* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (109) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Cati, trebuie sa stai linistita cu ajutorul lui Dumnezeu se rezolva totul si taticu va fi bine, acu incearca sa te gandesti la bebe si sa te linistesti

Louiza 37s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

am vazut ca esti din sibiu......m-am indragostit de sibiu si nu ma stat decat o zi si ais ploioasa .AM fost anul asta prima data .Am nimerit in timpul unui festival de muzica populara, pe o ploaie torentiala si un frig grozav cu toate ca era in miez de vara .Plecasem numai in tricouri de la gr pt ca aici erau 44 de grade si am dat de un friog groaznic.Oricum , si sotului i-a placut tare mult.vrea sa mai mergem sa stam mai mult

Irina 36+ Matei

POZE

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Laura D cum te mai simti, sper ca esti cuminte ca uite si Doamne Doamne tine cu tine a venit zapada si esti consemnata acasa

Louiza 37s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by cati_magureanu

Multumesc mult Grati! Sa dea Dumnezeu sa-si revina si sa se recupereze...cat s-o putea de bine...Ma rog si eu, de atunci, zi de zi...
Azi i-au facut o angiografie (un cateter pe artera care ajunge la creier) sa vada ce s-a intamplat acolo si ce decizie vor lua medicii (daca e caz de operatie sau nu), cat de grav este..etc...

Pup

(40)&Matei
AMR 1 zile
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva tocmai acum,ma rog pt tatal tau si pt tine sa se faca bine si sa-ti vada nepotelul sa se poate bucura de el!@

Moni 36+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaatudor

Cati, ne rugam pentru tatl tau..sa ii fie bine...ai incredere in Dumnezeu..iar accidentele cerebrale se pot recupera, cu fizioterapie cu tot tacamul..trebuie sa fie bine...E usor de zis sa te concentrezi asupra bebelului..dar...asta trebuie sa faci..e singurul lucru l care trebuie sa te gandesti...

Grati.ela...mie imi e si jena sa va spun cate kg am luat...la inecputul sarcinii aveam 50-51..acum am 67...Gooosh..horrible...nu vreau sa ma gandesc ca raman cu ele..ca ma duc cu capul..sunt si umflata de apa..cel putin asa imi simt tesuturile..flafy..ca sa zic asa...acum..imi caut scuze..daca de 3 luni nu fac miscare deloc...de aia cred ca am "castigat" atat...de mancat..mananc dar ca inainte..adik..nu muuult mai mult...iar dispozitia adipoaselor este ingrozitoare..am pus in partea de sus a corpului..brate, spate, si pe picioare si coapse..dar nu exagerat..adik..sunt ca un cartof urias cu maini si picioare...Scriu ijnca o data, poate se adevereste..sper din suflet sa le dau jos...

Cred ca din cauza gabaritului nici nu am facut asa multe poze cu mine gravi..mi se pare ca..nu are sens sa pozez o balena...:-)

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

si eu aveam aceleasi kg ca si tine inainte de a ramane...ssi am pus 25 de kg ana acum!!iti dai seama??da nu-mi pasa sunt convinsa ca le dau jos si eu sunt sigura ca e multa apa retinuta caci nu mananc mult...in schimb mi-am facut mii de poze pt ca e prima oara cand sunt gravi si e ceva cu totul special.si credema ca o sa-0ti placa pozele si amintirile din perioada asta...chiar daca suntem ca niste balene!!!E PRIMUL SACRIFICIU CE-L FACEM PT BEBICI :) ASA CAPUNE MANA PE APARATU FOTO!

Moni 36+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stoisor

IRLANDEZA ce faci??? cred ca deja il ai pe bebe in brate dar ajunge vestea mai tarziu la noi ...nu??
CATI curaj si nu iti pierde speranta ,va fi bine daca iti pastrezi speranta
si noi avem DPN 20 feb ,intram mai rar dar asta pt a ajunge cu bine la finis ,sincer as prefera sa stau numai aici cu voi dar nu pot cand am dureri mari ,chiar nu pot ,,nu vreau sa supar pe nimeni
Sibianca Moni pupici pt tine
m-am hotarat o sa iau afurisitul de calciu multumesc EREENA pt mesaj mai mai incurajat putin si de maine incep cu el este tot calciu cu D3 cum ai spus si tu ca ai luat si tot asa numai 10 zile apoi iau ferotabul si centrum materna pana vine Sara
multumesc de raspuns din tot sufletul
pupici

33+Sara Ioana

F BINE FACI apuca-te sa-l iei si daca observi ceva in neregula suna-ti doc de fam!iti tin pumnii!

Moni 36+,

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

am vazut ca esti din sibiu......m-am indragostit de sibiu si nu ma stat decat o zi si ais ploioasa .AM fost anul asta prima data .Am nimerit in timpul unui festival de muzica populara, pe o ploaie torentiala si un frig grozav cu toate ca era in miez de vara .Plecasem numai in tricouri de la gr pt ca aici erau 44 de grade si am dat de un friog groaznic.Oricum , si sotului i-a placut tare mult.vrea sa mai mergem sa stam mai mult

Irina 36+ Matei

POZE

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

intradevar e un oras frumos..pacat ca ai nimerit pe asa vreme..

Moni 36+,

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Eu sunt tare, tare impresionata de Lala D cum stie atatea chestii legate de copii si medicina si ce stapanire de sine pare ca are... Si, abia acum am vazut in fotografii cat de tanara este !!!

Laura 35+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Am rosit rau de tot . Hai mai Laura ca nu-s chiar asa tinerica , maine poimaine fac 32 de ani . Dar nevoia te invata : eu nici la Bogdan si nici acum la Andrei nu am avut nici-un ajutor cu exceptia sotului. Asa ca am invatat impreuna, am citit mult, am avut noroc de o super doctora pediatru ( intelegatoare , rabdatoare ) . Si recunosc ca am avut noroc de 2 copii minunati : cuminti si mancaciosi .
asa incat daca Bogdan a fost cobaiul nostru si au functionat experimentele noastre pe el , acum la Andrei suntem super rodati si relaxati. Bine noi suntem oricum 2 parinti foarte relaxati cand e vorba de copii, nu am crezut niciodata in principiul drobului de sare sau al clopotului de sticla . Avem niste reguli simple pe care le respectam si multa, multa experienta in spate.

Sunt convinsa ca si tu vei fi la fel de relaxata , ce ai facut odata e greu de uitat .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

fetelor nici o veste de la irlandeza?sper ca e totul bine!!

Moni 36+,

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Cati trebuie sa fi foarte curajoasa si sa gandesti pozitiv. Capul sus si multa forta !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput