ii cumpara tata banane (pe atunci erau mai greu de procurat)..si mereu, de cate ori raceste zice ca trebuie sa isi cumpere banane..e super tare...
Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 6 Saptamani
SUPER TARE!!
Miki 39+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 1 ZI!!!
miki_baby spune:
Miri, mi-ai dat o idee buna! Maine ma apuc si eu de curatenie!
Miki 39+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 1 ZI!!!
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by nicole_es
alinaatudor,gata am reusit si eu sa intru pe contul comun si am luat de acolo mai multe nr de tel printre care si al tau(sper sa nu te superi).te pup.
acu va las ca m-a anuntat soacra mea ca vine preotul cu aghiazma de boboteaza,si cum vine doar la sarbatori si din alt oras,prefer sa fiu pregatita sa-l primesc.va pup pe toate.
nicole34 si alessia luciana
Cum sa ma super...Vom fi aici, pe baricade si vom face galerie...
Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 6 Saptamani
grati.ela spune:
Miri eu ti-o luasem inainte de dimineata...sa ma pot trezi.
Acush am terminat si somnul de pranz. Sotul a iesit cu Ozi in parc la saniush. Eu n-am indraznit.
Cica azi am facut mancare...nu mai este nimicutza! Am mancat si-am mai cerut supliment fiecare asa ca maine din nou la cratitza. Recuperez ca tot semestrul a gatit mama.
Despre kg...eu sunt deja o balenutza...am deja +8kg si asa am senzatia ca mai pun. Partea ciudata este ca am pus masiv pe coapse, gambe, o idee in talie (exceptie burtik desigur) si inca un pic pe maini. Mi-e groaza cand ma gandesc ca iar ma-nvineteste maseorul la vara! Dar fata de prima parte a sarcinii cand nu aveam pofta de mancare acum parca asa avea doua guri. Si am pofte care mai de care mai dulci sau mai fainoase. Va fi tare greu sa-mi ridic picioarele dupa operatie (in spital data trecuta ajunsesem la concluzia ca mamicile care aveau picioare subtiri indurau dureri suportabile la ridicarea din pat fata de cele cu butucei ca mine).
35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile
grati.ela spune:
si ca vazusem ca se vorbea de baitza lui bebe...cred ca nu v-am povestit cum la 3 sapt era sa o inec pe Ozi facandu-i singura baie. Din cauza ca tipa ca din gura de sarpe in fiecare seara de la 21 la 1 am decis sa-i mut baia de seara dimineata (ca in maternitate). Am pregatit toate cele si mi-am zis ca ma descurc singura. Tineam copilul cu capul in jos pt a o spala pe cap...cand sa clatesc ridic cratitza cu apa si automat bratul stang cu bebe s-a lasat mai jos. Am clatit de doua ori chiar si cand ridic fata era visinie la fata, cu clabuc la gura...o tinusem cu capul in apa cat timp clateam de zor. Am inshfacat-o de piciore, cu capul in jos, i-am dat doua palmutze la fund si i-am si varat degetele pe gat sa nu fi inghitit limbutza...incepe intr-un final Ozi sa urle disperata dupa care o streg repede si adoarme copilul instantaneu. Pe cine sa sun?! Sun la maternitate si cer cu neonatologul...ma-ntreaba dak tzipa..i-am zis ca a tzipat dar doarme...mi-a zis ca nu a patit nimci. De disperare sun sotul, o sun pe mama si le zic ca am inecat copilul...in 10 minute apar si fuga la spital...Ozi doarmea epuizata. Au controlat-o si au zis ca e ok...eram disperata ca inghitise clabuc...ei bine, a fost ultima data cand am spalat eu copilul.
35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile
cati_magureanu spune:
Va pup, fetelor!
Revin si eu dupa o lunga absenta si vreo 13 capitole pierdute....
Mi-au dat lacrimile cand am vazut cate mamici avem, deja...
Va felicit fetelor, pe toate, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si cuminti iar voi sa va reveniti cat mai repede!
Gina, sper ca ai primit SMS-ul meu...Ti-am trimis unul pe 20 decembrie in care te felicitam...Am reusit sa citesc cateva capitole din urma..am vazut si pozele bebelusilor...Extraordinar! M-au emotionat pana la lacrimi...sunt asa frumosi toti...
Sper ca ati avut cele mai frumoase sarbatori si cel mai frumos sfarsit de an!...zic si eu...cu intarziere...ca la mine n-a fost sa fie....
Despre mine...n-am nascut inca...am DPN-ul maine...Aseara m-au incercat niste dureri destul de intense, vreo 2 ore..dupa care...pauza...
Ca si in cazul lui Breaz, mi-a zis doctorul sa mai vin pe 7 ianuarie, in caz ca nu nasc pana atunci si vedem ce facem...
In rest....sunt tare suparata...chiar de Craciun, tatal meu a facut un accident vascular cerebral, l-au internat fara prea mari sanse de supravietuire...Mama, care abia venise de o saptamana la mine, a trebuit sa plece in Romania....Suntem distrusi cu totii si am stresat copilul asta in ultima perioada cu plansete si tensiunea asteptarii ca medicii sa poata da un verdict in cazul tatalui meu....
Of...eram asa fericita si, intr-o secunda...s-a naruit toata fericirea mea...Ma simt anesteziata si lipsita de entuziasmul de dinainte de nenorocirea asta....bietul meu bebelus...
Va pup si va tin la curent cu nasterea...
Toate bune!
Cati
(37+)&Matei
AMR 20 zile
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
Ali_bia spune:
FELICITARI LAURICI !!!!!!!!!!!
_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 25+