* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (109) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

acum am citit si putin din urma.

cati, imi pare nespus de rau pt evenimentul trist din familia ta. ci accidentele de genul asta nu se stie niciodata, s-ar putea ca organismul tatalui tau sa reziste in feluri neasteptate pt medici. trebuie sa speri in permanenta ca va reusi sa treaca peste incercarea asta. ai plans si te-ai necajit si este de inteles...te pup mult si...ai grija de bebe, ca mai e asa putin si la tine...!

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Bine ai venit..Patricia...fetita mult dorita si iubita...sa fie sanatoase si sa se bucure una de cealalta...Felicitari mamico

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Aaaa, si ca postai cu mov mi-am adus aminte ce se bucura Ellenuta ca bebe de LauraIoana e fetita, ca i-a cumparat mami ei de pe LaRedoute fesultez mov.... Mai Ellenuta, tu ai o boala cu movul asta Intai paturica mea, apoi fesuletul...

37+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Mitsule, eu ma bucuram, nu Ellenuta

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Laura Ioana , sa-ti traiasca minunea...Doamne , ce fericire ... sa fiti sanatoase amandoua iar Thea Maria sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Eee na! Si tu, Brutus?

O sa ma uit,... Dar eu asa imi aduc aminte...

37+

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

hihi, bishu, si io am avut aventuri prin zapada azi. pe la 8 seara a reusit baiatul meu sa faca rost de lopata pt dezapezit masina si a coborat in parcare sa rezolve problema. i-am dus eu ceva mai tarziu matura si nu mai stiu ce si, pt ca tot nu iesisem de doua zile din casa, mi-am facut de lucru la curatat zapada. tare mult mi-a placut, am stat cam juma' de ora si chiar am fost eficienta. :-) me proud ca mai pot fi de folos la munci fizice.
acum m-a luat un soooooooomn...

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mai fetelor eu ma mai documentez..cica..citind despre ingrijirea copilutzilor...O intrebare..cum trtebuie sa doarma bebe..cu fata in sus sau in jos...stiu ca suna aiurea dar am auzit si varinate...

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Daaaa, mai miki, stii tu ce zici, la propriu Sorry!

Irinouka, asa-i ca e dementiala zapada asta? Pana acuma ioc, acuma a venit gramada... Ma simteam intr-o bucla temporala azi cand am iesit din casa, nici tipenie de om pana la drumul principal, cateva urme, nu tu carare, nu tu nimic... Ziceai ca sunt in pustiu, singura, lumea a paralizat si eu trebuia sa imi fac drum prin mormanele de zapada! Aaaah! De ar fi fost frisca... Cred ca as fi fost si mai fericita! Oricum, iarna asta e una speciala, cea mai speciala de pana acum pentru mine - la bebe ma refer - si trebuia ca toata natura sa "conspire", nu? Ce cadru feeric! Mi-era ciuda ca nu nasc acolo in zapada! Poate se trezeste zapada sa se topeasca pana iese baby mic, ca o bat!!!

37+

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare Zuzelor !
Azi am trebaluit toata ziua , n-am stat nici 5 min. jos . Acum am bagat un ochi pe forum , dar nu cred ca pot sta mult , ca ma doare taietura
Tot azi am iesit pt prima oara din casa si a fost super...Cartierul era minunat , cu zapada asta mare , cu lampile aprinse si cu oameni iesiti la plimbarea de seara , cu copii pe saniute si catzei poznasi. A piscat putzin gerul , dar parca nu-mi mai venea sa intru in casa...

Mai Miri , m-ai cam bagat in sperieti cu moartea subita a sugarului datorita temperaturii mari...incerc sa pastrez temperatura cat mai scazuta in camera bebelinei , dar din pacate nu prea pot controla chestia asta , pt ca nu am centrala proprie , nici posibilitatea sa inchid caloriferul ...singura cale de a raci camera este sa deschid geamul , ceea ce fac cam de 3 ori pe zi , timp in care duc pitika in alta camera , insa , dupa o juma de ora , iar sunt 26-27 grade. Nu cred ca ar fi ok sa tin geamul deschis cand Sara e in camera , mi-e frica sa n-o traga curentul.

Tinna , Sara a facut baitza in fiecare zi , inca de la nastere si i-a cazut buricutzul frumos in a 6 a zi . E moarta dupa baitza , ii place f. mult , insa , cand o scot din apa , e tragedie ...urla ca din gura de sarpe.

Lala D , merci pt pontul cu cantarul Laica ...tu ai comandat pe internet sau au vreun magazin?

Ven , eu ziceam ca mi-a citit preotul ieri...la mama trebuie sa citeasca o rugaciune , ceva pentru insanatosire grabnica si pentru a nu se lega blesteme si farmece . Se cheama preotul dupa ce bebe face 8 zile . Dupa asta mamica poate iesi din casa , insa nu poate merge la biserica pana la 40 zile. la 40 zile se merge la biserica si se mai citeste ceva de catre preot. Bebe nu poate intra in biserica pana la botez...asta mi-a zis mie preotul.

Doamne , Cati ...imi pare nespus de rau pentru tatal tau...sper din toata inima si ma rog la Dumnezeu sa-si revina si sa nu ramana cu sechele . Iar tu...fii tare , ai grija de tine si de bebe ...mai aveti putzin si va vedeti !

Despre Irlandeza...nicio veste ?

Go Irlandeza , go !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput