* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (109) *
Raspunsuri - Pagina 11
grati.ela spune:
Multa sanatate tatalui tau, Cati! Dumnezeu sa-i fie alaturi si sa ia decizia cea mai buna pentru dumnealui. Ma rog sa-i fie bine!
35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile
cati_magureanu spune:
Multumesc mult Grati! Sa dea Dumnezeu sa-si revina si sa se recupereze...cat s-o putea de bine...Ma rog si eu, de atunci, zi de zi...
Azi i-au facut o angiografie (un cateter pe artera care ajunge la creier) sa vada ce s-a intamplat acolo si ce decizie vor lua medicii (daca e caz de operatie sau nu), cat de grav este..etc...
Pup
(40)&Matei
AMR 1 zile
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
alina023 spune:
Miri, optimismul tau este leac pentru orice, zau asa! Parca Irlandeza spunea ca in caz de bebe lenes trebuie sa bei un pahar cu apa f rece si gata, bebe da din labute vioi. Desi...cred ca poti sa lasi baiatu' sa doarma si el linistit. Imi amintesc ca si Ana avea zile in care abia ii simteam miscarile.
Cati, imi pare tare rau pentru tatal tau. Doamne!!! Prin ce incercare trebuie sa treci chiar acum... Imi pare tare rau! Iti suntem alaturi!
Nastere cat mai usoara si...bucura-te de noua viata pe care o aduci pe lume...oooofffff...edit pentru ca numai a incurajare nu semana ce am scris. Multa sanatate tatalui tau si nu descuraja in ciuda pronosticurilor medicilor! Doamne ajuta!
Grati, acum intamplarea cu Ozi pare amuzanta (subliniez pare) dar atunci...nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut. Si eu am bagat-o putin cu gurita in apa pe Ana serile trecute...da' numa' putin. O sa fiu mai atenta de acum inainte si o sa ma asigur ca pun mai putina apa. Iar daca sunt singura...n-are nimic daca nu o mai clatesc cu apa din alt vas ci doar cu cea din cadita. Decat sa innec copilu'...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
laura_dimitris spune:
FELICITARI LAURICI !!!! THEA MARIA SA FIE SANATOASA, MANCACIOASA SI CUMINTE!!! REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT PENTRU PRINTESA !!!!
Shose, mare mare burtica ta !!! Parca noi doua avem dpn apropiate... Si cu toate acestea, tot frumoasa ai ramas... Doamne, cum ai facut sa nu pui sunculite pe picioare ???!!!
Cati, Dumnezeu sa-l ajute pe tatal tau si tu incearca sa te tii tare pentru bebelusul din burtica !!
Irinuka, de ce nu mai dau astia Y&R ??? La deprimarea mea asta mai imi trebuia....
Ellenuta, sa mai stea bebe in burtica ta cateva zile caci se pare ca nici maine nu va fi mai bine cu traficul din bucuresti...
Astazi ai mei au amanat momentul sa mearga la dr. de familie al lui dimitris ca sa-mi ia mie medicalul necesar pentru ca era masina blocata. In seara aceasta au deblocat-o dar nu vor merge cu ea maine caci se pare ca nu ai pe urma unde sa o mai parchezi... Si uite asa suntem consemnati acasa...
Gratiela, ce m-am speriat cand am citit ce ai patit cu baita lui ozi...Nici eu nu i-am facut baita lui dimitris cand era mic pentru ca stateam la mama acum va trebui sa ma descurc singura cu barbatul care este chiar mai putin curajos decat mine la chestii d'astea... In fine,... ne-om descurca noi !!!
Eu sunt tare, tare impresionata de Lala D cum stie atatea chestii legate de copii si medicina si ce stapanire de sine pare ca are... Si, abia acum am vazut in fotografii cat de tanara este !!!
Tinna, stai linistita ca suntem muklte fete in februarie !!! Si daca nastem inainte (Doamne fereste ca doar ca asa nu nasc inainte ma tot chinuiesc acum cu statul la pat....)tot vom intra aici sa stam cu toatele !!!
Honey, nu fii suparici!! Cu toate am simtit la un moment dat chestia asta iar explicatia acestui fapt a fost data de nenumarate ori !!! Sa nu cumva sa pleci de aici si sa nu ne mai scri !!! Chiar, nu ne mai pui si noua fotografii cu casuta ta cea frumoasa ?!
Si, nu in ultimul rand,... inainte sa inceapa barbatul si mama sa strige la mine ca stau de prea multa vreme in fotoliu la calculator... - GO, GO GO IRLANDEZA !!!!
Cu siguranta mai averam multe de zis, comentat sau raspuns la fete dar...trebuie sa merg la pozitia "intins"
tuturor
Laura 35+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
greta4you spune:
....La multi Ani !!! fetelor...
...Felicitari proaspetelor mamici...LAURA SI LORENA ...sa va traiasca clopotzeii..iar voua va doresc refacere rapida.... ...
...am intrat sa vad ce s-a mai intamplat ...si ....i-a uite, ca mai avem clopotei noi....asa ca....felicit mamicile...si ma intorc la citit capitolul trecut....ca am ramas in urma.....pupici...
AMR 7 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
cati_magureanu spune:
Multumesc mult fetelor pentru gandurile voastre si incurajari..Alina, Laura....Incerc din rasputeri sa fiu tare, sa nu-mi mai stea gandul infipt acolo...pentru bebe...
Cu atata chin l-am avut, cu atata fericire l-am asteptat in astea 9 luni..si acum...sa nu ma pot bucura de el la adevarata intensitate...
Of...
(40)&Matei
AMR 1 zile
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
alinaatudor spune:
Cati, ne rugam pentru tatl tau..sa ii fie bine...ai incredere in Dumnezeu..iar accidentele cerebrale se pot recupera, cu fizioterapie cu tot tacamul..trebuie sa fie bine...E usor de zis sa te concentrezi asupra bebelului..dar...asta trebuie sa faci..e singurul lucru l care trebuie sa te gandesti...
Grati.ela...mie imi e si jena sa va spun cate kg am luat...la inecputul sarcinii aveam 50-51..acum am 67...Gooosh..horrible...nu vreau sa ma gandesc ca raman cu ele..ca ma duc cu capul..sunt si umflata de apa..cel putin asa imi simt tesuturile..flafy..ca sa zic asa...acum..imi caut scuze..daca de 3 luni nu fac miscare deloc...de aia cred ca am "castigat" atat...de mancat..mananc dar ca inainte..adik..nu muuult mai mult...iar dispozitia adipoaselor este ingrozitoare..am pus in partea de sus a corpului..brate, spate, si pe picioare si coapse..dar nu exagerat..adik..sunt ca un cartof urias cu maini si picioare...Scriu ijnca o data, poate se adevereste..sper din suflet sa le dau jos...
Cred ca din cauza gabaritului nici nu am facut asa multe poze cu mine gravi..mi se pare ca..nu are sens sa pozez o balena...:-)
Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 6 Saptamani
breaz spune:
Docdecap, m-am executat si mi-am lasat nr de telefon pe adresa comuna. Am luat si eu citeva nr de telefon printre care si al tau, desi noi probabil vom naste cam in aceeasi perioada.
Cati, imi par f rau de tatal tau si de faptul ca bucuria de a avea un bebe iti e umbrita de acest eveniment. sanatate tatalui tau si ai incredere ca se va face bine si isi va cunoaste nepotelul.
Miri sper ca te simti mai bine, ca tu esti optimista noastra.
Oare Irlandeza ce face?
Va pup pe toate
Carmen sapt.40 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/
stoisor spune:
IRLANDEZA ce faci??? cred ca deja il ai pe bebe in brate dar ajunge vestea mai tarziu la noi ...nu??
CATI curaj si nu iti pierde speranta ,va fi bine daca iti pastrezi speranta
si noi avem DPN 20 feb ,intram mai rar dar asta pt a ajunge cu bine la finis ,sincer as prefera sa stau numai aici cu voi dar nu pot cand am dureri mari ,chiar nu pot ,,nu vreau sa supar pe nimeni
Sibianca Moni pupici pt tine
m-am hotarat o sa iau afurisitul de calciu multumesc EREENA pt mesaj mai mai incurajat putin si de maine incep cu el este tot calciu cu D3 cum ai spus si tu ca ai luat si tot asa numai 10 zile apoi iau ferotabul si centrum materna pana vine Sara
multumesc de raspuns din tot sufletul
pupici
33+Sara Ioana