Mamici de Martie-Aprilie 2008(58)
Raspunsuri - Pagina 8
ramo_cata spune:
multumesc randunici pt raspunsuri...o sa vorbesc cu dr mea despre prenatal sa vad ce zice...
dana-felicitari pt bebelina grasutza...off colurile astea nu ne lasa deloc in pace....
naty-imi pare rau pt tine...sper sa scapi de tensiunea marita...si capul sus trebuie sa ai incredere in DD ca sa mai prinzi incredere
ali-f frumoase pozicile...
inca nu am terminat de citit tot...mai am dupa 30 pana pe 2 ian...acum a adormit puiul meu si e calc liber...l-0am lasat pe el la calc ca i-a dus lipsa cat am stat la bals...
apropo de zapada...sincer nici eu n-am mai vazut asa zapada decand eram mica...ieri cand am plecat de la bals...am facut o ora pana la craiova...drum care-l faci in 20-25 min....nu am depasit 40km/h...e intr-adevar frumos dar sa stai afara ,la sanius,prin parc nu in pat sa te uiti pe geam....
va pup si va uez somn usor....am sa incerc sa pun si eu niste pozici pe mai-ul comun...
ramo26+ 25 sapt
bebicul_meu
bubu05 spune:
De cand ma chinui sa scriu mesajul asta ...de vreo 3 ore cred...ati scris nu gluma si apoi am intrerupt sa papam si sa culcam puiul.
Eu am avut o mie de nervi azi pana am ajuns dimineata la servici, printre cateva urme de zapada, la ora 7 dimineata, nici nu se luminase afara...de maine mi-am luat medical, ca nu se mai poate, obosesc rau prin nameti.
Si acum, am citit din urma, raspund rapid (mamaaa cat e ceasul ...dar bine ca scol tarziu )
Bitza, la Brancoveanu am fost in vaporas , saru’mana pt. urari!
Clauclau, pupici! Am vazut Razvanel imbujorat si tavalit prin zapada!
Cory, am vazut poze cu Larisica-ingeras si e taaaare scumpa!
Roxana, multumesc! A fost super alintat de ziua lui, tortuletul a fost delicios!
V-am vazut la zapada, super dragut Cata imbujorat! Mai, chiar ca erai slaba asta vara, v-am vazut in pozele de la mare. Dar sa stii ca alea 17 kile ale tale sunt in burtica si putin pe ici pe colo, ca eu nu prea le sesizez, pe bune!
Mihutza, RalucaS, Clabucel, MStela va multumim si voua pt. urari!
Zozelina, bine ai revenit! si Mamica papacios la fel!
Delphin, super tare faza cu Codul penal!
Naty, super pijama cu norisori si burtik! Imi pare rau ca nu ti-a iesit bine afurisita aia de analiza...dar o sa vezi, va fi bine!
Elara, am vazut intr-un magazin bluzita ca aia a ta mov, asta era rosie, dar nu-mi statea bine in ea, tu esti mai inalta, mie imi venea f. Lunga, peste fund, si dupa ce ca e mare il facea si mai mare...
Kitzy, cum e nuca aia de cocos? Mie mi-a fost teama sa iau pana acum, ca nu stiu cum s-o pap si daca e buna??
Pidana, sa-ti creasca mare bebelina de juma de kil! Super tare!
Lyvy, frumos burtoi si la tine!
Aaaa, sunt foarte fericita ca mi-am luat pantaloni, niste raiati negri cu burtica si imi place si cum vin . Maine vreau sa ma duc sa-mi iau o bluza, ca azi terminasem banutii si era draguta foc, rosie.
Si o sa ciripesc si eu mai mult, ca stau acasa, uraaaa!
Si va pun si eu poze cu Vladutz imbujorat, fiecare cioara isi lauda...stiti voi
Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Buna dimi!
Multumesc fetelor in continuare pentru imbarbatare (voi o sa ma faceti barbat pana la urma)!. Cory, doctorita mi-a zis aseara ca daca bebica e bine si continui sa am probleme, mai ales cu tensiunea, ea ar scoate-o chiar din sapt 34!-asa ca te pomenesti ca nasc inaintea multor altora . Eu n-as vrea, dar cum si al meu sotz s-a nascut la 32-33 de sapt si a stat la incubator ca nu erau ingrijirile de acum si a iesit...manca-l-as de baiat minunat, soacra-mea glumeste ca aia e, o fi vrand si fiica-sa sa-i semene.
In privinta mancarii copilului nu-mi dau cu parerea ca nu stiu, pot spune doar ca-mi amintesc de mine insami ce problema am fost pt parinti si bunici cu mancatul, iar la gradinita care nu mi-a placut era inca si mai rau. Cred ca pana am inceput scoala numai prin pacaleala mancam. Si cunosc cazul similar al baiatului unei prietene, are 7 ani, pana sa-l dea la scoala nu manca decat iaurt, biscuiti si suc Teddy si ABSOLUT NIMIC altceva; e un copil normal, f activ, f inteligent iar de cand e scolar a inceput si carne sa pape!
naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
bitza037 spune:
Neata si de la noi.....
Lasa Naty ca ai ajuns pana aici, o sa te ajute Dumnezeu sa mergi pana la capat!!!
Ma duc sa fac o cafeluta......si ceai cine doreste.Si ceva sa manacam ca mi-e o foame.........
vad de ca de cand beau o cafeluta dimineata si nu prea am iesit la aer rece.....iar cand am iesit am avut o ceva pe cap,nu m-a mai durut capul.Yupiiiiiiii
IRINA
+25
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
RalucasS spune:
Buna dimineata...V-am facut cafeluta si revin dupa ce citesc din urma un pic
Edit: Se vede ca nu am citit din urma...mi-a luat-o Bitza inainte
30+ Lucas
natynic spune:
Ce de cafelutze...sa beti si pt mine
naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gbutucica spune:
Netza ! si de la mine care-is o somoroasa, desi azi noapte nu am prea dormit, Clau cred ca bintuie insomnia in Titan .
Deea La multi ani cu fericire , sanatate si sarcina la termen cu bine si usoara!!!!!!
Delphin daca nu-mi spui ce inseamna "gudici" mor de curiozitate, chiar ca nu stiu.
Pidana sa fie sanatoasa grasa ta
Cory , dar nu e drept ,pt ca pina acu te-ai jucat dea musafireala si oricum nu ai avut acces la calculator, .....si acu ne ameninti ca vei fi si mai rar cu noi//? cind speram sa nu fie pagina fara interventii de la iasi, ca la stiri .....
Roxana poti lua paracetamol , dar sa fie simplu, sau paragrip este foarte bune.
Naty noi nu suntem mincinoase noi suntem realiste si sa stii ca NU ESTI ALONE!!!!, scrie pas cu pas ce te doare si noi te sprijinim ca doar ne stii.
Ali bia pozele: Dar burtik, eu nu vad. dar sa fie sanatos bbica
Maia acelasi lucru se intimpla cu casa parintilor mei , se acopera cu zapada si apeleaza la vecini ca sa poata iesi din casa.dar peisajul e de vis, numai dealuri si padurea in coltul gradinii.
Delphin despre Sebulishul tau ,... eu am un nepot de 14 ani acu , pe care la-m crescut cu mare grija si stiu ce am crescut .Si acu daca i-as da sa mince ar faceo dar daca nu nu stiu cu ce traieste , iar soramea nu e genul ala apropiat sa insiste , eu si acu sunt in stare s-al hranesc pt ca ii este lene sa mince. In plus al meu soty cind era micutz copil nu minca niciodata , stii genul de copil crescut cu cheia la git cat parintii sunt la munca,arunca mincarea la wc, dar daca mergea la prietenul lui unde erau 5 copii minca si farfuria, se crucea maicasa, asa ca ......concluzioneaza
Livi soferitzo , las sistemul .......tu vezi de bb. si frumos brtik din dortare adica frumoasa cu totul casa fetei Iris.
Am mai vizionat un Vladutz imbujorat, mama ce+mi plac copii, asa aratam io dim cind am ajuns la sv ca parcarea era blocata de nametyi si nu ne+am chinuirt sa o scoatem.pe mama de vladutz.
Bitzule , sa nu mai iesi la aer fara o ceva pe cap.
Naty , chiar acu beau o gura de cafea dulce pt tine( asta pt ca e viata amara, nu )
Restul de rindunele TREZIREA BRE:::::::::
Giani ,.... 31+ ca am dovada
AMR 9 saptaminisioare
ursuleata spune:
LA MULTI ANI FETELOR!!!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE
IN NOUL AN! [PUP]
23+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
ursuleata spune:
23+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Nicoleta spune:
Salut.
Raportez in Brasov o temperatura (9.00 dimineata) de MINUS 14 grade!! Sa mori de frig, nu alta!
Naty, eu sunt convinsa ca va fi bine cu tensiunea ta pana la urma. Cu siguranta vei fi bine, numa putintica rabdare sa ai cu tratamentul si sa mai renunti la sare ;). Dar stii tu mai bine.
Clau, vine ea ziua de luni si faci si analiza aia, sa ascapi de un stres. Poate se duse si infectia urinara.
Eu astazi am mers la medicul de familie, am tensiunea 11 cu 7 si circumferinta burticii la fel ca la 17 saptamani (100 cm) (ma intreb cat e la bust, dar mi-e firca sa ma masor, traiasca sutienele Triumph :D) (bine, burtica mea a crescut, s-a mai... inaltat), cu cateva kg mai grasuta si fara alte probleme. Sper sa o tin tot asa!
Intrebare: voi ati inceput pregatirile cu camera lui bebe? Il veti culca in camera lui sau cum veti proceda?
Stefan a dormit in camera lui de la 3 luni (daca era ceva dormeam noi cu el in camera, nu il aduceam in camera noastra - cert este ca pe atunci aveam un apartament cu 2 camere, deci el dormea in dormitor, noi in sufragerie; intre timp, de 2 ani, stam intr-un apartament cu 4 camere, Stefan are dormitorul lui, noi pe al nostru... si bebe are un dormitor, inca neamenajat. Are in el un dulap si patutul lui Stefan de cand era mic. Timp mai este nu zic...
Sanatate va doresc tuturor, si nu prea multa zapada.
Nicoleta 24 plus si Stefan (27.01.2003)