* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (109) *
Raspunsuri - Pagina 14
zeririlouiza spune:
Vali multumim mult pentru predarea stafetei
Louiza 37s + Yasmin
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Eliza spune:
Felicitari Laura, sa te refaci repede si sa ne povestesti cum a fost.
Sper ca Irlandeza sa fie bine si sa auzim vestea cea mare in curand.
Cati imi paree rau pentru tatal tau si imi dau seama cat te-ai stressat zilele astea. Dumnezeu o sa aiba gija sa fie bine pentru toti pana la urma. Ati asteptat asa de mult bebele asta incat trebuie sa va bucurati din plin de el. O sa fie putin mai greu ca acum mama ta nu o sa mai fie langa tine dar o sa reusesti, asta e sigur. Haide, incearca sa alungi gandurile negre si ai incredere ca totul o sa fie bine
Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007
IrinaL spune:
Cati, imi pare tare rau pt. ceea ce i s-a intamplat tatalui tau. Nu-ti pierde increderea, iti doresc sa se insanatoseasca si tu sa fii tare pt. bebelusul tau
Dani, acum am vazut pozele de la Craciun si Andrei al tau mi se pare un ingeras de copil. Sa-ti traiasca si sa primeasca o surioara pe masura
Irina 37+Ileana
http://good-times.webshots.com/album/561638078UNmTAB
danybv spune:
Cati ,ii doresc multa sanatate tatalui tau si sa se faca bine cat mai repede .
La noi la Tulcea nu este zapada doar bate un vant ingrozitor.
La mine cred ca barza a ramas inzapezita pe undeva ca nu apare .
danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!
zeririlouiza spune:
Am uitat sa schimb si eu ceva la semnatura sa adaug al doilea nume al bubulinei: Elena deci va fi Yasmin Elena, sa aibe onomeastica si ea sa fie cu al iei tatic si nasica in aceasi zi
Louiza 37s + Yasmin - Elena
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
danybv spune:
IrinaL, saru`mana pentru compliment .Am reusit si eu sa scot cateva poze daca sotul mai tot timpul a fost plecat nu prea am reusit sa scot poze .Toate mamicile suntem frumoase si vom avea bebelusi frumosi si sanatosi .
danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!
Mitsu-bishu spune:
Neata, zuzele!
Eu m-am trezit acum o ora... Am fost sa dau o "tura" prin zapada... Tura care a tinut 3 ore. Deci sa va povestesc: a fost criminal, credeam ca e cald ca vedeam pe geam cum se aseaza fulgii linistit... Cand am iesit afara era frumos, dar nema carari, zapada pana la genunchi... Am iesit la "drumu' mare" adica pe Timisoara si era totul mort. Nu mi-a venit sa cred!!! Plaza era cufundata in zapada, tramvaiele abia veneau, erau cativa oameni pe toata strada si foarte putine masini. Inca era bine dar in dreptul lu'Plaza (ma duceam pe jos spre Lujeru') a inceput un viscol de ziceam ca mi se despica fata in doua (pe cap nu aveam nimic, ma gandeam sa las cativa fulgi sa imi intre in par, sa miros a zapada... copil prost ce sunt!), mai era si o haita de caini pe acolo si un grup de oameni parca veniti din Siberia, cu fetele sangerii de frig! Le-am tras vreo doua injuraturi in gand astora de la Plaza cu programul lor de boieri (deschid la 10:00...), ca aveam de gand sa imi iau un ceiuts fierbine si ceva de la Mac/KFC sa imi mai fac curaj... Nu va spun de cate ori am cazut prin zapada, ca era un drum tare ingust pe unde treceau si oameni si masini (care pana am ajus eu in dreptul lu' Cora "inviasera"); cand am intrat la Bancpost nu mai puteam sa vorbesc. Imi paralizasera muschii fetei, se uitau aia la mine ca la Eti, omul zapezilor... Aveam blugii "murdari" de zapada pana sus. In fine, am petrecut pe acolo o incantatoare jumatate de ora dupa care a trebuit sa infrunt iarasi viscolul de afara. M-am dus pana la CEC sa le spun alora sa vireze ceva $ intr-un cont facut la Bancpost, dar nu am rezolvat nimic In fine, complicat; ideea e ca trebuie sa ma mai duc si maine! Si cand ma intorceam voiam sa ma consolez cu o tiramisu - 2 - 3 de la Tiptop dar aveau toate rafturile pline de savarine (ramase de la Rev., pun pariu). Ma intorc spre intersectie, dau sa intru in Cora la care nu avusesem inspiratia sa ma uit daca au deschis (am fost avertizata ca deschid la 12:00 sau la 14:00, nu mai stiu exact, dar mi s-a parut neverosimil pentru disperatii astia care ar scoate $ si din piatra seaca... Adica... Au tinut ei non-stop 3 zile inainte de Craciun...) si era inchis... Normal. Ma intorc spre Plaza unde intre timp au deschis, ma urc la Mac si mananc de rup. Apoi ma duc prin GMarket ca nu ma mai induram sa mai ies afara... Ma holbez la toate standurile, cumpar chestii inutile ca sa nu fie penibil. In sfarsit, ies iar afara, unde era minunat, aer proaspat dar nu asa de rece ca mai devreme, zapada era putin viscolita in dune... Era o priveliste de povesti! M-am injurat ca am uitat sa imi iau camera (ca mai mult d'aia iesisem...) si mi-am promis ca ies sa trag cateva cadre... Dar ti-ai gasit! Am ajuns acasa, am mai tras o scarbosenie de ceai de zmeur pe gat si am adormit bustean!!!
Daaaa... M-am lungit aiurea la vorba... De fapt intrasem sa va spun altceva - ca am gasit la Lujerul in piata tinctura de marar de la DaciaPlant - buna pentru cresterea lactatiei dar si impotriva hirsutismului, are actiuni de stimulare a activitatii gonadelor la femei - este estrogen, diuretic, regleaza cortico-suprarenalele, etc. si cica ajuta la cresterea sanilor deci cele cu "bidonashe"... beware!!! Si ce am mai luat... Am citit ceva foarte interesant pe un alt forum - p a r i n t i .com, zicea o tipa care a nascut in Germania - pentru cele care nasc natural si care vor avea epiziotomie (am facut o obsesie din asta!) sau rupturi in caz ca nu sunt de acord cu epi' - uleiul de arbore de ceai - eu am luat Ulei Esential de Ti Tree de la Fares - se pun cateva picaturi in lapte nedegresat (scrie si pe prospect) - eu am luat lapte condensat, puneti cam o jumatate de cutiuta la 500 ml apa calduta; uleiurile astea sunt volatile si se evapora daca le puneti direct in apa calda, deci dizolvati in laptic, apoi turnati in sticluta cu apa si SE FOLOSESC PENTRU A SPALA ZONA "RANITA" DUPA FIECARE MERS LA BUDA - adica dupa fiecare pipi clatiti locul cu solutia din sticluta, cica face minuni! Eu am luat o sticla d'aia de Prigat Activ la 0.5 l cu "tetina"
Sooo... Nu am stat chiar degeaba azi. Problema e ca nu o sa stau nici maine - tre' sa dau o fuga la gine' si la CEC ... Asta e!
37+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
Mitsu-bishu spune:
Shose, minunata burtica, tu arati fantastic! Eu... am inca o burta de 6 luni si vezi si tu, am trecut in saptamana 38... Sunt curioasa cand are loc "puseul" ala de crestere ca mai am doua saptamani
Pana acum am luat 10 kg care cred ca s-au pus pe fund ca burta mea... Abia se vede... Mai ales cand sunt imbracata daca stau dreapta si "sug" putin abdomenul... Zici ca sunt in 20 de saptamani! Da Doamne sa fie baby bine si sa imi fi urcat mie matzele in gat sa isi faca el culcus! Ca nu pot sa cred ca am un matz de copil la cat sunt eu de masiva... Adica sunt inalta si osoasa.
37+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
alinaatudor spune:
Hmmm...Mitsule..chiar ma gandeam pe unde ai esuat...ca nu mai dadeai nici un semn..ma cam ingrijorasem...
Jelimoni, ai dreptate cu aparatul..trebuie...dar TREBUIE sa fac si eu poze...
Vali, multumim de stafeta...sa fiti sanatosi si foarte fericiti..va imbrtatisam cu drag
Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 6 Saptamani
nemary spune:
Mitshu, curata aventura. am auzit ca maine va fi si mai frig, deci ai grija cum te imbraci, sa acoperi bine burtica. si ai grija la cazaturi.
eu azi nu am iesit din casa si cred ca nici maine nu ies, daca nu apare vreo urgenta.
Mari 36+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.