* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (109) *
Raspunsuri - Pagina 13
Miutza spune:
Laura Ioana, felicitari pt Thea Maria!!! Sa fie sanatoasa, norocoasa, sa manance bine si sa va aduca numai bucurii!!! sanatate si refacere rapida!!!
Irlandeza, asteptam veeeeeesti!!!
am fost si eu azi la medicul de familie si m-a pipait pe burtica si mi-a zis ca e f jos capul lui bebe, dupa ea nu trec mai mult de 2 sapt si nasc nu va spun ca intreband-o mai multe chestii despre nastere si conditiile si practicile din spital, mai tare m-au apucat emotiile ufff...si m-a luat cu mers la baie si tot tacamul ca s-a speriat sotul meu ca nasc ce blegutza sunt, ofofof Doamne! sper sa-mi treaca emotiile si sa ma pot controla, acum e mare show la mine in burtica, Maya da din picioruse la greu! mi-am facut bagaj special pt prima zi pana nasc, cu tampoanele din vata, prosop, sapun, cana, niste biscuiti in caz ca mor de foame, papuci, o pereche de chiloti (desi n-avem voie cica), cana, hartie igienica si bani si bagajul mai mare il voi lasa la sotul meu care va astepta pe holuri si care cica - atentie!!!- nu ma poate vizita deloc in zilele cat voi sta in spital pt ca aduce microbi ... las gentutza mai mare la el pt ca ma vor muta ba in sala de travaliu, ba in cea de nasteri ba in salon apoi, nu??? si stau eu sa am grija gentii? asa, o sacosa acolo, nu-i problema daca n-o mai recuperez sper sa obtin programare pt sapt viitoare la dr gineco si atunci vom vedea mai clar cum sta bebe si cat mai dureaza... mi-am dat deja jos bratarile, asta e clar semn ca ma pregatesc de nastere hihi...(dr de fam mi-a zis sa le las acasa 1) sa nu par "cu prea multi bani" sa nu se mai sature asistentele si infirmierele si 2) se fura in spitale )
cam asta ar fi cu mine...
Monica doc, sper din suflet sa stea bebe la caldurica pana isi mai revine vremea sau pana vrei tu mai bine
Miutza 36+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 4 saptamani!
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
szivarvany spune:
Sciuzati ca intru la voi ...
Nu are nimeni nr Irlandezei ???
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
stoisor spune:
noapte buna zuzelor ......nu am avut de lucru si am cautat pe net despre gentamicina ......mai bine stateam in loc nu???asta ca sa-mi stric seara si sa fiu sigura ca nu mai dorm deloc la noapte ....cica este total contraindicata in sarcia gentamicina
eu am luat 10 injectii de genta in sapt 30/31
33+Sara Ioana
nemary spune:
Cati, mul;ta multa sanatate tatalui tau, sa treceti cat mai repede si mai usoar peste aceasta neplacere. Noi suntem alaturi de tine si te imbratisam cu drag.
Mari 36 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
vali_delide spune:
Dragi zuze,
In primul rand va spun "la multi ani!", sa aveti nasteri usoare si bebici sanatosi.
Imi cer scuze ca dau buzna, am citit ceva din urma si am vazut ca fetele mele de la odiseea de nov.-dec.2007 nu au avut timp sa va predea stafeta (cel putin eu nu am vazut)...asa ca imi iau inima in dinti si o fac eu.
Ramaneti, asadar, veteranele odiseei si va dorim din suflet ca si la voi sa fie o odisee la fel de norocoasa ca si a noastra, cu bebelusi la fel de frumosi si de sanatosi si cu mamici frumoase, sanatoase si optimiste. Va asteptam cu drag la "clubul scutecelor' unde, atunci cand veti dori, vom fi gata sa va dam cate un sfat din experienta noastra, cu mare drag.
Felicitari zuzelor care deja sunt mamici, sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei toata viata.
Sa aveti un an frumos,plin de bucurii si de impliniri.
Va pupam pe toate...nasteri usoare
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
Miutza spune:
Cati, muuuulta sanatate tatalui tau! si voua, putere sa treceti peste aceasta grea incercare si sa se termine totul bine pt toti!
Miutza 36+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 4 saptamani!
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
alexia28 spune:
Vali multumim frumos colega mea de la tutunarese.
Cati, imi pare rau de tatal tau, sa-i dea DD sanatate, sa-si revina si sa-si tina nepotelul in brate. Dumnezeu sa-i dea putere tatalui tau sa invinga boala si sa fie sanatos.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
AMR 7 SAPTAMANI
miri_mik spune:
cati, ce s-a intamplat e groaznic, dar... asta e mersul vietii...cu toate ca ti se pare greu, si nedrept, prioritatile tale acum sunt altele... vei deveni parinte! facandu-ti ganduri si griji nu iti asiguri un debut usor, care oricum nu e usor... asa ca, gandeste-te bine ca puiul tau conteaza cel mai mult. sunt convinsa ca de tatal tau se ocupa bine medicii, ca mama ta ii este alaturi si ca se ingrijeste de el cum poate mai bine... datoria ta este sa te ingrijesti de puiul tau! mai ai putin si-l tii in brate, nu lasa durerea asta sa-ti intunece fericirea, copilul ala merita totul! neimpartit, nedivizat!
curaj! indiferent ce-ti aduce ziua de maine, faptul ca vei deveni mama primeaza! pupici!
miri_mik 39s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
danybv spune:
Buna seara fetele, tot 2 in 1 suntem .Nu am reusit sa intru azi la semnatul condicutei fiindca am fost foarte ocupata .
Vreau sa felicit si eu pe Laura :sa-ti traiasca bebelusa sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Pentru Ven: eu sunt zuza cu sotul preot. Asa deci molifta ca mama sa poata iesi din casa se citeste la 8 zile de la nasterea bebelusului , se citeste doar mamei si mai este o rugaciune care o citeste atunci Pr este acea rugaciune de punere a numelui pentru bebe. Iar la 40 de zile se citeste cea de-a doua molifta ca sa poti intra in biserica .Mai am de citit din urma si mai revin .
danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!
stancutza spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Dragi zuze,
In primul rand va spun "la multi ani!", sa aveti nasteri usoare si bebici sanatosi.
Imi cer scuze ca dau buzna, am citit ceva din urma si am vazut ca fetele mele de la odiseea de nov.-dec.2007 nu au avut timp sa va predea stafeta (cel putin eu nu am vazut)...asa ca imi iau inima in dinti si o fac eu.
Ramaneti, asadar, veteranele odiseei si va dorim din suflet ca si la voi sa fie o odisee la fel de norocoasa ca si a noastra, cu bebelusi la fel de frumosi si de sanatosi si cu mamici frumoase, sanatoase si optimiste. Va asteptam cu drag la "clubul scutecelor' unde, atunci cand veti dori, vom fi gata sa va dam cate un sfat din experienta noastra, cu mare drag.
Felicitari zuzelor care deja sunt mamici, sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei toata viata.
Sa aveti un an frumos,plin de bucurii si de impliniri.
Va pupam pe toate...nasteri usoare
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
Vali, multumim frumos!
Cu stafeta predata oficial sau nu, clopoteii au aparut repede...incantand toate zuzele si bucurandu-si parintii.
Sa ne vedem toate cu bine la scutecele!
Stancutza 36 Sofia Elena?
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker
http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele