Mamici de Martie-Aprilie 2008(58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

ursuleata - bine ai revenit....nu ne povestesti mai multe? ce ai facut cat ai absentat de p ecrenguta?
nicoleta - eu o sa il tin pe bb cu noi in camera pt cateva luni, nu stiu exact cate, pt ca nu mai am experienta si cu alti bebici, iar camera lui o sa o pregatim cand da caldura, pt ca vreau sa o si varuim si am mai avut experiente neplacute cu varul dat cand e frig afara
deea - La Multi Ani, multa sanatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Nicoleta eu m-am hotarat sa nu o misc pe bebbita din camera ei, adica sa o aduc la noi.....am sa dorm eu cu ea la inceput si pe parcurs am sa ma retrag in dormitorul conjugal.

Giani

Celelalte randunici nu stiu pe und eumbla ca este cma linsite pe forum......si azi si ieri......ori fi la munte la un vin fiert

ralucutza uitasem sa-ti dau un

Pentru cele care o cunosc pe Irlandeza.......aseara la ora 19.04 a nascut o fetita grasana si sanatoasa...Patricia.Doamne ce am mai stat cu ochii la odiseea lor sa vad cand naste si ea si laura Ioana!!!!

IRINA
+25
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Chiar daca nu le cunosc pe fetele de la odiseea de ian-feb, le citesc cu mare placere, si imi dau lacrimile de fiecare data cand mai citesc despre cate o nastere...si ma gandesc ca nici noi nu mai avem mult si o sa deschidem capitolul nasterilor

31+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Wow, cat ati scris!!!!

Naty ! Sunt convinsa ca veti fi bine amandoua, la cate ati depasit pana acum! Cat despre intalnirea cu Iulia de peste 8 saptamani, mi-ar placea mai mult sa iti fac galerie in aprilie, ca la cat de tare o sa strigam si la cat de rece se anunta martie, ma tem ca ragusesc si zau de vreau ! Deci eu votez pentru aprilie, da? Sa fim intelese!

Pe de alta parte, cand am fost pe 27 la spital, era la monitorizare o graviduta tot in 30s, ca mine atunci. Era extrem de mica de inaltime, de slaba, de ingusta in bazin. Statuse si ea internata cica vreo 20 de saptamani din cele 30 de sarcina, si era la prima injectie de dexametazona. Dupa ce termina de facut injectiile, urma sa ii faca cezariana, pentru ca nu mai avea bebe loc sa creasca ( iti spun ce mi-a spus ea ). Era super-optimista, si doctorita la fel!

Gata, back to work, ca am forumit suficient! Pupam!

Olga 31+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata!
Daca ne-a dat Giani trezirea... am venit!
Stau si lucrez cu o cafeluta in fata (Naty beau si pentru tine ), acasa, la caldurica, si admir pe geam gerul de afara... brrr...
Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi luni! Vreau concediu...

Ursuleata bine ai dat pe la noi. Am ras ieri la bancul ala cu vaca de n-am mai putut! Taaare!!

Ce mult ma bucur pentru Irlandeza O stiu si eu de la aspirante, si de la cealalta odisee. Si mie imi place sa tot arunc cate un ochi la odiseele mai inaintate ca noi, si sa-mi imaginez cum o sa fie cand ne apropriem si noi de maretul moment

Livy gata, au trecut nervii, da? Daca nu, sa treaca

Naty cum mai stai astazi cu starea psihica?

Raluca eu m-am gandit ca la inceput, in primele luni o sa stea cu noi in camera. In patutul ei, dar langa patul nostru. O sa-mi fie mai usor sa ma tot ridic sa ai grija de ea. Pe urma ii vad mutarea in camera ei. Noi deocamdata avem o problema temporara cu spatiul, asa ca momentan ne descurcam cu ce avem.

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Giani chair ca esti somnoroasa!Vrei sa-ti dau eu o cafeluta???ca ai trimis mesajul si pe pagina 8 si pe pagina 9

IRINA
+25
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

saru'mana fetele pt descrierea contractiilor voastre...
ne asemanam in mare..si la mine se intareste burtica..se face pietroi si ma lasa dupa cateva secunde.
chestia e ca inainte nu prea ma deranjau...se intarea burta si atat..acum au devenit cam suparatoare..nu dureroase, dar deranjante, in sensul ca ma apasa, e burta grea si nu ma mai pot misca normal..simt nevoia sa ma asez daca sunt in picioare.

momentan iau No-spa 2/zi, dimineata si seara, pentru ca de obicei atunci am contractii mai dese...dar in zilele cand mai am si in timpul zilei, am mai luat cate una in momentul ala...deci maxim 3/zi am luat pana acum.

acum de-abia am venit de la medicul de familie, mi-am luat concediu medical si o sa-l tot prelungesc pana in prenatal, si mi-am luat si trimiterea pt setul 2 de analize...luni o sa le fac si cum am rezultatul ma duc imediat la ginecolog sa vedem care-i treaba, sa mai fac o eco sa vedem si colul cum se mai prezinta si sa vedem daca e cazul sa trecem pe gynipral sau sa maresc doza de No-spa.

pupicei!

_
28+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Bitza sa+mi fie cu iertare dar zau daca stiu ce s+a intimplat , pt ca am scris mesajul am dat viyualiyare si am realiyat ca a picat netul. iam dat preventiv o salvare la mesaja pt ca ai vazut catai plapuma am scris. si am dat un trimitere, desi netul era cazut. acu am dat refresh si surpriza......mesul meu si la pag 8 si la pag 9 ( de pe pag 9 l+am sters deja).
acu vad ca si tastele sunt inversate y=z si invers

Giani ,.... 31+ ca am dovada

AMR 9 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna ziua randunici!

tocmai am venit de la doctora de familie...care mi-a zis ca, dupa cum simt miscarile lui bebe, dupa forma burtii si dupa ce-a simtit ea la pipait, se pare ca bebe nu s-a intors cum trebuie, e pozitionat transversal. m-am programat pe marti la ecograf si nu mai am stare pana atunci...e adevarat ca mai are timp sa se intoarca, dar doctora zicea ca parerea ei sincera e ca, daca nu s-a intors pana acum, slabe sanse...ce mult mai e pana marti...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 31+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata, neata si de la noi!

Eu am baut lapticul cu nesquick si am si dat repede cu aspiratorul si sters praful...pfiuuu, ce-am obosit!
Stau putin cu burtica in sus si apoi il imbrac pe Vlad sa plece iar la zapada si ma duc si eu sa mai cumpar una alta + bluzita rosie frumoasa pe care am vazut-o ieri

Happy birthday, Deeapui, sa fii sanatoasa si bb sanatos!

Ursuleata, ne tii in suspans?

Pe Stefanut o sa-l iau la mine in camera in primele luni, o sa doarma in patutul lui Vlad, iar Vlad pe canapeaua din camera lui. Dupa 3-4 luni duc patutul la loc si vor dormi baietii impreuna in camera lor.
La Vlad ne-am mutat noi in camera lui si dormeam pe canapea, sotul era lesinat sa doarma cu noi acolo, se trezea noaptea sa mi-l aduca la san si pe la 6 luni l-am lasat singurel si ne-am dus noi in camera noastra.

Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput