Mamici de Martie-Aprilie 2008(58)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Am venit si eu de la cumparaturi si am obosit iar rau...e tare greu prin nameti, mai, nene!
Si mi-am luat bluzita rosie, am pus poze s-o vedeti si raiatii cu burtica
, scuzati fatza inghetata si nemachiata ![]()
Naty, pai mai intai il tin pe bb in camera cu noi sa vad ce program de somn are, cum doarme noaptea. Si daca e ok si se trezeste doar o data nu cred ca-l va deranja pe Vlad, dar asta dupa cateva luni, cand vor fi amandoi in camera.
Nu stiu cum e cu cezariana, eu am nascut natural cu epidurala si a fost super de tot. Normal ca e riscul sa nu "prinda" epidurala sau sa nu mai fie timp, dar tot asa voi naste si acum.
La mine sunt vergeturi pe sani, dedesubt
si putin pe solduri si fund....asta e!
Ma duc sa dorm putin ca sunt franta!
Oana
24+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Am dormit si io...
Ursule,
, tu ai probabil niste date exacte despre hepatita ta, daca esti doar ceea ce se cheama "purtatoare" e ok si cu alaptatul, plus ce zicea Delphin, copilul va fi vaccinat oricum.
Kya, tu porti lentile de contact?-si eu, dar rar, vezi ca acum nu prea e recomandat!E musai in trimestrul 3, undeva intre luna 7 si 8 sa-ti refaci un control oftalmologic CA LUMEA, cu examen fund de ochi, cu luat presiunea intraoculara, etc si de acolo sa iei o recomandare oftalmologica (poate nu neaparat ca ai indicatie de cezariana, ci ca ai contraindicatie de travaliu prelungit si atunci, daca ti se va intampla asa ceva, se va purcede la cezariana si gata; daca ai noroc, nu). Dar e musai sa fie bine si atent facut. Ti-o recomand pe dra Mihaltan, da consultatii la Medsana dar si la Municipal in ambulatoriu, dupa-amiaza. Intr-un fel sau altul, la ea voi incerca si eu sa ajung peste cateva saptamani (la mine e musai apropo de diabet si mai ales acum, de tensiune si riscul de preeclampsie, caci altfel, eu am miopie -8 si -10 asa ca nici un ginecolog nu si-ar pune problema sa ma lase sa nasc natural
)
naty 26+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ramo_cata spune:
bubu-frumoasa bluzita..sa-ti poarte noroc si sa-l fereasca pe burtoi de frig...
la mine inca n-au aparut vergeturile dar nu-i timpul pierdut...ce-mi place ca am o piele asa de fina fara sa dau cu nimic...dar am niste tatisoare mama mama...am citit despre scursul unui lichid din sani...si la mine la fel tot din sanul stang imi curge...la dreptul nimic,am si strans un pic si nimic...
noi cand o sa vina bebe o sa ne mutam la bals...la craiova stam cu chirie intr-o garsoniera si nu o sa avem loc cu bebe...la bals avem fiecare camera lui,intrari separate...asa bebe o sa aiba camera lui,bleu si daca cumva o sa cada coitele o sa fie un verde pal...intr-o alta camera...o sa fie mai greu de puiul meu ca trebuie sa faca naveta la craiova dar o sa se descurce...e mai bine pt bebe ,stam la curte,aer curat...etc. si mie o sa-mi fie mai usor ca o sa am ajutoare...e maica mea aproape,e soacra mea...care e o femeie super...sincer mai rar ca ea...daca n-ar fi asa nu m-as muta la bals...pt ca stiu ce inseamna si o soacra rea,am vazut la maicamea...singura problema e ca nu o sa am net...dar am vb despre asta si o sa bagam si acolo asa ca nu scapati de mine...
acum va pup ma bag la un film....
ramo26
+
25 sapt
bebicul_meu
natynic spune:
Raluca, neaparat va spun daca aflu despre marsupiu (nu de alta, dar cu atat mai mult ca voi avea fetita si vreau sa aiba picioare de manechin
). Despre premergator si eu stiam numai de rau si ortopedul mi-a confirmat. Nasii mei au primit premergator, bebele lor are acum 9 luni si-l pun in el mai mult de fun si pt ca se mai potoleste un pic, e un copil f agitat, dar maxim 15 min de 1-2 ori pe zi, in rest, avand pe jos gresie si nu covor il lasa de-a busilea pana cade rupt de oboseala si gata. Si sa vezi cum isi ia punct de sprijin, apuca viguros si se ridica drept in picioare, te topesti...
naty 26+ cu
(Iulia Elena)
Kya spune:
Naty, da port lentile de contact.
merci mult pentru recomandare. Eu lentilele le iau de la Optiblu, si se face si acolo control, dar mai superficial, pentru ca nu este clinica. Daca zici ca dr asta e buna, atunci ma duc la ea.
Cred ca o sa ma duc o data si mai devreme de luna 7-8. Sa vedem ce zice.
Cat despre premergator, si eu sunt impotriva. Doar lucruri negative stiu si eu de la ortoped, asa ca Sanziana mea nu va sta in asa ceva. E adevarat ca e mai comod pentru parinti cu premergator, dar pentru copil e foarte rau!
Kya
25+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Naty, nu am timp sa detaliez, dar cauta pe net informatii despre WRAP. E un fel de marsupiu, dar pozitia copilului e mult mai naturala. E si un subiect aici pe forum, deschis de Inaioana, cu o gramada de linkuri la subiect. Am vazut afara strada plina de mamici cu bebei in wrap.
Pupam!
Olga
31+ cu
Ioana-Sofia
Clabuc spune:
Buna Randunici dragi!
Deea, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de o nastere usoara di de un pui frumos si sanatos! 
Multumesc fetelor care s-au bucurat de revenirea mea pe crenguta si care mi-au dus dorul! Le pup mult de tot! 
Si voi mi-ati lipsit tare mult si e atat de bine sa fiu din nou in mijlocul vostru! E atata caldura sufleteasca aici! 
M-am masurat si eu si am 95 cm in jurul buricului; credeam ca am mai mult, dar ...
In rest, noi suntem bine, am facut Sarbatorile acasa ca nu m-am incumetat la drum lung; a fost foarte bine, in mijlocul familiei. Nu am observat sa-mi fi aparut vergeturi, cu toate ca nu folosesc o crema deosebita, doar dupa dus ma dau cu un lapte de corp de la Victoria's Secret, mai mult pentru mirosul lui, dar nu cred ca are niciun efect asupra vergeturilor. In schimb, ma doare pielea de sub sani de nu mai pot, cred ca din cauza ca se mareste uterul si se intinde pielea; ba ma mananca, ba ma doare. Oricum, nu-i nicio problema, ziceam si eu asa. Marti am control la doctor si sper sa fie totul in ordine. O sa intreb doctorul daca nu e cazul sa mai fac analize ale sangelui si ale urinei. Voi ce stiti despre asta?
Va pup mult si mai vorbim! Sa aveti grija de voi! 
Laly
28+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
RalucasS spune:
Fetelor, acum am venit de la dr de familie,unde m-a cantarit, si raportez ca am 71 kg
...si am plecat de la 54....deci sunt o mare
....
Clabuc - unnou set de analize trebuie refacute in trim III, mie deja mi-a dat dr listuta, sunt in mare parte cele facute in trim I
bubu - tare frumoasa si bluza si pantaloneii, sa le porti sanatoasa
31+
Lucas
delphin spune:
Pt. corp eu folosesc acum o crema ce am primit-o de la randunoi, de Craciun. Intra tare bine in piele si are si un miros placut. componentele sunt numai bune pt. sit. noastra.:
www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P30816&shouldPaginate=true&categoryId=SEPHO" target="_blank">http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P30816&shouldPaginate=true&categoryId=SEPHO
Nu am avut vergeturi cu Seb si sper ca se vor tine departe si acum. Nu am avut nici dunga maro de sub buric si nu o am nici acum, inschimb obs. o pigmentare mai pronuntata a pielii, pe burta.
Pt. prevenirea vergeturilor se mai foloseste si uleiul de amande...am folosit o perioada cand eram insarcinata cu seb, apoi mereu, insarcinata sau nu, folosesc crema de corp intaritoare(rafermisante). Asta daca va ajuta cumva!
pozici
bb2
burticutza
natynic spune:
Olgutz, mersi frumos, am retinut insa pana imi instaleaza sotzul laptopul la culcus (a pierdut prin casa cablul de conectare la net de 5 metri pe care mi-l luase!
) in afara de a citi ce mai ziceti voi si a scrie 2-3 vorbe nu pot sta mult pe scaun, n-am timp de googalit.
Ramo, cred ca nici una din noi nu-si pune problema ca celelalte vor scapa de ea dupa ce nastem!
.
naty 26+ cu
(Iulia Elena)