Ce stiti despre cresele din Iasi?
Ce mai stiti despre cresele din Iasi? Cu cat timp inainte trebuie sa inscriem puiul?
Fetele care aveti copii inscrisi la vreo cresa din Iasi, imi puteti spune care sunt conditiile, de la ce varsta primesc si cat platiti?
Multumesc frumos.
La multi ani si sanatate voua si copiilor vostri!
Raspunsuri
iulia-stefy spune:
Eu o duc pe Stefy de maine, la cresa nr.6 din Cantemir. Am inteles ca e 6 RON pe zi. Am sa-ti spun impresii dupa ce va merge la cresa si vom vedea cu ce ne confruntam.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
xerxe2005, am inteles ca inscrierile pt anul scolar 2008-2009 se fac pe 15 mai. Sa fii acolo cu certificatul copilului inainte de ora 8, chiar daca inscrierile se fac de la 9, pentru ca locurile sunt foarte putine, majoritatea deja sunt inscrisi pe liste. Asa mi s-a spus. Mai multe nici eu nu stiu.
Raluca, depinde de cresa, daca au locuri. Pe Stefy o primeste doar pina la pranz, ca nu are patut liber. Din iunie, cand vor mai pleca din copii cu parintii in concediu, va fi loc si in patut, iar din septembrie, va avea locul ei. Oricum pentru inceput voiam doar la pranz prima luna.
La fiecare grupa este o asistenta si 3 ingrijitoare, care fac cu rindul cite doua dimineata si doua dupa-amiaza, in perioada de masa si culcat fiind toate patru. Mincarea este buna, ii invata sa faca la olita daca nu stiu... Stefy, dupa prima zi de cresa mergea prin casa cu manutele la spate, mersul piticului. Dupa a doua, deja vrea lingurita sa manance singura. Cred ca va invata sa fie independenta si asta ma bucura. Acum, dupa o saptamana, sta singura pe scaunel, ca i-am luat special pt ea si canta in legea ei si bate din palmute.... Eu sunt incantata de evolutia ei dupa o saptamana. Mai vedem mai incolo.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
Am uitat sa-ti raspund la intrebarea despre varsta. Stefy acum are un an si 5 luni. E cea mai mica din grupa, dar ceilalti aveau mult mai putin decat ea in luna septembrie cand au inceput sa mearga la cresa. Au fost si de 9 luni in septembrie. Asa mi s-a spus.
De platit, platesti doar masa, adica 5-6 RON pe zi. Eu stiam 6 dar pt 20 zile am platit 100 RON.
Dar puiul tau cat are?
Multa bafta.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
ANKA-iasi spune:
buna fetelor.eu am auzit de cresa din tatarasi la capatul tramvaiului 11 si am sunat pt informatii caci stiam ca trebuie inscris copilul cu mult timp inainte...al meu bb are 1an si 3luni,ma interesa sa il inscriu in pt ianuarie anul viitor.mi s-a spus ca doar cu o luna inainte sa ma duc la ei sa iau formularul pt analize.or fi avand ei mai multe locuri acolo
sau m-a informat gresit
uitam...tariful momentan este de 50mii pe zi,la anul poate mai creste...
xerxe2005 spune:
Multumesc Lacramioara pentru informatii.
Am ratat inscrierea pentru 2008-2009, daca ma uit la termenul 15 mai.
Trebuie sa caut solutii, pentru ca mama mea si soacar care faceau cu randul ca bone pentru puiul meu de 10 luni se urasc reciproc si fac mereu razboi. In plus locuiesc cu soacra, noi la pertaer, ea la etaj si e mereu prezenta si disponiila la certuri. Asa ca prefer o cresa.
Deci o sa mai caut. Sunt dispusa sa il dau si la o particulara, o perioada.
Razvan
iulia-stefy spune:
Si eu am apelat la cresa din motive apropiate de ale tale. Nu am cu cine sa o las si acolo mai invata si unele lucruri. Dupa prima zi de cresa mergea cu mainile la spate, mersul piticului, in cerc, prin casa. Acum canta, bate din palme....Eu zic ca e mai bine la cresa, daca sistemul de imunitate permite. Poate fi si asta un inconvenient.
Eu zic ca inca nu-i tarziu. Acum depinde si de zona. Pe fina mea a dus-o la cresa 19, in Nicolina, in februarie si nu a inscris-o cu un an inainte. Poate nu-i tarziu. Mai incearca.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
Anka, despre gradinita despre care vorbesti tu nu stiu nimic, ca ti-as fi raspuns. Daca aflu ceva, iti scriu.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
Vad ca de mai bine de un an n-a mai scris nimeni....
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI