Mamici de Martie-Aprilie 2008(58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

clau, eu n-am cumparat absolut nimic, nici hainute, nici patut, nimic...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 31+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna fetele!!!

LA MULTI ANI DEEA!!! multa sanatate si tot ce iti doresti!!

Pidana felicitari pt printesa si bine ai venit in randul soacrelor mici!!

Clau super pozele cu Razvanel la sanius...
Ali-bia ce dragutza e Bianca... abia astept sa te vad si pe tine!
Naty hai nu te descuraja!! sunt sigura ca o sa fie bine pana la urma!!
lyvy vazut si placut poze si la tine!
Bubu vazut si la tine Vladutz inzapezit dragalas!

mamaaa... in sfarsit reuses sa trimit mesajul asta, pe care l-am inceput de dimineatza... dar nu ma lasa lumile in pace... uff... oricum mai am un pic
si mi-e foamee!! ma duc sa vad de ce ma lipesc ... randunicile!

Mihaela 28+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Claueu am mai zis......cna dam avut eu o migrena din asta nasoala.....si la toaleta cand ma aplecam simteam ca-mi plesnesc creierii.......mi-am pus foi de varza la ceafa si frunte sau felii cartofi cruzi si reci.......este cam greu de manevrat,asa ca pui mai bine o caciula care este mai strimta si bagi pe sub ea ce ti-am zis mai devreme.Aaaa, si stai in par,eventual sa dormi putin cu cockteiulul asta pe cap........
Iti urez sa-ti treaca cat mai repede!!!!!!!!!!Stiu ce inseamna!!!crede-ma!!!!Eu nu am vrut sa iau nici o pastila,nici macar paracetamol......asa de incapatanata am fost.Pana acum nu am luat decta osciloccocinum preventiv.....sper sa ma ocoleasca si de acum incolo.

IRINA
+25
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ziua buna harnicutelor!
Eu n-am mai rezistat ieri si m-am bagat la somnic!Si-am dormiiit..si-am dormiiit..Acum sunt fresh si pregatita sa fac o urare:

La multi ani Deea!!
Sa fii sanatoasa,bucuroasa,implinita si fericita,
sa-ti dea D-zeu o nastere ca un fulg si
o printesa cuminte si sanatoasa!!

Naty am primit ieri si mesajul tau!Tu l-ai trimis de pe 2,dar la mine abia ieri a ajuns!
Au luat-o razna astia cu retelele lor..
Tot ieri am primit si de la Butucica mea mesaj!Iote-ma!!!
Bine v-am regasit-Clau!Sa stii ca am chefuit!!Imi pare rau ca nu va pot pune pozici-
caci prietenii nostri nu cred ca ar aprecia asta-dar credeti-ma pe cuvant ca..
am facut-o lata!
Ramo,Bitza,Kitzy,Rox,Maia,Roxana,Ralu,Delphin,Ursuleata,Nico,
Olgutza,Maria!
Mai ce v-a venit cu masuratorile?!Hai ca m-ati facut curioasa!Imediat ma masor si eu
Felicitari Lauriciule si Irlandeza pentru printese!!Doamne cat ma buuucuur!!!

Ali m-am executat!
Acum am vazut ca-mi scriai si tu-Naty-despre mesaj!L-am primit!! burtica rotunda-gatita in
pijama rosie!
Ai grija cu sarea aia!Nici macar nu-i buna!
Cory te acesc si eu!Si da..orasul meu e sub nameti!Deh..asta e!Las' ca mie-mi place!
Nu mi se pare asa de grav..Asta e domne'..Iarna-i iarna!
Felicitari Dana pentru !
Livi pe burtica mingiuta!
Bubu si Vladutu imbujorat!
mami de Sanziana!
Fetelor ursuletzul meu care e ursuletz(a se citi bebelusul) are o putere fantastica!!Imi trage niste lovituri extrem de dure!Doamne!!-Sa nu se faca !!!..Serios!!Imi ies niste chestii prin burta,se impinge..nu stiu ce face!!Or fi piciorusele,manutele?!
..Si..treaba mai putin draguta e ca mi-au aparut niste firicele vinetii pe burtica,cu toata
Mustela mea cu tot,cu toata apa bauta si cu toate uleiurile cu care m-am uns!!
Ingrozitooor!!
Cam atat am de raportat la orele astea..Ma duc sa bag niste hainute la spalat si revin!

Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Niic eu nu am luat mare lucru,decat alea doua body0uri d ela baby expo......dar recuperez eu.......patutul,baldachinul, cadita......si astea mai maricele le iau tot de la baby expo din martie...caruciorul.....tot vorbesc cu rudele mele din canada sau franta ....poate imi trimit ele.........din canada imediat mi-ar trimite dar nu are prin cine si transportul costa de mai bine il cumpar tot de aici.Maruntisurile le iau eu!

IRINA
+25
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Doamne, bitza, daca stiam si eu reteta asta de cocteil alaltaieri...ca si eu am refuzat sa iau pastile...si pana nu am adormit nu m-a lasat durerea de cap...

inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 31+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Underqueen te inteleg perfect, si eu sunt ca tine - mi-e frica de nasterea naturala, dar nici cezariana nu vreau daca nu trebuie...
Pana acum eram convinsa ca o sa vreau sa nasc natural cu epidurala, si inca sunt, dar am vorbit cu verisoara mea (sotul ei este ginecolog - deci in foarte cunostiinta de cauza) si imi spunea ca amandoi copii i-a nascut prin cezariana si ca asta imi recomanda si mie. Cu dr meu inca nu am vorbit despre subiectul asta, acum stau si caut pe internet tot felul de articole pro si contra, cezariana vs nastere naturala.

Olguta chiar ca ai dreptate. Incepe sa fie din ce in ce mai putin... incep sa ma apuce emotiile, desi eu mai am ceva luni inainte. Deja cand citesc AMR-urile fetelor ma ia cu tremurici... Doamne ajuta!
Si eu ma gandeam la acelasi lucru apropos de neonatolog. Ar fi bine de cunoscut!

Clau tare rau imi pare de tine. Din pacate nu stiu nici un remediu pentru nevralgie, nu m-am confruntat (pana acum) cu asa ceva.

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, in afara de caldura, nu stiu alt remediu babesc...Sora-mea mea tinea pe partea dureroasa ( ca o durea jumatate de cap, de ex ) o carpa in care era infasurata sare grunjoasa incalzita. Ca de pastile nu stiu ce sa zic...

Olga 31+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

fetelor!Cred ca eu am latit pagina asa-dar numai stiu ce sa-i fac!!Am editat cred-ca de 5X si..nimic..Am stricat cearsafelul..l-am zapacit..Nu stiu ce naiba are!

Ela.. in 28+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

M-am masurat!
119cm la buric si 124 cm. sub..
Cata buuurta!!!

Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput